- Poruka
- 6.497
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Žalosno, ali točno.
Ojadila nas šaka kriminalaca ko zadnje budale.![]()
Cekaj cekaj, nije mi jasno sad. Zar vas nije ojadio Beograd??? Znas onu, od kako je nastala Jugoslavija pa do njenog kraja sve pare iz Hrvatske i sa vaseg lepog mora su se slivale u Beograd, posto mi jelte imamo komplex sto nemamo more a i sto bi radili kad Hrvati mogu umesto nas. Nije mi sad jasno, odkud HDZ-ovci koji su se borili protiv tiranije i vladavine crnog Beograda da ispadnu lopovi???
Uze mi slova s tastature...............al ebi ga, kroati su tradicionalno veciti luseri, i za svoje neuspehe vecito traze neke krivce, a to su uvek Srbi, pa cak i sad, mada Srba u Hrvatskoj vise ni nema
Al' ovo boldovano podseća na još neke koji nisu Hrvati...
Da, podseca na simpatizere vladajuce stranke, koji za svoje nesposobnosti okrivljuju mrtvog Slobu i zatvorenika Seselja
Žalosno, ali točno.
Ojadila nas šaka kriminalaca ko zadnje budale.![]()
Podseća mene na sve Srbe na svetu moja jevropo, ali dobro, ti možeš da sitničariš kratkovido...
Uze mi slova s tastature...............al ebi ga, kroati su tradicionalno veciti luseri, i za svoje neuspehe vecito traze neke krivce, a to su uvek Srbi, pa cak i sad, mada Srba u Hrvatskoj vise ni nema