Hrvatska ''drzava blagostanja''

Žalosno, ali točno.

Ojadila nas šaka kriminalaca ko zadnje budale. :evil:

Cekaj cekaj, nije mi jasno sad. Zar vas nije ojadio Beograd??? Znas onu, od kako je nastala Jugoslavija pa do njenog kraja sve pare iz Hrvatske i sa vaseg lepog mora su se slivale u Beograd, posto mi jelte imamo komplex sto nemamo more a i sto bi radili kad Hrvati mogu umesto nas. Nije mi sad jasno, odkud HDZ-ovci koji su se borili protiv tiranije i vladavine crnog Beograda da ispadnu lopovi???

Cekaj cekaj, nije mi jasno sad. Zar vas nije ojadio Beograd??? Znas onu, od kako je nastala Jugoslavija pa do njenog kraja sve pare iz Hrvatske i sa vaseg lepog mora su se slivale u Beograd, posto mi jelte imamo komplex sto nemamo more a i sto bi radili kad Hrvati mogu umesto nas. Nije mi sad jasno, odkud HDZ-ovci koji su se borili protiv tiranije i vladavine crnog Beograda da ispadnu lopovi???

Uze mi slova s tastature:D...............al ebi ga, kroati su tradicionalno veciti luseri, i za svoje neuspehe vecito traze neke krivce, a to su uvek Srbi, pa cak i sad, mada Srba u Hrvatskoj vise ni nema

Žalosno, ali točno.

Ojadila nas šaka kriminalaca ko zadnje budale. :evil:

Ne brini BRO Hrvatjanine, do sada su Vas smatrali prosperotetnom drzavom cija je ekonomija bila bolja od 1/3 svih sadashnjih clanica EU, stvari su se izmenile u medjuvremenu i sada ipak moraju neshto da Vam daju, uskoro tje te u EU, datje Vam oni sigurno neki dinar na potchek, al' da vratite!, evo nama do sada dali chitavih 1 milijardu a mozda i koji dinar vise, verovatno nas smatraju visoko prosperitetnom drzavom a eur-e tje da nam daju kada udjemo u Euro zonu, ako ona pre toga ne udje u nas???....Shto se mene tiche, neka nam vrate 40 milijardi evritja od bombardovanja i posle nishta vishe ne moraju da nam daju TACHNIJE vratjaju, a ovako nam "poklanjaju" vlastiti novac i vode ga kao odnaciju???, ima li malo solidarnosti u EU ili tje nas opet prepustiti na milost i nemilost Turcima 12500 i Rusima 19000 USD/capital, koji su se osilili u poslednje vreme a imaju razloga i zashto. Bilo bi lepo da nam bratja Rusi daju 1 milijardu al' teshko im je izbiti i dinara iz dzepa, da se ruski narod pita dao bi nam i 5 ali pitaju se kebi ga politichari. Shto se Vas tiche mislim da je gosn Ivo uradio pravu stvar, obratio se CDU Merkelovici za koji evritj, dala Vam je sigurno neshto samo josh nije stiglo.... a mi neka propadnemo kebi ga, shta se radi.....:dash:

Podseća mene na sve Srbe na svetu moja jevropo, ali dobro, ti možeš da sitničariš kratkovido...

Ja sam to napisala u kontekstu da su kroati "veciti luzeri", a sto se misli i na ww1, ww2, sve bitke i sve zivotne sfere, a i na MORAL. Mozda jesmo neke bitke kratkorocno izgubili, ali sigurno nismo moral i karakter,i svoj obraz i zahvaljujuci njemu Srbija ostaje i opstaje, pa shodno tome, neumesno je porediti Srbiju i Hrvatsku u tom pogledu. Ne bih se vracala na cinjenice i fakte, ali je sigurno da Srbija za razliku od Hrvatske nije nikad stvarala "svoju srecu" na tudjoj nesreci, niti krala teritorije koje joj ne pripadaju. Racun ce stici kad tad.

Back