Хрватска десница подиже споменик челнику НДХ Анти Павелићу

prije će u beogradu biti podignut spomenik bilu clintonu nego u hrvatskoj anti paveliću. tako da je o temi glupo raspravljat i slobodno može LOCK
lock.png

Ti jadnici iz HUP-a nemaju nikakve šanse da ih bilo tko ozbiljno shvati.
Izlapjeli "neoustaše" (Schwarz je Židov, pa se i iz toga vidi koji su to luđaci) koji traže područje isključivo za vlastitu promociju.
Njima je stalo do Hrvatske koliko i do Zanzibara!

Ova razna poređenja Mihailovića i de Gaula ne zaslužuju komentar. Ipak je de Gaul značajan antifašista, a Mihailović jajara i kolaboracionista.

Република Србија каже да није,чк шта више сада би имао право на борачку пензију

Ама Мисони, не мислим ја на власт, јер је власт смењива.
Мислим на обичан народ који још увек није очишћен од југословенизма, а таквих у Србији има колико хоћеш.
:hvala:

Република Србија каже да није,чк шта више сада би имао право на борачку пензију

Pa ne znam baš da je Vlada RS suspendirala presudu Vojnog suda FNRJ prema Draži Mihailoviću.

Jedna stvar je rehabilitacija srpskih boraca koji su krenuli u rat s vjerom da čine dobro i da se bore za oslobođenje Srbije, a druga stvar je oslobađanje odgovornosti kolebljivca i lovca u mutnom ko što je bio Draža.
Ipak mislim da bi za velik broj svojih odluka Draža odgovarao i pred ovom srpskom vlasti, kao što je i pred onom.

Pa ne znam baš da je Vlada RS suspendirala presudu Vojnog suda FNRJ prema Draži Mihailoviću.

Jedna stvar je rehabilitacija srpskih boraca koji su krenuli u rat s vjerom da čine dobro i da se bore za oslobođenje Srbije, a druga stvar je oslobađanje odgovornosti kolebljivca i lovca u mutnom ko što je bio Draža.
Ipak mislim da bi za velik broj svojih odluka Draža odgovarao i pred ovom srpskom vlasti, kao što je i pred onom.

Није влада РС него скупштина

Mihailović jajara i kolaboracionista.

Не знам шта мислиш под овим јајара?
Ако мислиш да је имао велика јаја у праву си, јер је он први у Еуропи почео борбу
против фашизма.
А историја и власт су доказали да није био колаборациониста, јер је човек
својом мудром политиком сачувао хиљаде српских живота, када су фашисти
за једног немца стрељали стотину Срба.:dash:
А држава? Држава је СУСПЕНДИРАЛА оптужнице против Драже
а данас учесници његовог покрета имају право на борачку пензију.

Не знам шта мислиш под овим јајара?
Ако мислиш да је имао велика јаја у праву си, јер је он први у Еуропи почео борбу
против фашизма.
А историја и власт су доказали да није био колаборациониста, јер је човек
својом мудром политиком сачувао хиљаде српских живота, када су фашисти
за једног немца стрељали стотину Срба.:dash:
А држава? Држава је СУСПЕНДИРАЛА оптужнице против Драже
а данас учесници његовог покрета имају право на борачку пензију.

Ima smisla.

Ako si danas odlučio da NE potrošiš 50 eura, možeš mirne duše reći da si ih u stvari zaradio, a ne uštedio! :D

Ne znam za taj podatak da je presuda suspendirana.
Znam da su četnici iz WW2 rehabilitirani.

Patnje desničara: Srbi imaju spomenik Draži, a mi ni crnu košulju ne smijemo obući!

Idu u Srbiju radi Pavelića

Štoviše, posebno izaslanstvo Hrvatskog uljudbenog pokreta poći će na studijsko putovanje u Srbiji kako bi pogledali spomenik Draži Mihajloviću, te se upoznali s lokalnim iskustvima kako bi ih mogli primijeniti na hrvatske prilike!
!
u pravu su ljudi..predlazem da domaci fashisti sacekaju svoje hrvatske kolege sa lebom i solju i da zajedno zapevaju onu njihovu "sta se ono na dinari sjaji"...

u pravu su ljudi..predlazem da domaci fashisti sacekaju svoje hrvatske kolege sa lebom i solju i da zajedno zapevaju onu njihovu "sta se ono na dinari sjaji"...

Па ја колико знам у Србији не постоји ни једна фашистичка организација.

Ниско подло и безобразно али очекивано.
наравно да ћемо их дочекати ко и теб што би дочекали

Четници нису ФАШИСТИ , а
Шта се оно на Динари сјаји ,је Српска песма

Четници нису ФАШИСТИ , а
ja sam samo zeleo da budem konstruktivan i da vam pomognem, mislim da bi ste se vi lepo ispricali sa njima, delite stvarno puno identicnih stavova o raznim drustvenim pitanjima, evo npr. kakav ljubo cesic rojs ima o homoseksualcima:

i sad recite da se ne slazete u potpunosti sa rojsom?

ja sam samo zeleo da budem konstruktivan i da vam pomognem, mislim da bi ste se vi lepo ispricali sa njima, delite stvarno puno identicnih stavova o raznim drustvenim pitanjima, evo npr. kakav ljubo cesic rojs ima o homoseksualcima:

picture.php

ljubo cesic rojs ЗА ПРЕДСЕДНИКА ХРВАТСКЕ.

Izlapjeli "neoustaše" (Schwarz je Židov, pa se i iz toga vidi koji su to luđaci) koji traže područje isključivo za vlastitu promociju.

Ova razna poređenja Mihailovića i de Gaula ne zaslužuju komentar. Ipak je de Gaul značajan antifašista, a Mihailović jajara i kolaboracionista.

Interesantno je onda, zašto je de Gol toliko zamerio crvenima za montirani proces, i ubistvo Mihajlovića, i nikada nije hteo da dođe u YU, niti je hteo da primi Tita u FR.

Пази иако нисам ватрени присталица Драже једно занм. Де Гол је блејао у Енглеској,рат та ђана од човека није осетила,осим што се преко радија губио Французима да гину за енглески интерес.
Једини прави покрет отпора је постојао у Србији. Прехваљени француски покрет почиње да делује тек кад су амери били 20км од Париза...толико о Де Голу

Четници нису ФАШИСТИ , а

Pošto Dinara i Srbija nemaju apsolutno nikakve veze, onda to može biti jedino naci-imperijalistička pjesma jer promovira agresiju na tuđi teritorij. :D

Interesantno je onda, zašto je de Gol toliko zamerio crvenima za montirani proces, i ubistvo Mihajlovića, i nikada nije hteo da dođe u YU, niti je hteo da primi Tita u FR.

:) normalno, general je prozreo bravara, pardon, marsala. kod tih hrvata i ovom ratu vozac autobusa rojs -geneal, konobar norac- general, geometar zagorac- general, ugostitelj korade i neki majstor-general itd, ima ih na desetine

Poslednja izmena:
Пази иако нисам ватрени присталица Драже једно занм. Де Гол је блејао у Енглеској,рат та ђана од човека није осетила,осим што се преко радија губио Французима да гину за енглески интерес.
Једини прави покрет отпора је постојао у Србији. Прехваљени француски покрет почиње да делује тек кад су амери били 20км од Париза...толико о Де Голу

100% se slažem s uvećanim!

Ali nije Draža bio vođa tog pokreta, nego Joža! :per:

Back