Хрватска десница подиже споменик челнику НДХ Анти Павелићу

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
Своју намеру оправдавају чињеницом да је у Србији подигнут споменик Дражи Михајловићу, прећуткујући једну чињеницу, да се Дража Михајловић са својим четницима борио против фашизма, док је Павелић са својим усташама био слуга истих.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/...-ni-crnu-kosulju-ne-smijemo-obuci/450385.aspx

Patnje desničara: Srbi imaju spomenik Draži, a mi ni crnu košulju ne smijemo obući!

HRVATSKA ekstremna desnica ovih dana ima pune ruke posla jer osim što su već nekoliko puta najavili kandidaturu generala Ante Gotovine za hrvatskog predsjednika koju nitko ne shvaća ozbiljno te najavljuju za tjedan dana opsadu kuće Josipa Manolića zbog njegovih grijeha iz "partizanskih dana", ovih dana pokreću i inicijativu za podizanje spomenika preminulom čelniku Nezavisne Države Hrvatske Anti Paveliću i to u Zagrebu.

> Desničari na zagrebačkoj vrućini: Gotovinu za predsjednika!

> Zagrebačka policija ne želi spriječiti mogući linč partizanskog komadanta?

Riječ je o Hrvatskom uljudbenom pokretu (HUP) koji se proslavio opsadom obiteljske kuće partizanskog komandanta Stjepana Hršaka, od kojeg se pokušalo iznuditi priznanje da je 1945. godine u Maceljskoj šumi organizirao smaknuće dvadesetak svećenika i bogoslova. Tada su među prosvjednicima bili nenadmašni Ljubo Ćesić Rojs, Mladen Schwartz, čelnik HUP-a i organizator prosvjeda Tomislav Dragun ali i šef zagrebačke udruge vojnih invalida (HVIDR-a) Ivan Pandža. Navodno imaju, kaže Dragun, oko 30 tisuča članova.

Vijest o spomeniku Paveliću ne bi bila vijest da se hrvatski desničari nisu zapravo ugledali na Srbe. Čelnik Hrvatskog uljudbenog pokreta Dragun tako jadikuje u posljednjem broju svog internog glasila udruge kako na koncu mora hvaliti Srbe koji "brinu o svojoj prošlosti, poštuju svoje velikane i to posebno one najznačajnije", dok hrvatska desnica radi predsjednika Stjepana Mesića ne može ni to.

Imaju spomenik Draži čije su kosti našli u ružičnjaku

Neposredan povod "svakidašnje jadikovke" hrvatske desnice bila je vijest kako postoji u Srbiji spomenik četničkom vođi Draži Mihajloviću te kako su mu u "ružičnjaku na Adi Ciganliji nađene kosti". Dragun kaže kako im nema što drugo reći, doli čestitati.

"A mi!? U mišjoj rupi pred Mesićem i njegovim ishlapljelim istomišljenicima poput Budimira Bude Lončara, Ivana Fumića, Josipa Boljkovca pa sve do Josipa Malonića. Ni crnu košulju ne smijemo obući!", jada se Dragun koji kaže da se iz poštovanja prema prošlosti trebaju podići spomenici svim hrvatskim odličnicima iz doba NDH-a prije svega poglavniku Paveliću.

Idu u Srbiju radi Pavelića

Štoviše, posebno izaslanstvo Hrvatskog uljudbenog pokreta poći će na studijsko putovanje u Srbiji kako bi pogledali spomenik Draži Mihajloviću, te se upoznali s lokalnim iskustvima kako bi ih mogli primijeniti na hrvatske prilike!

Također, već imaju i jedinu moguću lokaciju za spomenik u Zagrebu a to je Splavnica odnosno mali trg koji spaja Trg bana Josipa Jelačića i tržnicu Dolac!
 
Hrvati imaju dve predrasude sa kojima se mi nikada nećemo moći izboriti...
Sa idiotima se ne treba boriti,treba ih ignorisati a oružje koristiti kad nema drugog izbora.Gubljenje je vremena objašnjavati nešto bićima kojima nedostaje jedna polovina moždane mase...da se ogradim,nađe se poneko i među njima ko se bavi činjenicama a ne jeftinom manipulacijom.
 
Poslednja izmena:
Analogno ovome , trebali bi i Nemci da podignu spomenik Hitleru , jer su i Francuzi digli spomenik De Golu .

Hrvati i treba da diglu spomenik Pavelicu . To je njihov vodja, ideolog , koji je radio samo ono sto je vaskoliko hrvaski narod zeleo .
Тачно! Што пре подигну тај споменик, пре ће све бити јасније и онима који никако да поверују.
 
Тачно! Што пре подигну тај споменик, пре ће све бити јасније и онима који никако да поверују.

Da .

Dizanje tog spomenika je ujedno i najbolja rekalama za Kras , Ideju , Janu , Ivu , Peveca , Frikom , Dijamant , Somboled i za sve proizvode , koji su prave u fabrikama , kojie u Hrvati pokupovali tako jeftino od nas , uz pomoc Vlahovica .
 
Poslednja izmena od moderatora:
Ti jadnici iz HUP-a nemaju nikakve šanse da ih bilo tko ozbiljno shvati.
Izlapjeli "neoustaše" (Schwarz je Židov, pa se i iz toga vidi koji su to luđaci) koji traže područje isključivo za vlastitu promociju.
Njima je stalo do Hrvatske koliko i do Zanzibara!

Ova razna poređenja Mihailovića i de Gaula ne zaslužuju komentar. Ipak je de Gaul značajan antifašista, a Mihailović jajara i kolaboracionista.

Da da, zato su ga de Gaul i Harry Truman odlikovali, ovaj drugi na preporuku vrhovnog komandanta saveznickih trupa generala Eisenhowera ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/Dra%C5%BEa_Mihailovi%C4%87
 
Delegaciji desničarskih retarda iz Hrvatske, prirediti srdačan doček

smiley-violent018.gif
 
Ne misle da ih vole,mi na vlasti imamo ljude čija je jedina emocija novac.Oni bi da trguju sa Hrvatima i prodaju one Srbe koji nisu u istoj poziciji,tj nemaju vlast i moć.
Ама Мисони, не мислим ја на власт, јер је власт смењива.
Мислим на обичан народ који још увек није очишћен од југословенизма, а таквих у Србији има колико хоћеш.
 

Back
Top