хрватска брани своје фашисте!

Teodosije

Domaćin
Banovan
Poruka
4.932
Hrvatska uputila diplomatsku notu Švicarskoj zbog Thompsona

Vezano za odluku Saveznog ureda za policiju Švicarske Konfederacije o trogodišnjoj zabrani ulaska u tu zemlju za hrvatskog državljanina Marka Perkovića, danas je u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija švicarskom veleposlaniku u Republici Hrvatskoj Erichu Hermannu Pircheru uručena diplomatska nota.

U njoj je izražena zabrinutost zbog navedene odluke iz razloga neosnovanosti navoda koje su švicarska nadležna tijela istaknula kao razlog za donošenje odluke o spomenutoj zabrani ulaska
http://www.vecernji.hr/vijesti/thompson-ne-smatram-se-zrtvom-niti-se-tako-osjecam-clanak-28104

Иако запад забрањује промоцију фашизма, а усташе су највећи варварски облик фашизма. хрватска иако још није ушла у ЕУ не понаша се као да та ЕУ нема алтернативу, и отворено стаје у одбрану усташке звери томпсона.

Срамота да тадић и квизлиншка власт у Србији није се огласила и подржала своје! Можда касне са изјавама, зато што имају толико посла
farmer.gif
?!

Данас сам био са човеком ,који је направио фотке на Максимиру и после чијег писања је кренуло да се прича уопште о неоусташтву у Хрватској

Добио сам опомену и бан од модератора dellns и свакако одмах избрисану тему (који се пре него што је постао модератор, увек био против Српства, а и остао је наравно при томе) зато што сам написао да је тадић оно што јесте после његове умноболне изјаве како је америка уз Србију!

Али бан на форуму не добијају шиптари, хрвати и остали који се спрдавају са геноцидом над Србима и Српством.

Опомене и бан добијају они који хвале Српске херојске владаре као Недића, и ако по правилнику форума то не сме да се чини.

Poslednja izmena:
Теодосије да се неупуштамо у расправу о модераторима али ја Делла сматрам коректним и принципијелним иако немамо исто политичко мишљење
Недић је имао позитивне потезе ,као што је имао и негативне тешка су то времена била
али Недић није био владар то се никако не може рећи за њега

Недић је имао позитивне потезе ,као што је имао и негативне тешка су то времена била али Недић није био владар то се никако не може рећи за њега

Кад одем у цркву, увек упалим и свећу за њега. Знао је шта ће да му раде партизанске звери са титом на челу, али је остао веран свом народу.

Данас имамо власт која се не разликује пуно од титове.

http://www.vecernji.hr/vijesti/thompson-ne-smatram-se-zrtvom-niti-se-tako-osjecam-clanak-28104

Иако запад забрањује промоцију фашизма, а усташе су највећи варварски облик фашизма. хрватска иако још није ушла у ЕУ не понаша се као да та ЕУ нема алтернативу, и отворено стаје у одбрану усташке звери томпсона.

Срамота да тадић и квизлиншка власт у Србији није се огласила и подржала своје! Можда касне са изјавама, зато што имају толико посла
farmer.gif
?!

Oni nisu fasisti ,. Verujem da cak i nemaju pojma sta je fasizam .

Oni su Hrvai . Samo to . Hrvat je Hrvat , koju god uniformu nosio . Prvo Hrvat , pa sve drugo .

Daklem , nije uniforma bitna ,

Back