hrvatica bacala stence u reku i sve to snimala pa postavila na youtube

RoccoS

Veoma poznat
Poruka
11.405
hrvati svojom brutalnoscu i satanskom hladnokrvnoscu jos jednom zapanjuju ceo svet

snimkglava.jpg

Psihijatar savjetuje brutalnu djevojku: Umjesto bacanja pasa u rijeku, trebala je obrađivati vrt

VIDEOSNIMKA na kojoj djevojka baca žive psiće u rijeku, pritom se smije i pita snimatelja "Jel´pliva?" šokirala je svijet.

Psihijatar Vladimir Gruden rekao je za Index kako je agresija normalna pojava kod ljudi, samo što je djevojka čija snimka je obišla svijet zbog brutalnog bacanja psića u rijeku, tu svoju agresiju krivo usmjerila.

"U jednom civiliziranom društvu agresija, koja u nama postoji, treba biti usmjerena prema svladavanju školskih disciplina ili prema borbi protiv prirodnih nepogoda", kazao je Gruden te dodao kako se agresija može normalno usmjeriti prema fizičkom i sportskom naporu ili prema seksualnom odnosu. Ističe kako je impuls kod djevojke bio normalan, ali nije bio usmjeren prema nečemu što je društveno prihvatljivo.

Video je bio postavljen na YouTube, no otamo je maknut, ali proširio se po forumima i drugim videoservisima. Nije poznato gdje je ova okrutnost snimljena, no kako piše Daily Mail, prema komentarima koje su korisnici ostavljali ispod videa na YouTubeu sve se odvijalo u Hrvatskoj. Drugi pak korisnici tvrde kako se radi o snimci iz BiH te da je okrutna djevojka iz Bugojna.

"Dakle, nekakva kuja (cuko) mi se okotila u dvorištu, ona na sebi sa sobom nosi milijune bolesti, radi čuvanja svog zdravlja i ostalih, bacio sam sve u rijeku, naravno i roditelji su to rekli a i susjedi, ja sam video uploado na youtube i poso na bug forum i naravno oni to sad postavili na nekakav 4chan. I reakcije su razne: i od stranaca a i od naših divljaka, oće da mi jebu sve živo... mislim ovakve psovke u životu nit sam vidio nit sam čuo, ja nisam mogo vjerovat na reakciju tih ljudi, zatim sve su žive podatke moje pokušali nać ali srećom bezuspjesno i poruke su takve većinom da će me naći i smaketi, mislim da nema smisla", komentar je korisnika na jednom hrvatskom gaming portalu. Korisnik je iz BiH, no zasad nema potvrde je li istina to što je napisao. Dodaje kako su ga proglasili ludim psihopatom.

Na 4chanu su komentari toliko brutalni da već idu prema tome da se najavljuje smrt djevojčice i njezina brata zato što su bacali pse.

Na snimci se vidi djevojka s kapuljačom na glavi, kojoj se vrlo malo vidi lice, kako baca žive štence jednog po jednog u rijeku. Pritom joj se sve to čini vrlo zabavno te se smije, a u jednom trenutku se obraća snimatelju (koji je navodno njen brat) i pita "Jel´pliva?"

Glasnogovornik PETA-e za Daily Mail je kazao kako su ovakvi incidenti u današnje vrijeme vrlo česti te kako je siguran da su i aktivisti u Hrvatskoj svjesni tih strašnih situacija. Na Facebooku je pokrenuta grupa protiv djevojke koja broji pet tisuća članova. Komentator ispod jedne od slika u grupi piše kako je "nju trebalo baci u rijeku i utopit', kao što je ona pse!"

"Potrebne oštre sankcije"

Luka Oman iz Prijatelja životinja rekao je za Index kako je kazna za ovo što čini nepoznata djevojka do 15 tisuća kuna ili do šest mjeseci zatvora. Prema njemu policija mora otvoriti slučaj i pokušati naći počinitelja.

"Nažalost, u Hrvatskoj ima dosta takvih slučajeva, samo ih malo dođe u javnost. Stoga je bitno da upravo ovakvi slučajevi koji dođu u javnost budu oštro osuđeni i sankcionirani. Možda bi takvih slučajeva u tom slučaju bilo manje", prokomentirao nam je Oman dodajući kako je uvjeren da bi u slučaju oštrih sankcija bilo sve manje tako okrutnih postupaka.

"Smatramo da su edukacija i osuda javnosti vrlo bitne komponente zaštite životinja i možda bi oni građani koji ništa loše ne vide u okrutnim postupcima prema životinjama, na kraju ipak postupili drugačije", rekao nam je Oman dodajući na kraju da se u sve to trebaju uključiti i lokalne zajednice.

jelpliva1.jpg

http://www.index.hr/vijesti/clanak/...rijeku-trebala-je-obradjivati-vrt/509829.aspx

Sta se desava sa ljudima na ovoj tuznoj planeti (za neke, ne za sve)?
Toliko sociopata, psihopata koji bi trebalo da se lece, a ne lece se...
Stvarno strasno.
Nije rec o nacionalnosti, mada ima malo i od toga, nazalost.
Genetski materijal nije za ne prenebregnuti.
Na sajtu pise da je ,,djevojka iz BiH``... mada ne vidim kakve to veze ima. Psihopata je psihopata ma koje nacionalnosti bio.
Trebala bi da lezi u nekoj psihijatrijskoj ustanovi, to sto je uradila je monstruozno - sutra ce tako da nasrne na ljudsko bice, mada ja ne pravim razliku izmedju ljudi i zivotinja, volim i jedne i druge, ali ,,neko to od gore vidi sve`` - platice ona - ima vremena.

Poslednja izmena:
sta drugo reci osim: hrvati

ocigledno je da postoji nesto demonsko u samom genetskom nasledju te skupine, a istorija hrvata je istorija najstrasnijih zlocina, strave i uzasa nepojmljivih normalnom ljudskom mozgu
Yebote da nema ovog" hrvati" covek bi pomislio da je rec o forumskim tzv nacionalistima i "patriotama". Zapanjujuca slicnos'!:eek:

kakve veze ima nacionalnost sa monstrouznoscu prema zivotinjama, i ovde je bila gomila tema o izivljavanju nad zivotinjama u Srbiji.
monstruma ima svuda.

Zaječar- Slučaj pronalaska obezglavljenog tela psa Miška u selu Rgotin dobio je potpuni obrt istragom zaječarske policije koja je utvrdila da je psu glava otkinuta u udaru voza, a da je njegova vlasnica Slađana Krstić iskoristila slučaj kako bi dobila medijsku pažnju.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/204866/Podmetnula-telo-psa-zbog-medijske-paznje
:bye::bye::bye:

Zaječar- Slučaj pronalaska obezglavljenog tela psa Miška u selu Rgotin dobio je potpuni obrt istragom zaječarske policije koja je utvrdila da je psu glava otkinuta u udaru voza, a da je njegova vlasnica Slađana Krstić iskoristila slučaj kako bi dobila medijsku pažnju.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/204866/Podmetnula-telo-psa-zbog-medijske-paznje
:bye::bye::bye:

super, jedan slucaj nije tacan...i sta sad? to vazi onda i za sve ostale slucajeve koji se kod nas dogadjaju ?:dontunderstand:
kad mi das dokaze za bukvalno sve slucajeve dodji, do tad cu mahnuti ja tebi :bye:.
bolje bi bilo da osudimo svako izivljavanje nad bilo kojim bicem, umesto sto prebrojavamo krvna zrnca monstrumima, a njih ima svuda...

Poslednja izmena:

Back