Hrvati zviždali Divcu: "Nije trebalo da govorim"

Smarti

Buduća legenda
Moderator
Poruka
36.813
Vlade Divac se oglasio nakon što je izviždan u Zagrebu na memorijalnoj košarkaškoj utakmici.

1725714537719.png

Utakmica u Zagrebu organizovana je u čast pokojnom Draženu Petroviću u godini kada je trebalo da napuni 60 godina...

Okupili su se brojni velikani košarke poput Nikosa Galisa, Vlade Divca, Saše Danilovića, Žarka Paspalja, Terija Portera, Kenija Andersona, Bogdana Tanjevića....

Senku na ceo događaj bacila je publika u Hrvatskoj koja je zviždala Vladi Divcu kada je izašao na sredinu terena.

"Prema scenariju uopšte nije trebalo ja da govorim, ali voditelj mi je dao mikrofon i nisam mogao da odbijem. Usredsredio sam se na ljute sa kojima sam se lepo družio ovih dana i pre svega porodicu Petrović jer je meni najvažnije da je sežanje na Dražena bilo impresivno", objasnio je Divac.

https://www.b92.net/sport/kosarka/v...i-u-zagrebu-na-mecu-za-drazena-petrovica/vest

............

Kao da nije znao kako će ga dočekati pa kao nisam trebao da govorim .. ajde, molim te .. čačkaš mečku a onda ti krivi svi

Davno su oni bili prijatelji .. odavno je to prestalo ...

Ne, nije zastava nego prosto Dražen je bio hrvatski naklonjen i nije mogao da gleda kako srbi napadaju njegov Šibenik i .. to je to ... puklo prijateljstvo
Znam jednu stvar, Divac je pre desetak godina snimio dokumentarac gde ide u Hrvatsku da prica sa Drazenovim roditeljima. Tamo su ga fino docekali. Cini mi se da uglavnom radikalni hrvati forsiraju tu mrznju.

Znam jednu stvar, Divac je pre desetak godina snimio dokumentarac gde ide u Hrvatsku da prica sa Drazenovim roditeljima. Tamo su ga fino docekali. Cini mi se da uglavnom radikalni hrvati forsiraju tu mrznju.
Otišao je zbog dokumentarca jednom braća (Once Brothers) ali ne zaboravlja se tek tako nešto što je tada bilo tema koja se ne dira
Kao što Žutog delije obožavaju dok Bobana ne mogu da smisle

Tako što umesto slavi sa svojim igračima iz repke, on se fokusirao na nekog anonimus hrvata koji je nosio hrvatsku zastavu ...
Opet se vrtimo u krug, nije Divac doneo srpsku zastavu i time umesao politiku u sport
Nego je TAJ HRVAT doneo svoju zastavu i time umesao politiku i sport i time napravio svo ovo sranje. Shvatas? Uzrok i posledica,
Plus, i Dino Radja je u jednom intervjuu rekao da bi i on uradio isto, da je neki srpski navijac doneo srpsku zastavu
Tako da, to je to

Back