Kurtalici
Primećen član
- Poruka
- 818
Naleteo sam na jutubu na jedan koristan video
Mislite li da bi madjarska trebala da potegne pitanje svojih teritorija koje se danas nalaze u hrvatskoj a koje istorijski ne pripadaju hrvatima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislite li da bi madjarska trebala da potegne pitanje svojih teritorija koje se danas nalaze u hrvatskoj a koje istorijski ne pripadaju hrvatima?
Pa po toj mapi bi i Vojvodina trebala da bude madjarska .
Pa po toj mapi bi i Vojvodina trebala da bude madjarska .
Madjarska bi MORALA da pokrene pitanje MASOVNE ASIMILACIJE Madjara u Slavoniji!
Pre samo dvadesetak godina u Slavoniji je bilo VISE MADJARA NEGO U VOJVODINI, a danas ih nema ni 50.000...
Gde su oni NESTALI?
Izgleda da je Madjarska primljena u EU samo da bi OCUTALA takve poteze nove hrvatske drzave.
#
Zivljela Hrvatska,i zivjljela Velika Madjarska bez Hrvatska!!!Mi hocemo sjeverna Vojvodina,Transylvania i juzna slovakia!!!
Hrvati i madjari bratstvo!!!!
Zivjeli ustase i zivljeli hungaristi!!!
Ti meg nebántsátok a horvátokat ök velűnk vannak mert ök is utályák a szerbeket és ez a video is dicséret akar lenni a magyaroknak szal legyűnk rá bűszkék,hogy ök gondolnak ránk,inkább a szerbeket,románokat és szlovákokat kell baszni!!!**** SERBIA!!!!
ratkozvezdas88 prije 1 god. 3
To je poznata mapa Velike Madjarske ili Magyarország.
evo još jednog
izgleda da se gloopost na gloopost sama odsebe lovi![]()
Madjarska bi MORALA da pokrene pitanje MASOVNE ASIMILACIJE Madjara u Slavoniji!
Pre samo dvadesetak godina u Slavoniji je bilo VISE MADJARA NEGO U VOJVODINI, a danas ih nema ni 50.000...
Gde su oni NESTALI?
Izgleda da je Madjarska primljena u EU samo da bi OCUTALA takve poteze nove hrvatske drzave.
Naziv države Mađarske na mađarskom jeziku je i danas Magyarország.
Ovo "ország" ne znači ništa drugo nego "država".
Naziv države Mađarske na mađarskom jeziku je i danas Magyarország.
Ovo "ország" ne znači ništa drugo nego "država".
Mozes ti da se smejes koliko hoces, ali to pitanje ce jednom doci na dnevni red.
Do sada nije doslo jer se Vatikan pravi lud (svejedno mu je i jedni i drugi su dobri katolici), a Evropa nece belaja....
Svi su zazmurili da ne vide problem, ali problem i pored toga postoji.
I jednog dana, pre ili kasnije, ce isplivati na povrsinu u punoj svojoj velicini.
(Kao sto ce isplivati i problem Erdelja).
2125. - U Mađarskoj dobijaju signale iz svemira (i svi će se opet sjetiti Vange).
Slazem se osim sa brojkom sa kojom baratas,mislim da nije bilo bas toliko madjara tamo ali svakako da bi im se to trebalo vratiti!
Kada koriste rec "orszag" Madjari misle na nesto veliko i mocno....
Na nesto IMPERIJALNO...
Male drzave nikada nisu za njih "orszag"
Slazem se osim sa brojkom sa kojom baratas,mislim da nije bilo bas toliko madjara tamo ali svakako da bi im se to trebalo vratiti!
U Slavoniji je zivelo sezdesetih godina proslog veka oko 350.000 Madjara, a u Vojvodini oko 330.000...
Danas ne znam da li ih ima 50.000 u Slavoniji, a u Vojvodini ih ima oko 300.000.
Ne znam baš nešto mađarski, ali kako sam iz pograničnog kraja s Mađarskom, neke stvari ipak poznajem.![]()
Kada koriste rec "orszag" Madjari misle na nesto veliko i mocno....
Na nesto IMPERIJALNO...
Male drzave nikada nisu za njih "orszag"
Nije tako Blajbi.
Hrvatska se na mađarskom kaže Horvatország.
Ta riječ nema drugo značenje osim država.
Netko te je krivo informirao.
Ne znam baš nešto mađarski, ali kako sam iz pograničnog kraja s Mađarskom, neke stvari ipak poznajem.![]()
U Slavoniji je zivelo sezdesetih godina proslog veka oko 350.000 Madjara, a u Vojvodini oko 330.000...
Danas ne znam da li ih ima 50.000 u Slavoniji, a u Vojvodini ih ima oko 300.000.
Blajbi sad lupas. Orszag zaista znaci drzava. Srbija moze da se kaze Szerborszag ili internacionalno Szerbia. Rusia=Oroszorszag itd...