Hrvati vladaju Srbijom?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koga znate sve od pripadnika hrvatskog naroda da uzima istaknute funkcije u drzavnoj upravi, medijima,i administraciji nase zemlje? Ja znam par.

Dulić je Hrvat i tako se izjašnjavao prilikom studentskog protesta 1996,i kada je bio kandidat za poslanika 2000 i 2003.Takođe se izjašnjavao kao Hrvat i na lokalnim izborima u Subotici kada je izgubio od Geze Kučera.
Ne znam zašto sada krije da je Hrvat i predstavlja se kao Jugosloven,a Jugoslavije više nema.
Inače i Zdravko Ponoš je etnički Hrvat,jer je u Kninu bilo i Hrvata a ne samo Srba.

Ja nisam rangirao porekla na dobra i loša.Nacionalne manjine treba da uživaju prava i proporcionalnu zastupljenost u državnim organima shodno njihovom ućešću u populaciji,među njima i Hrvati.
Problem je u veštačkom forsiranju anonimusa koji ništa ne znače čak ni među svojim zajednicama,a jedina im je zasluga što su na primer Hrvati po nacionalnosti(Dulić) ili što su tazbinskom srodstvu sa nekim .Dulić nema nikakav legitimitet među Hrvatima u Srbiji,niti njih predstavlja.On predstavlja možda Borisa Tadića.Ponoš verovatno predstavlja Tadića ili Čekua videćemo na koju će stranu pretegnuti.

Njegova rođena sestra je udata za Čekua,valjda to znači da je Čekuov šurak.
Na tako osetljivo mesto se ne stavlja čovek u tako bliskim odnosima sa na primer jednim Čekuom koji nije baš naklonjen teritorijalnim integritetu Srbije,a inače je zadatak Vojske Srbije da štiti teritorijalni integritet.

Ako u Srbiji postoji "nacionalni ključ" neka to javno objave i neka se predvidi u ustavu,i neka se zna po redosledu rotacije sada sledi Hrvat,pa onda Bošnjak,Mađar itd.
Što se tiče Tadića,Dulića,Ponoša & co ja mogu otvoreno reći da ne volim što Crnogorci i Hrvati u ime Srba upravljaju Srbijom i njenom vojskom.Srbi su podržali Hrvata-austrougarskog kaplara Broza,onda Crnogorca Miloševića i sve se to prilično loše završilo po Srbe.Sada su podržali Tadića,Srbina samo na rečima , i videćemo kako će se to završiti.
Kamo srece da su ovi koje si nabrojao jedini ali se taj sljam infiltrirao svuda uz svesrdnu pomoc borisa tadica.
uostalom sta drugo i ocekivati od onoga koji se izvinjavao mesicu?
 
da, logično
icon10.gif

Ма, то да прође логика поред њега и опали га по глави, не би је препознао.

stvarno užas.
šta tek reći za onog koji je i odlikovao tog mesića:shock:

Ето, видиш колико је зао и покварен тај усташа Месић, кад је чак тог дивног, поштеног и наивног човека успео да превари... срце ми се цепа... :cry:
 
Ето, видиш колико је зао и покварен тај усташа Месић, кад је чак тог дивног, поштеног и наивног човека успео да превари... срце ми се цепа... :cry:
To je tuzno stvarno :sad: sta ce jadan Putin dobrodusan i naivan , siroke ruske duse poput nepreglednih sibirskih stepa i kao takav naravno da je bio lak plen podmuklog ustase Mesica koji ga je izvacario za orden starim latinskim lukavstvom .:-(
 
Није пуно и сви су они грађани Србије, као наш пријатељ гокси.
Ако неком значи, ево само неких имена са неке старе листе, а на вама је да процените да ли је то релевантно или не. Ја не видим да представљају неку интересну групу, само су врло способни људи.
-Ivana Dulic
-Oliver Dulic
-Bruno Vekaric
-Radovan Jelasic
-Veran Matic
-Sonja Biserko
-Bojan Kostres
-Dinko Gruhonjic
-Natasa Kandic
-Robert Coban
-Ivan Curkovic
-Modest Dulic


Tomislav Bogunović, predsednik opstine Bac, predsednik odbora za bezbednost skupstine Vojvodine

Radovan Jelašić, guverner Narodne banke Srbije

Ivana Dulic Markovic, ministar poljoprivrede u vladi Republike Srbije

Veran Matic,direktor TV B92

Sonja Biserko,direktorka helsinskog odbora za ljudska prava

Bruno Vekarić, portparol Specijalnog tužilaštva za ratne zločine

Ivan Curkovic,upravni odbor FK Partizan

Robert Coban, vlasnik casopisa „Svet” i još nekoliko listova

Modest Dulić, pokrajinski sekretar za sport i omladinu
Širenje verske i nacionalne mržnje ,što bi vi radikali rekli par excellans:|
Molim moderatore da obrate pažnju na ovaj post, i uopšte, celokupno delovanje korisnika nenadbiosupravu, jer mu ovo nije prvi put8-)
 
Веран Матић је Србин.Па писао је за крагујевачке Погледе.Чак је износио и прољотићевске текстове.Зато га Самарџић није волео.
 
Širenje verske i nacionalne mržnje ,što bi vi radikali rekli par excellans:|
Molim moderatore da obrate pažnju na ovaj post, i uopšte, celokupno delovanje korisnika nenadbiosupravu, jer mu ovo nije prvi put8-)

Zashto je shirenje nacionalne mrznje ako navedesh koje su nacionalnosti ti likovi?
On ih nije okarakterisao nikako-ni dobro ni loshe,a ako svi jesu Hrvati zakljuchke nek izvede svako za sebe.
 
Pojedini forumeri po vas dugi dan uriječu ođe kako su Hrvati zapravo Srbi, kako su i Crnogorci Srbi kako su svi na ovoj planeti Srbi a onda odjednom ti isti forumeri otvore temu "Srbijom vladaju Hrvati" "Srbijom vladaju Crnogorci"... Ili jesi ili nijesi Lav...;)
 
Zashto je shirenje nacionalne mrznje ako navedesh koje su nacionalnosti ti likovi?
On ih nije okarakterisao nikako-ni dobro ni loshe,a ako svi jesu Hrvati zakljuchke nek izvede svako za sebe.
To je poziv na linč:roll::roll::roll:
Čak ni na najextremnijim pro-ustaškim sajtovima u Hrvatskoj niko nije postavio spisak Srba koji su u javnom životu tamo veoma aktivni:idea:
Ovo je identično onom spisku Jevreja u Srbiji koji je objavljen na srpskom pdf-u Stromfronta8-)
 
Da,da,poziv na linch je ako za nekoga ko se izjashnjava da je Hrvat to obelodanish.
A to u Hrvatskoj verovatno zato shto Srba u Hrvatskoj vishe nema..a i ono shto je ostalo sigurno ne zauzima znachajne funkcije nego su potpuno drushtveno marginalizovani..chak i neki koji apsolutno nikakve veze sa politikom nisu imali-kod njih je potpuno suprotno,ako si Srbin nema prodje osim ako nije neki politichki dil.Nikola Plecash je recimo najbolji primer za to tiho shikaniranje.
 
To je bagatelisanje čitave priče i verovatno bi bio sličan odgovor i ako bi pričao sa nekim hrvatskom nacionalistom na temu ''SRBI VLADAJU HRVATSKOM'' ,ima tamo idiota koji tako nešto mogu da zamisle :shock:samo što bi predznak bio drugačiji:''Srbi su krivi za ovo, za ono, za Potop'' itd:roll:
 
Mesic je verovatno odlikovan za herojsko drzanje domobrana kod Staljingrada i to shto su Rujama posluzili kao dobar trening za katjushe...kese u kojima su ih vratili u liJepu niihovu nisu ni na platili.:)
Shta ti je Slovenska dusha...
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top