Hrvati uvoze spermu za veštačku oplodnju, a mi?

Tuzni_patak

Elita
Poruka
18.246
Znači oni su bar imali period kada su dozvolili studentima i zainteresovanima da za 400kuna daju doze sperme za veštačku oplodnju.....Sada se desilo da uvoze austrijsku spermu i izbio je skandal....
A mi?

Mi nikada nismo imali organizovan donorski sistem.
Nikada plaćali.
A nikad ni ponudili hrvatima malo istojezičkog genetskog materjala......

ovo je bila sala a sad malo ozbiljno.

pitanje za muskarce - da li bi stvarno bili donatori?

uvek me je kopkao taj genetski inzinjering.budete donatori, tamo neko rodi vase dete..sina recimo. sa svojom partnerkom jednog dana dobijete cerku. jel vam je palo nekad na pamet - sta ako se oni upoznaju..privuku..

jel bi mogli svako jutro mirne savesti da se budite i da ne razmisljate uopste o tome da li je i koliko vase dece rodjeno..a da ih vi necete nikada upoznati..

dive:

uvek me je kopkao taj genetski inzinjering.budete donatori, tamo neko rodi vase dete..sina recimo. sa svojom partnerkom jednog dana dobijete cerku. jel vam je palo nekad na pamet - sta ako se oni upoznaju..privuku..

jel bi mogli svako jutro mirne savesti da se budite i da ne razmisljate uopste o tome da li je i koliko vase dece rodjeno..a da ih vi necete nikada upoznati..
....naravno za dobre pare eh.....samo što njima baš i ne treba svako....jbg :roll:

Po procesiji 400 kuna , a kuna je 12 dinara , što će reći 4.800 dinara za jedno šetanje kožice patke koja je mirovala prethodna 3 dana (uslov).

Meni je bitnije ono što je vlada kao dala silne pare za veštačko oplodjenje , a nemamo ni zakon ni zalihe ili čije zalihe imamo....uvoz iz Albanije....
Jeste da ovo pitanje krije u sebi etnički zločin u smislu da širim nacionalno , ali ovo nacionalno je progresivno iako neetičko jer je nacionalnost danas ne gensko, već pripadničko , emotivno pitanje....

Medjutim , iako neetičko po strogim standardima , animalizam i silni zakoni zabrane kretanja (recimo šengen) je takodje neetičko ponašanje u još gorem obliku....tako da ne vredi da se pravimo gospoda u rukavicama kad smo u svinjcu....animalizmu sveukupnog sveta....

Tuzni_patak:
Znači oni su bar imali period kada su dozvolili studentima i zainteresovanima da za 400kuna daju doze sperme za veštačku oplodnju.....Sada se desilo da uvoze austrijsku spermu i izbio je skandal....
A mi?

Nikada plaćali.

Hahah da to ima u nas ja bih se obogatio!!! :)

dive:

Pa sta ako se privuku. Kita ce normalno uci kao i da nisu brat i sestra. A sto se tice eventualnog deteta debila. Koga briga? Kao da se mi puno razlikujemo od debila. Kad par politicara **** celu naciju, ipak nema razlike. Uzor su nam novosklepani narodnjaci i shupak Armani. Debil ne prihvata pozitivno, ali nece ni negativno jer je debil i boli ga kita za sve. Njega sigurno Gazda nece zajebavat za mali kesh a i ako radi za 200 eura posteno je placen jer vise nije ni mogao postici.

dive:

jel bi mogli svako jutro mirne savesti da se budite i da ne razmisljate uopste o tome da li je i koliko vase dece rodjeno..a da ih vi necete nikada upoznati..[/
QUOTE]

ovo je stvarno za razmisljanje ! :shock:

Tuzni_patak:
A mi?

Nikada plaćali.

Hm...šta misliš koliko naših živi samo u Beču?Nije ni čudo što je izbio skandal...:lol:

Back