Kad te gledam reko bi da si gej po nacionalnoscu.Shvatio sam da sam Srbin i tako se upisao
Samo gledajKad te gledam reko bi da si gej po nacionalnoscu.![]()
Čuo si za Josipa Broza Tita?
Imam.kad te vidim povraca mi se ko da sam popio litru rakije.Samo gledaj
I provjeri da li imaš kakvu fizičku reakciju
Kroatišen arbajten.Izašao je novi broj časopisa Ekspres!
U srbiji je zabranjeno prikazivati naslovnu stranu, čime je još jednom afirmisan slobodarski duh SNS medija.
https://nova.rs/vesti/politika/hrva...lerom-za-srbiju-kazu-da-je-fasisticka-zemlja/
Неби брали цвеће али би обрали бостан!Колике су шансе да хрвати крену у масовну бербу цвећа кад Руси пређу Дунав ?
Išao si na tavan?Shvatio sam da sam Srbin i tako se upisao
А ти балавандеру, шта толико инсистираш на објављивање сплачина из Ekspresа? А посебно истичеш да је у Србији (мало слово ,,С'') забрањено приказивање насловне стране. Шта ти то значи?
Pa sta ima da se citaju gluposti?Izašao je novi broj časopisa Ekspres!
U srbiji je zabranjeno prikazivati naslovnu stranu, čime je još jednom afirmisan slobodarski duh SNS medija.
https://nova.rs/vesti/politika/hrva...lerom-za-srbiju-kazu-da-je-fasisticka-zemlja/
Pa zašto da se ne vidi slika. Ja je imam ovde ali 100% sam sigurna da bi me ovaj "pluralistički" sajt benovao za postavljanje.Pa sta ima da se citaju gluposti?
Pa zato sto se zna da su trenutno srski i hrvatski politicari u nekom medijskom ratu, a ovde je i po Ustavu zabranjeno unizavati institucije Srbije.Pa zašto da se ne vidi slika. Ja je imam ovde ali 100% sam sigurna da bi me ovaj "pluralistički" sajt benovao za postavljanje.
Čim neko zabranjuje časopise, tu nisu čista posla.Srbija nije fasisticka zemlja
Pa cekaj, ali to nisu obicni casopisi, to su "casopisi" koji vredjaju Srbiju (na stranu sada i predsednik).Čim neko zabranjuje časopise, tu nisu čista posla.
Putin je danas univerzalno prezren kao novi Hitler, a znamo ko je dobio _______ od njega.
Živimo u sistemu gde informacije mora da nam prežvaće medijski tim ALO!Pa cekaj, ali to nisu obicni casopisi, to su "casopisi" koji vredjaju Srbiju (na stranu sada i predsednik).
Ako ima fasista ma po kom kriterijumu, koliko tek ima normalnih ljudi? Zato je to uvredljiva generalizacija.
Pa dobro slazem se, onda je bolje i ne spominjati. I mene to nervira.Živimo u sistemu gde informacije mora da nam prežvaće medijski tim ALO!
Umesto dakle da samo izveste, oni pripremaju publiku:
"SRAMNA USTAŠKA PROVOKACIJA! EVO ŠTA VULIN MISLI, A NEĆEMO NI POMINJATI KOJA PROVOKACIJA."