Хрвати уништавају доказе о геноциду над Србима "Чинимо све да их спречимо и успевамо"

Каква Шведска какви бакрачи, ти си пролупала. Показао сам доказе да масивно отимате Српску имовину и ти имаш благо речено дебилан одговор.
Šta znači "srpska imovina"?
Vlasništvo nad nekretninom nekoga sprske nacionalnosti? Ništa se tu ne otima jer je to nemoguće.
A ako "sprska imovina" predstavlja odmaralište srbijanske firme na Hvaru, to je onda sasvim druga katogorija.
Dakle, ja cijelo vrijeme pričam o privatnom vlasništvu nad nekretninom.
Šta je nejasno?

Неписмен си ти. Цитираш антисрпске сподобе, за друго и ниси. Хрвати немају ништа осим најгорег геноцида и ви да неком говорите о писмености и култури.
Ne znaš ni ko je bio Dimitrije Tucović?Srbijanac!
Evo ti malo građe https://pescanik.net/author/dimitrije-tucovic/

Vlasništvo nad nekretninom nekoga sprske nacionalnosti? Ništa se tu ne otima jer je to nemoguće.
A ako "sprska imovina" predstavlja odmaralište srbijanske firme na Hvaru, to je onda sasvim druga katogorija.
Šta je nejasno?
Срби купили станове и куће у Хрватској, и на то Хрвати кажу Срби немају право да им се врати, и Хрвати да говоре о хуманости и култури.

Poslednja izmena:
Срби купили станове и куће у Хрватској, и на то Хрвати кажу Срби немају право, и Хрвати да говоре о хуманости и култури.
Ne, izmislio si tu laž i to nema veze sa humanosti, kulturom i ostalim pjesničkim terminima, nego za egzaktnim pravnim pojmovima.
Ali i dalje želiš razgovarati o formalnom pravu jezikom prodavača rog paprike za tezgom - tešto će to ići.

Ne, izmislio si tu laž i to nema veze sa humanosti, kulturom i ostalim pjesničkim terminima, nego za egzaktnim pravnim pojmovima.
Ali i dalje želiš razgovarati o formalnom pravu jezikom prodavača rog paprike za tezgom - tešto će to ići.
Само потврђујеш колико си подмукли лажов. На линковима који сам поставио, ради се и о Србима који су купили станове и куће у Хрватској и Хрватска им не враћа натраг. Ти да говориш о правима, Срби купили куће и станове у Хрватској, Хрвати им не враћају натраг, Хрватска је лопов у најгорем смислу. Па ти можеш да изврћеш и лупеташ колико хоћеш, чињеница је да Хрватска је стотинама хиљада Срба отела куће и станове који су купили у Хрватској. Стотинама хиљадама се ради, јер има и многих Срба у Србији који су купили куће и станове у Хрватској.

Само потврђујеш колико си подмукли лажов. На линковима који сам поставио, ради се и о Србима који су купили станове и куће у Хрватској и Хрватска им не враћа натраг. Ти да говориш о правима, Срби купили куће и станове у Хрватској, Хрвати им не враћају натраг, Хрватска је лопов у најгорем смислу. Па ти можеш да изврћеш и лупеташ колико хоћеш, чињеница је да Хрватска је стотинама хиљада Срба отела куће и станове који су купили у Хрватској. Стотинама хиљадама се ради, јер има и многих Срба у Србији који су купили куће и станове у Хрватској.
Može na linku pisati i da je zemlja ravna, i svedočanstva onih koji su vidjeli zmajeve, ja ti ponovo kažem da je nemoguće upisati se kao vlasnik neke nekretnine bez kupoprodajnog ugovora, odluke o nasljeđivanju ili darovnice.
Od tih "stotine hiljada" Srba kojima je "ukradena kuća" nisi naveo niti jedan konkretan primjer nego mutiš vodu o sporovima između firmi bivše SFRJ, sukcesiji državne imovine i nekakvim stanarskim pravima koja ne predstavljaju vlasništvo.

Može na linku pisati i da je zemlja ravna, i svedočanstva onih koji su vidjeli zmajeve, ja ti ponovo kažem da je nemoguće upisati se kao vlasnik neke nekretnine bez kupoprodajnog ugovora, odluke o nasljeđivanju ili darovnice.
Od tih "stotine hiljada" Srba kojima je "ukradena kuća" nisi naveo niti jedan konkretan primjer nego mutiš vodu o sporovima između firmi bivše SFRJ, sukcesiji državne imovine i nekakvim stanarskim pravima koja ne predstavljaju vlasništvo.
Јасно пише да се ради о обичним људима којима је Хрватска отела имовину, куће и станове, има доказа то не интересује Хрватску. Наведена су пуно примера, само их ти игноришеш. Лопов и то најгори је Хрватска.

Vama niko ne valja! Ali da znaš da to ne umanjuje vašu odgovornost,okrutnost i čišćenje teritorija od nesrbskog stanovništva!
Вама Хрватима само ваљају антисрпски комуњарски и њима слични олоши који лажу као ваш бравар усташкокомуњарски. Ко о чему Хрват о поштењу, па нико на свету није починио веће и горе геноциде од вас, први логор смрти за децу у свету су Хрвати створили.

Poslednja izmena od moderatora:
Јасно пише да се ради о обичним људима којима је Хрватска отела имовину, куће и станове, има доказа то не интересује Хрватску. Наведена су пуно примера, само их ти игноришеш. Лопов и то најгори је Хрватска.
I opet, može pisati bilo šta, papir svašta trpi, ekran još i više.
"Hrvatska im otela imovinu". :mazi:

I opet, može pisati bilo šta, papir svašta trpi, ekran još i više.
"Hrvatska im otela imovinu". :mazi:
Ја сам поставио коме и ко је отео обичним људима који су купили куће и станове у Хрватској. Не вреди истина кад Хрват зна да лаже и толико лаже да и сам верује у своје лажи.

Вама Хрватима само ваљају антисрпски комуњарски и њима слични олоши који лажу као ваш бравар усташкокомуњарски. Ко о чему Хрват о поштењу, па нико на свету није починио веће и горе геноциде од вас, први логор смрти за децу у свету су Хрвати створили
Istinita hrvatske povjesti će kad-tad izići na vidjelo a oni koji su lagali,kao što ti sad lažeš neće se stidjeti jer obraza i ponosa nemaju.

Istinita hrvatske povjesti će kad-tad izići na vidjelo a oni koji su lagali,kao što ti sad lažeš neće se stidjeti jer obraza i ponosa nemaju.
Никад Хрвати нису имали образа, само да лажу, отимају и најгори геноцид чине и тиме се Хрватски манијаци поносе.

Ја сам поставио коме и ко је отео обичним људима који су купили куће и станове у Хрватској. Не вреди истина кад Хрват зна да лаже и толико лаже да и сам верује у своје лажи.
Ne, nisi to postavio, ne laži.
Postavio si politikantske papazjanije Miodraga Linte kojemu je posao da u 2023. izmišlja nekakve priče ne bi li ostao relevantan.

Ne, nisi to postavio, ne laži.
Postavio si politikantske papazjanije Miodraga Linte kojemu je posao da u 2023. izmišlja nekakve priče ne bi li ostao relevantan.
Изнео сам истину. Проклет је онај који отима, стотине хиљада Срба купили куће и станове по Хрватској, то им Хрватска не враћа, пљујеш по људима који скупљају људе и доказе имају да је Хрватска им отела имовину, куће и станове. То говори све о теби.

Poslednja izmena:
Изнео сам истину. Проклет је онај који отима, стотине хиљада Срба купили куће и станове по Хрватској, то им Хрватска не враћа, пљујеш по људима који скупљају људе и доказе имају да је Хрватска им отела имовину, куће и станове. То говори све о теби.
Normalno da pljujem po pokvarenim lažovima, i onima koji zarađuju na naivnoj sirotinji.
Opet ti o bajkama "Hrvatska im otela kuće i stanove", dobro si naučio gradivo, svaka čast, još ubaci Jasenovac u priču i položio si za trola godine.

Normalno da pljujem po pokvarenim lažovima, i onima koji zarađuju na naivnoj sirotinji.
Opet ti o bajkama "Hrvatska im otela kuće i stanove", dobro si naučio gradivo, svaka čast, još ubaci Jasenovac u priču i položio si za trola godine.
Одавно си показала ко си, можеш то на себи радити што хоћеш људима којима сте отели куће и станове. Нису никакве бајке, него чињенице да је Хрватска отела стотине хиљада Српских кућа и станова. Отето је проклето. Хрватска слави годишње највећи геноцид у Европи после другог светског рата, Олују. Отела Хрватска стотине Српских кућа и станова, те чињенице негира. Паметном доста.

Одавно си показала ко си, можеш то на себи радити што хоћеш људима којима сте отели куће и станове. Нису никакве бајке, него чињенице да је Хрватска отела стотине хиљада Српских кућа и станова. Отето је проклето. Хрватска слави годишње највећи геноцид у Европи после другог светског рата, Олују. Отела Хрватска стотине Српских кућа и станова, те чињенице негира. Паметном доста.
Eto, sad kad si naučio kakvi su Hrvati, digni zid i rješena stvar. Di je problem?
Malo bi se volio osvetiti?

Антисрпки лист који цитира лажи антисрпског комунисте. Он је Србин исто колико Драшковић, то јест
Ti si zadojen svetosavljem i istina i činjenice ti nisu prioritet tako da sa takvima nekakav argumentiran razgovor nije moguć samo tenzije i napetosti bez argumenata.

Nisi iznio istinu nego lažeš.
A da pokažeš neki dokaz?
Ili da ti samo vjerujemo na časnu riječ

Pa zasto ne dođu i koriste te nekretnine.
Znam neke kod Zagreba i na moru koje stoje prazne 30 godina, već i prilično do trajale. Nitko ih nije protjerao ili izvlastio. Neke vlasnici žele prodati ali su u toliko lošem stanju da nema zainteresiranih.
У томе и јесте квака, зато што су намјерно девастиране, а да бисте избјегли давање средстава за обнову која сте по уговорима дужни дати, увели сте да се људи морају пријавити као повратници и живјети у тим кућама најмање 5 година како би остварили право на средства за обнову. Примјера ради у Славонији, од чега би ти људи живјели, хрватске фирме неће да их запосле чим сазнају да су повратници!?

Šta je nejasno?
Kad nezna pojmove onda brka sve a takva im je i politika!Ne znaju!!

Back