Hrvati su, ovog puta, zagrizli vise nego sto mogu da sazvacu

mene je samo jednom zajebavala neka koza u menjacnici u Rijeci i tako sam joj se nayebao svega zivog i mrtvog do devetog kolena da je odmah ucutala i ona i neki matori olosh ,kontam da joj je bachije i sponzor :dash: samo treba znati kako se sa stokom ophodi :mrgreen:

ti rece mrzis more ides leti u planine, kad ono istra, rijeka, opatija z:D

ni pet ni devet nego pravac kod brace ustasa z:D

ti rece mrzis more ides leti u planine, kad ono istra, rijeka, opatija z:D

ni pet ni devet nego pravac kod brace ustasa z:D

pa ne volim ga bas , mada sam bio u Istri i u Nici i u Grckoj , cak i u CG i Bugarskoj jednom :sad2: mogu ja da odem na 3-4 dana , al posle se smorim :roll:
a 2007. sam bio celih 10 dana i reko sam nikad vise , ranije mi i nije bilo toliko dosadno , valjda se menjaju interesovanja sa godinama
do se ne ozenim i ne napravim sitnu decu , onda cu opet morati :sad2:

a jeste primetili koliki je bio CEH U KAFANI

3.400 kuna to je prema kursu od 7.15 kune za 1 euro tacno 475 eura

475 eura za veceru za 3-4 ljudi ? :eek: :hahaha:

ne mogu da verujem kakvih budala medju turistima ima

da placaju 500 evra veceru

u egiptu turskoj i tunisu smestaj u resortu sa 5 zvezdica i 10 restorana razlicitih nacionalnih kuhinja kosta od 600 do 1000 evra za 12 dana a ovi zabarski konji platise obicnu jednu veceru 500 evra

EM SU PLATILI VECERU 500 EVRA EM SU NA KRAJU DOBILI I BATINE ZA DEZERT :hahaha: :rotf: :super: :hahaha:
IDIOTI

pa nisam ih fizicki zlostavljao samo verbalno , mada je bio neki matori picopevac , mali zarastao , brkat i prgav od oko 50 godina , kontam da bi iz udarca popasao onaj plocnik na rivi , a o kozi da i ne pricam

nije bio granicni , bilo je u luci ili na rivi kako im se to vec zove na obali u centru Rijeke , a i nije bio neki incident , samo sam rekao sta sam imao i otisao do susedne trafike gde su mi bez problema zamenili evre

Е, тако већ може ...

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

На следећој трафици си се већ научио реду :

- Просим вас лијепа,
будете ли так љубезни да ми замените 10 ЕУРА ...

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

pa ne volim ga bas ,
mada sam bio u Istri i u Nici i u Grckoj , cak i u CG i Bugarskoj jednom :sad2:
mogu ja da odem na 3-4 dana , al posle se smorim :roll:
a 2007. sam bio celih 10 dana
i reko sam nikad vise , ranije mi i nije bilo toliko dosadno , valjda se menjaju interesovanja sa godinama
do se ne ozenim i ne napravim sitnu decu , onda cu opet morati :sad2:

За ово прво ти не верујем (осим ако није била екскурзија у питању, па се професорка бринула да не останеш гладан),

а за оно друго мора бити да ти мама спаковала конзерве (па ти било мало за 10 дана, али си трпео, срамота да се вратиш раније) ...

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

За ово прво ти не верујем (осим ако није била екскурзија у питању, па се професорка бринула да не останеш гладан),

а за оно друго мора бити да ти мама спаковала конзерве (па ти било мало за 10 дана, али си трпео, срамота да се вратиш раније) ...

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
pa ne nosim ja konzerve na letovnje ko vi juznoprugasi , ajte molim vas :cool:

Komentar sa sajta

Eto nas opet. Mi Hrvati! Sad nek mi neko rece da smo mi normalan narod. Kad god nam neko dodje mi skidamo gace i jos se naguzimo. Ovaj novinar I.M. moze ga slobodno popusiti svakom strancu skupa sa ministrom Jandrokovicem. Kad sami sebe smatramo stokom nismo ni zasluzili drugo nego da se tako prima nama ponasaju. Inace nebi me iznenadila vijest da je vlasnik doticnog restorana skroz u pravu i da je prava istina skroz drugcija. Poznavajuci Talijane, a posebno ako je ta novinarka i njeno drustvo sa juga Italije ili Kalabrezi siguran sam da je istina skroz drukcija i da nasi imaju skroz pravo. Ti taljani su inace najveci cigani (izvinjavam se romima)...dodju negdje, onda bahato ponasanje , trosenje i na kraju uvik Skonto! Skonto! Nabijem im ja skonto! A ovaj I.M. nek ode malo sa Jandrokovicem po Italiji pa nek vidi kako ce se ti isti talijani ponasat prema njemu (sciavi)...ili do Slovacke da im panduri polome ruke bez razloga jer govore Hrvatski. Nabijem vas sve Vas ulizice,konjusare i kmetove u dusi.

:hahaha:

O ovome nije pisalo u novinama, ali svjedoci su bili stotine gostiju, najviše iz Italije, a mene je bilo užasno sram.

Bol na Braču. Došli smo na jednodnevni izlet iz Baške vode, brod pristane u Bolu i onda manje brodice voze turiste do plaže. U 16h je povratak na brodove, a najveća brodica baš tada prestane voziti na toj relaciji i nataje užasna gužva. Više ne stigneš pješice, ne možeš se ukrcati na brodicu, nastaje veliki krkljanac, naguravanje itd.

Pristane jedna brodica, kredne prvi jedan mladi dečko (16-17 godina), ali vlasnici ga ne puste na brodicu jer se on gurao i oni će ga naučiti reda.Nakon svađe i prepirek, unatoč tomu što smo svi govorili da ga puste, uz prijetnju metalnom šipkom, istjerali su ga. Međutim, on se ipak u cijeloj gužvi ukrcao, kada su oni to skužili, negdje na pola puta, zaustavili su brodicu i krenuli maloga baciti u more.... Ja sam bila šokirana. Nekoliko odraslih muškaraca ih je u tome spriječilo i nastavili smo dalje. Kada smo stigli u Bol, maloga nisu pustili s broda, oni će njega naučiti reda??!! Opet su ljudi stali u njegovu zaštitu, ali jedan od brodara ga je gurnu i dječak je pao između broda i mola (hvala Bogu da nije glavom nigdje udario) a u padu su ga neki ljudi ulovili i izvukli van.

Obzirom da sam i ja morala trčati na svoj brod, da ne ode bez mene, nije bilo vremena da incident prijavim policiji u Bolu, a bilo mi je jako žao što to nisam uspjela napraviti.

Tko je uopće dao tim brodarima licencu da voze turiste??? Njima je mjesto na psihijatriji a ne u radu s ljudima. Iako je prošlo dosta vremena još uvijek se uzrujam kad se toga sjetim, bilo me je sram što se to događa u mojoj zemlji, našim gostima.... A svjedoka je bilo jako puno, najviše stranaca.

:super:

Moj nick je po talijanskom gradu Riminiju. Živio sam 15 godina u Italiji i reći ću vam nešto: Kao ljudi su dobri u tom dijelu Italije. CIJELI OSTATAK ITALIJE gleda na nas kao na barbare( ne rijetko niti znaju di je Hrvatska te pitaju dali pričamo albanskim jezikom). Kada dođu u Hr misle da su došli u neko selo gdje oni moraju biti glavni šerifi i u svakom restoranu traže popust. Dali bi ste to vi napravili u Italiji? Kao ljudi su arogantnti i smatram da ih treba tući motikom.

:rotf:

Tuga... Ovi su ludji nego sto sam mislio,svake druge nedelje neko umlati turiste,ako ovako nastave niko im nece doci na letovanje! Msm dodje gazda restorana i umlati goste,opljacka ih i baci u more pa ovo kao da je vest iz srednjeg veka! Pazi da ce mu iko vise i doci u restoran od stranaca! Ali i ovi Italijani su ludi imaju i oni isto to more i Sredozemno i letuju u drugoj zemlji? Van pameti!

Nista strasno ovoga svuda ima,

ovo je jos jedan, doduse u nizu, izolovanih incidenata!?

Sinoc izboden Srbin u tuci, na bir Festu u Beogradu!!!

И какве то везе има са темом ????

dragosh-е, биће да је било пива и џабе,
па још није изветрило ...

Ајде дремни ти још мало,
видиш да ти још није све чисто у глави ...

:mazipsa::mazipsa::mazipsa:

Back