Хрвати су добили најгоре могуће вести, највећи страх хулигана се остварио

Pa evo iskreno, ne mogu reći da mi je baš nešto pretjerano žao. Mislim, što ja znam, ako je rečeno da nema gostujućih navijača, onda nema. Ako si navijač i ideš gledati tekmu, onda lijepo miruj i odgledaj tekmu, navijaj za svoj klub, pa nek pobjedi bolji. A ako si išao s ciljem izazivanja nereda, ako je dogovorena nekakva tuča, onda se nemaš što buniti. Što si tražio, to si i dobio.

A izgleda da ni taj Grk što je ubijen, nije baš bez grijeha, izgleda da i on ima dosje u policiji. A biti ću iskren i reći ću da se nadam da ga nije ubio nitko od BBB-a.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crn...io-michalis-29-tu-noc-kada-je-ubijen-15364679

dobro, hrvatima je naredjeno da mrze Cajkovskog, moraju, nemaju kud jer su nesposobni da se suprostave americkoj zveri.
Ne hvalim ja ruse ko da su bogovi al po onom "neprijatelji mog neprijatelja su moji prijatelji". Imamo zajednickog neprijatelja i tako se odnosimo medjusobom, kao saveznici. Pa zar nije i sam Cercil rekao kada je proklamovao saveznistvo engleske i Rusije u II sv. ratu , "sklopicemo savez i sa crnim djavolom samo da zajedno pobedimo Hitlera". Naravno, Rusija ne da nije djavo vec je apsolutno na suprotnoj strani od djavola anglo-amerike.
U svetu se momentalno stvara globalna koalicija zemalja protiv anglo-amerike i to ne zato sto ceo svet voli ruse vec zato sto 90 posto planete mrzi zapad na celu sa amerikom. Ta mrznja prema americi (prvenstveno) je ujedinila planetu, razne narode, vere, tradicije, menatlitete, rase, politiku.........kratko receno, cela planeta je mobilisana protiv amerike i njenih robova u ovoj borbi protiv tog zla. Naravno, u drugoj etapi te borbe i amerika (mislim na narod amerike) i njene kolonije ce se pridruziti globalnoj koaliciji u zavrsnoj borbi protiv Rotschilda........................zivi bili pa videli, kako se to kod nas kaze.
Svejedno mislim da se takve stvari ne bi trebalo preslikavati na huliganizam i da bi trebali biti složni oko toga da je huligan bez obzira na spol, vjeru, rasu, politički svjetonazor, policijskom pendreku jednako mio.

Pa evo iskreno, ne mogu reći da mi je baš nešto pretjerano žao. Mislim, što ja znam, ako je rečeno da nema gostujućih navijača, onda nema. Ako si navijač i ideš gledati tekmu, onda lijepo miruj i odgledaj tekmu, navijaj za svoj klub, pa nek pobjedi bolji. A ako si išao s ciljem izazivanja nereda, ako je dogovorena nekakva tuča, onda se nemaš što buniti. Što si tražio, to si i dobio.

A izgleda da ni taj Grk što je ubijen, nije baš bez grijeha, izgleda da i on ima dosje u policiji. A biti ću iskren i reći ću da se nadam da ga nije ubio nitko od BBB-a.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crn...io-michalis-29-tu-noc-kada-je-ubijen-15364679
Ne isključujem mogućnost da ga je piknuo -U-staša, ali kraj depigmentiranog negrida (Albanca) i tri tamnoputa, genetska Turčina, pripadnika rivalskog kluba, koje samo vjera dijeli od onih istočnije, upirati prstom u -U-stašu mi ne bi bio prvi izbor.

Svejedno mislim da se takve stvari ne bi trebalo preslikavati na huliganizam i da bi trebali biti složni oko toga da je huligan bez obzira na spol, vjeru, rasu, politički svjetonazor, policijskom pendreku jednako mio.
zao mi je sto takva djubrad cine takve zlocine masuci nacionalnim zastavama svojih naroda. Ja bih generalno zabranio nacionalne simbole na utakmicama jer nacionalne zastave nemaju veze sa dogadjanjima na tim utakmicama.Da sam na mestu Milanovica, dodatno bih kaznio tu bandu radi blacenja hrvatske zastave ovim zlocinom.
Bedno je da se pojedinci mogu dokazivati samo u krdu , tamo su najjaci.

Bila je zabrana dolaska za BBB, znači da se tamo uopće nisu trebali ni pojaviti, ali dobro, to grčkoj muriji na dušu, što nije napravila sačekušu i crne od batina vratila doma.
haha, to ne da ne ide tako, nego nije islo tako ni pre 20-30 godina

prvo ih pustis da se medjusobno dobro isprebijaju, pa ona ide ono sto kazes, da ih doderu i policajci od batina i posle svima krivicne.
ako ces vec da se bavis papirologijom, barem ih maksimalno sjebni.

Написах ја кад се ова несрећа догодила да ће ти дечки тек сад да сконтају како Муса дере јарца...при чему су они јарац.
Нагузиће их Грци, били криви или не...а ако се покаже да је неки од Хрвата убица, тек га је тај угасио.
Грци нису мекане душе као Срби.

Koliko čitam po hrvatskim portalima postoji skoro pa plebiscitarna podrška u javnosti da ih Grci izmuče i po mogućstvu ne vraćaju. Sem roditelja i par iz HDZ-a čiji su ovo vojska (svaka sličnost sa ovdašnjim prilikama je slučajna :rotf: )
Niko normalan navijačke bitange ne žali i ne treba da žali. Nema tu šta.

Написах ја кад се ова несрећа догодила да ће ти дечки тек сад да сконтају како Муса дере јарца...при чему су они јарац.
Нагузиће их Грци, били криви или не...а ако се покаже да је неки од Хрвата убица, тек га је тај угасио.
Грци нису мекане душе као Срби.
Nekima je guženje zagarantovano, neki će imati zaštitu Gate 13, sve zavisi koliko su ti uticajni u kom zatvoru. Grci su ih namerno razdvojili po 3 max u istom zatvoru.
Ako je verovati pričama i naši zatvori su banja za ono tamo. Rang Hondurasa a ne EU.

Nauk i za ove naše kada idu u "ispomoć".
Sledeći put neka prave sranje u Norveškoj, da imaju švedski sto za doručak još zarade deviznu penziju robijajući. Grčka,Turska,Bugarska....težak zajeb :lol:

Сви навијачи света треба да се освесте
и да виде ко им се увлачи у редове - манијакалне убице, наркомани и сл.

За навијача је нормално да воли да навија, да се побије, да се напије.
Али не да убије, да се дрогира и дилује и сл.

Знам кад сам био на ратишту.

Одједном се мећу нас увукао неки тип са кољачком ножекањом
и идејом да ноћу силази у село и ко зна шта ради
а ми му дођемо као маска !

Немам појма ко га је послао међу нас, али смо га врло брзо отерали !

Nekima je guženje zagarantovano, neki će imati zaštitu Gate 13, sve zavisi koliko su ti uticajni u kom zatvoru. Grci su ih namerno razdvojili po 3 max u istom zatvoru.
Ako je verovati pričama i naši zatvori su banja za ono tamo. Rang Hondurasa a ne EU.

Nauk i za ove naše kada idu u "ispomoć".
Sledeći put neka prave sranje u Norveškoj, da imaju švedski sto za doručak još zarade deviznu penziju robijajući. Grčka,Turska,Bugarska....težak zajeb :lol:

Па да. Лако се курчити по неким Италијама, Швајцарскама, Србијама, или где већ та навијачка стока из Хрватске (ни наша није боља) има обичај да показује муда. Ценим да ће их ово у Грчкој озбиљно коштати.

F3bWf1tXoAEMfNy.jpeg

Back