Хрвати су добили најгоре могуће вести, највећи страх хулигана се остварио

Sensei

Master
Moderator
Poruka
83.982

„Бед блу бојси“, хрватска навијачка група која је отишла у Атину, иако није смела, на меч против АЕК-а где је правила нереде и усмртила навијача АЕК-а Михалиса Кацуриса, добила је данас најгоре вести, које су јуче њихови родитељи молбама и петицијама покушавали да спрече.​

Грчки суд је од петка до данас саслушао укупно 105 навијача, свима је одређен притвор у истражном затвору и сви су оптужени за убиство из нехата плус још некјолико кривичних дела и најмање седам прекршајних.
Грчки медији пишу да ће хрватски хулигани бити распоређени у 16 различитих затвора широм земље, иако су њихови родитељи узалуд молили власт Хрватске да учине све на највишем нивоу у дипломатији да ухапшени Хрвати остану у једном затвору, тврдећи да „неће живи изаћи“ из затвора ако их разбију на мање групице и распореде у више казнено-поправних јединица.

Осам навијача загребачког Динама биће послато у затвор Авлона, а још шесторица у Коридалос.
Преосталих 27 ће бити распоређено у преосталих 14 затвора по Грчкој.
И грчки адвокат који их заступа је рекао јуче да би хулигани требало да се плаше одмазде у затвору јер је много навијача грчких клубова већ у затворима на одслужењу казне.

lnk

Verujem da među 105 osuđenih ima i mirnijih, ali sada će svi da plate debelo. Grci su im pretili čim su bili pohapšeni.

Apeliramo na sve medije i svu hrvatsku javnost: Zaustavite ovaj linč usmjeren na stotinu hrvatskih građana i ne sudjelujte u njemu! Ne uništavajte i ne igrajte se životima mladih ljudi zbog senzacionalizma", poruka je navijača Dinama.

Sad kad su pukli, probaju da se vade.

које су јуче њихови родитељи молбама и петицијама покушавали да спрече.

„Ја сам луди хулиган, мама моли судове да ме не казне престрого.”

Jezivo.

Navijači Dinama iz Zagreba koji su uhapšeni i u Grčkoj očekuju početak suđenja nakon ubistva 29-godišnjeg Mihalisa Kacurisa, a oni su nakon prvobinih izjava raspoređeni u 16 različitih zatvora.
Od toga, jedan je pozat po izuzetno lošim uslovima.

Kako je navedeno u tekstu na portalu Index.hr, deo navijača biće smešten u zatvoru Koridalos, u kom je 2014. godine nastao užasan snimak na kom se vidi u koliko lošim uslovima borave zatvorenici.

„U ovoj sobi od 25 kvadratnih metara boravi 15 osoba“, naveo je jedan čovek, a na snimku se vide ne samo bolesni zatvorenici, već i mrlje od mokraće po ćoškovima.
Navodno, polovina kapaciteta ovog zatvora je trenutno popunjena.

„Бед блу бојси“, хрватска навијачка група која је отишла у Атину, иако није смела, на меч против АЕК-а где је правила нереде и усмртила навијача АЕК-а Михалиса Кацуриса, добила је данас најгоре вести, које су јуче њихови родитељи молбама и петицијама покушавали да спрече.​

Грчки суд је од петка до данас саслушао укупно 105 навијача, свима је одређен притвор у истражном затвору и сви су оптужени за убиство из нехата плус још некјолико кривичних дела и најмање седам прекршајних.
Грчки медији пишу да ће хрватски хулигани бити распоређени у 16 различитих затвора широм земље, иако су њихови родитељи узалуд молили власт Хрватске да учине све на највишем нивоу у дипломатији да ухапшени Хрвати остану у једном затвору, тврдећи да „неће живи изаћи“ из затвора ако их разбију на мање групице и распореде у више казнено-поправних јединица.

Осам навијача загребачког Динама биће послато у затвор Авлона, а још шесторица у Коридалос.
Преосталих 27 ће бити распоређено у преосталих 14 затвора по Грчкој.
И грчки адвокат који их заступа је рекао јуче да би хулигани требало да се плаше одмазде у затвору јер је много навијача грчких клубова већ у затворима на одслужењу казне.

lnk

Verujem da među 105 osuđenih ima i mirnijih, ali sada će svi da plate debelo. Grci su im pretili čim su bili pohapšeni.
Sta su trazili to su i dobili.Tako treba i sa dosta nasih navijaca

Ovo je na verskoj osnovi.

Hrvati udaraju samo na pravoslavlje od kog su otpali i ciju povijest kradu poslednjih decenija fabrikuju naciju, crkvu, pismo.

Nema tu navijanja ni sporta, samo mrznja rat i smrt.

Nznm kako hrvatska nacija misli da opstane jos deceniju i da prezivi rast Rusije i bratske Srbije. Fasisti nisu omiljeni u evropi. Bice u egzilu kao Romi i tumarace po svetu bez drzave i ognjista.

Ne znam po čemu su ovo najgore vijesti.
Suca koji bi paušalno svima opalio 20 godina robije, poljubio bi u prkno.

Međutim, kada malo bolje razmislim, jesu najgore vijesti.
Mediji su već počeli vladu stavljati pod pritisak, ovi će opet biti prisiljeni ispod žita Grcima dati ustupke koji će preći preko leđa mene i ostalih poreznih obveznika, Grci će ih da očuvaju obraz u zatvoru zadržati nekih pola godine, pa će ih uz spektakularnu desetogodišnju zabranu povratka u Grčku vratiti doma.
E da, u zatvoru im dlaka s glave neće pasti, ma koliko god s ustima punim govana o tome kmečali.

Jedino bi mi bilo drago da se stvarno utvrdi tko je potegnuo nož:

a) BBB -U-staša
b) Depigmentirani negrid (Albanac)
c) Jedan od tri tamnoputa Turčina pravoslavne vjere rivalskog kluba, a koji sebi tepaju da imaju pravo baštiniti antičku kulturu.

Po mom skromnom mišljenju, BBB -U-staša je u ovom odabranom društvu, ipak najmanje sumnjiv za potezanje nožine.

љијеп провод неваљалим плавим дечкићима у грчким затворима

32d034631cf6.jpg

Jezivo.

Navijači Dinama iz Zagreba koji su uhapšeni i u Grčkoj očekuju početak suđenja nakon ubistva 29-godišnjeg Mihalisa Kacurisa, a oni su nakon prvobinih izjava raspoređeni u 16 različitih zatvora.
Od toga, jedan je pozat po izuzetno lošim uslovima.

Kako je navedeno u tekstu na portalu Index.hr, deo navijača biće smešten u zatvoru Koridalos, u kom je 2014. godine nastao užasan snimak na kom se vidi u koliko lošim uslovima borave zatvorenici.

„U ovoj sobi od 25 kvadratnih metara boravi 15 osoba“, naveo je jedan čovek, a na snimku se vide ne samo bolesni zatvorenici, već i mrlje od mokraće po ćoškovima.
Navodno, polovina kapaciteta ovog zatvora je trenutno popunjena.
Śta je jezivo? To što neće tako lako da puste iz zatvora nekog ko iza sebe ima bar 10 godina staža u čoporativnom prebijanju ljudi koje slučajno presretnu na ulici? Da stavimo i Velju Nevolju na listu za pomilovanje, ipak je u pitanju grupni sport? Možda je i on čovek dovoljno odležao, možda se popravio?

Ne znam po čemu su ovo najgore vijesti.
Suca koji bi paušalno svima opalio 20 godina robije, poljubio bi u prkno.

Međutim, kada malo bolje razmislim, jesu najgore vijesti.
Mediji su već počeli vladu stavljati pod pritisak, ovi će opet biti prisiljeni ispod žita Grcima dati ustupke koji će preći preko leđa mene i ostalih poreznih obveznika, Grci će ih da očuvaju obraz u zatvoru zadržati nekih pola godine, pa će ih uz spektakularnu desetogodišnju zabranu povratka u Grčku vratiti doma.
E da, u zatvoru im dlaka s glave neće pasti, ma koliko god s ustima punim govana o tome kmečali.

Jedino bi mi bilo drago da se stvarno utvrdi tko je potegnuo nož:

a) BBB -U-staša
b) Depigmentirani negrid (Albanac)
c) Jedan od tri tamnoputa Turčina pravoslavne vjere rivalskog kluba, a koji sebi tepaju da imaju pravo baštiniti antičku kulturu.

Po mom skromnom mišljenju, BBB -U-staša je u ovom odabranom društvu, ipak najmanje sumnjiv za potezanje nožine.
U zatvoru će oni najopasniji od njih proći daleko najbolje: njih štite kodeksi navijačkog podzemlja. Od navijača nastradavaju daleko najviše oni koji nisu članovi neke opasnije grupe a idu na utakmice i obični ljudi sa ulice koji im se nađu na putu. Moj brat od strica je devedesetih išao u školu sa par krajnje nezgodnoh navijača beogradskog Rada, i jedan normalniji od ostalih im je pričao kakva su ‘pravila igre’ kad se biju sa npr Partizanovcima ili Zvezdašima. Strašne batine, surove, ali se ipak pazi da se neko ne ubije i nema baš gaženja do kraja osim ako taj nije pokušao da beži ili se sumnjalo da se kukavno držao pred policijom. Za ‘obične’ i prolaznike su kupovali vojničke čizme da bi ih ‘gazili’. Najopasniji od njih su redom antisocijalni a takvi se međusobno prepoznaju i udružuju.

Za jednog ot tih kaže da je sada svima poznati alkos, a ništa bolji nisu ni ti, garant, a isto ih na kraju balade čekaju lečenja od alkohola.

Nakon apela raznih organizacija za ljudska prava,zabrinutih roditelja i lobistickih centara...odluka ce tek biti donesena (naravno,umanjenje kazme).
Cenkanje tek sledi.
Pa nisu Grci ludi da ih drže na novčaniku.
Da sam hrvatski premijer, rekao bi: "Što se mene tiče, zaključajte bravu i bacite ključ, ali od ove vlade centa nećete vidjeti. Nemojte mi ih više spominjati, dosadni ste."

Pokušavam zamisliti reakciju grčke vlade, samo bi složili zbunjenu facu i izrasle bi im magareće uši.

:rotf:

koja su to goveda.........i vidi, jos imaju americki naziv bande.
Da imaju nekim slučajem ruski naziv, iste sekunde pomilovati po glavi, ispričati se, platiti odštetu za duševne boli i vratiti ih business klasom nazad u Rusiju.

Jao Milune, izađi malo na zrak, prošeći, odi na kavu i do kladionice.

:mrgreen:

Da imaju nekim slučajem ruski naziv, iste sekunde pomilovati po glavi, ispričati se, platiti odštetu za duševne boli i vratiti ih business klasom nazad u Rusiju.

Jao Milune, izađi malo na zrak, prošeći, odi na kavu i do kladionice.

pa ako se u Zagrebu pljuje na Cajkovskog, na Tolstoja, .........sto ja da ne pljujem na sve sto je anglo-americko.
Nisam ja podelio svet na nas i njih vec oni.

pa ako se u Zagrebu pljuje na Cajkovskog, na Tolstoja, ........
Slažem se s ovim dijelom, to su neke stvari zbog kojih će se neki jednog dana crveniti.
Daleko Rusima lepa kuća, ali meni je zbog toga i cijele one priče oko ruskih sportaša od samom starta neugodno, ali deplasirano ti je na taj način pisati, u smislu - ukoliko ti grad zapale -U-staše, onda je to strašno, a ako ga zapale Rusi, onda je to manje strašno.
Evo recimo moj -U-staški tetak me stalno nagovara da prestanem točiti na Lukoilu, a ja mu odgovaram da ću tamo točiti dok sam živ.

Poslednja izmena:
Śta je jezivo? To što neće tako lako da puste iz zatvora nekog ko iza sebe ima bar 10 godina staža u čoporativnom prebijanju ljudi koje slučajno presretnu na ulici?
au bre kezual, zvucis kao neki stari deda sto se informise iz novina :roll:

bila je organizovana tuca grupa na grupu. neku dobijes, neku ispusis. ne bijes obice ljude, niti ljude koji sa decom idu na tekmu nego se peglas sa ljudima koji su kao i ti.

au bre kezual, zvucis kao neki stari deda sto se informise iz novina :roll:

bila je organizovana tuca grupa na grupu. neku dobijes, neku ispusis. ne bijes obice ljude, niti ljude koji sa decom idu na tekmu nego se peglas sa ljudima koji su kao i ti.
Bila je zabrana dolaska za BBB, znači da se tamo uopće nisu trebali ni pojaviti, ali dobro, to grčkoj muriji na dušu, što nije napravila sačekušu i crne od batina vratila doma.

Slažem se s ovim dijelom, to su neke stvari zbog kojih će se neki jednog dana crveniti.
Daleko Rusima lepa kuća, ali meni je zbog toga i cijele one priče oko ruskih sportaša od samom starta neugodno, ali deplasirano ti je na taj način pisati, u smislu - ukoliko ti grad zapale -U-staše, onda je to strašno, a ako ga zapsle Rusi, onda je to manje strašno.
Evo recimo moj -U-staški tetak me stalno nagovara da prestanem točiti na Lukoilu, a ja mu odgovaram da ću tamo točiti dok sam živ.

dobro, hrvatima je naredjeno da mrze Cajkovskog, moraju, nemaju kud jer su nesposobni da se suprostave americkoj zveri.
Ne hvalim ja ruse ko da su bogovi al po onom "neprijatelji mog neprijatelja su moji prijatelji". Imamo zajednickog neprijatelja i tako se odnosimo medjusobom, kao saveznici. Pa zar nije i sam Cercil rekao kada je proklamovao saveznistvo engleske i Rusije u II sv. ratu , "sklopicemo savez i sa crnim djavolom samo da zajedno pobedimo Hitlera". Naravno, Rusija ne da nije djavo vec je apsolutno na suprotnoj strani od djavola anglo-amerike.
U svetu se momentalno stvara globalna koalicija zemalja protiv anglo-amerike i to ne zato sto ceo svet voli ruse vec zato sto 90 posto planete mrzi zapad na celu sa amerikom. Ta mrznja prema americi (prvenstveno) je ujedinila planetu, razne narode, vere, tradicije, menatlitete, rase, politiku.........kratko receno, cela planeta je mobilisana protiv amerike i njenih robova u ovoj borbi protiv tog zla. Naravno, u drugoj etapi te borbe i amerika (mislim na narod amerike) i njene kolonije ce se pridruziti globalnoj koaliciji u zavrsnoj borbi protiv Rotschilda........................zivi bili pa videli, kako se to kod nas kaze.

Back