Хрвати се поновно моле за злочинце!

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
И они се хвале цивилизацијом.

Људи моји ово више нема смисла ,ладно ће ослободити Готовину.

Skup potpore Hrabra srca, uzdignute glave, molitvom za hrvatske branitelje i generale koji organiziraju pripadnici specijalne policije, gardijskih postrojba, dragovoljci i stradalnici Domovinskog rata počeo je u 17 sati u Šarengradskoj ulici pokraj Cibone u Zagrebu.

U znak potpore generalima Anti Gotovini, Mladenu Markaču i Ivanu Čermaku okupilo se oko 1500 bivših pripadnika specijalne policije i gardijskih brigada iz Domovinskog rata, koji su u mimohodu krenuli iz Šarengradske pa dalje Savskom i Frankopanskom ulicom te Trgom bana Josipa Jelačića. Okupili su se ispred zagrebačke katedrale na Kaptolu. Nosili su zastave svojih ratnih postrojba, a skup je osiguravala policija. Branitelji su od 18 sati u katedrali na misi za sve hrvatske generale.
Prosvjedni skup branitelja u subotu

Braniteljske udruge organiziraju prosvjedni skup i u subotu, 16. travnja, u 12 sati na Trgu bana Jelačića pod motom Za domovinu. Predstavnici udrugane nadaju se oslobađajućoj presudi za generale Antu Gotovinu, Ivana Čermaka i Mladena Markača. Kažu da očekuju eksploziju narodnog nezadovoljstva, ali apeliraju na mirno okupljanje. Aktualnu politiku nazvali su izdajničkom i podaničkom. Smatraju da se procesuiranje branitelja neće zaustaviti.

Inicijator subotnjeg skupa Željko Sačić rekao je u Dnevniku 3 da nisu dobro došli oni koji žele nerede jer branitelji samo žele poslati svoje poruke. Ističe da bi Tihomir Purda i danas čamio u zatvoru da branitelji nisu digli glas.

Ministar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivić na novinarske upite kakvu presudu očekuje za hrvatske generale na Haškom sudu, odgovorio je kako je po prirodi optimist.
http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews[tt_news]=112150&tx_ttnews[backPid]=38&cHash=4381ff93ef
Еј Србијо међу шљивама ти своје хероје у ланцима одводиш у сигурну смрт а Хрвати се моле и праве митинге за злочинце.Када ћеш доћи памети:(

ах да грешка, да се исправим

ми немамо "митинге подршке", ми имамо "оргијања подршке"

Šta god da je, mi se nešto nismo masovnije potresli zbog isporuke, koliko ono beše Srba do sada?
Hrvati se tu ne dvoume previše.
Oni će jednako prosvjedovati i za jednog Glavaša i za Gotovinu, šta god da lično svako za sebe mislio o dimenziji njihove krivice.

Gde tu možemo da pronađemo bilo kakvu sličnost sa nama?

E da je bilo više takvih kao što je A.Gotovina, još bi Srbi živeli u RH. Ništa loše ja nisam načuo o njemu. Za njega kažu da je bio pravi vojnik pod zakletvom! A da je sreća pa i mi u Srbiji krenemo stopama "prosvjednika" u ZG, da i mi tražimo slobodu za naše oficire!

Normalno da nisi nista lose cuo o njemu, gospodin covjek.

Šta god da je, mi se nešto nismo masovnije potresli zbog isporuke, koliko ono beše Srba do sada?
Hrvati se tu ne dvoume previše.
Oni će jednako prosvjedovati i za jednog Glavaša i za Gotovinu, šta god da lično svako za sebe mislio o dimenziji njihove krivice.

Gde tu možemo da pronađemo bilo kakvu sličnost sa nama?

па не окупљају се они спонтано

у питању су углавном организације ратних ветерана

Budu li ta trojica osuđeni za udruženi zločinački poduhvat to će značiti da je hrvatska država nastala na zločinu nad Srbima
što nije baš ugodno saznanje pa je za očekivati da se nekako pokuša anulirati taj arijevski osećaj.

a do sad misliš da je nastala kao izraz demokracijskog nastojanja Croata da svoj tisućljetnji san prtoče u javu na miran,bezbolan i općeugodan i Bogougodan naćin.....

па не окупљају се они спонтано

у питању су углавном организације ратних ветерана

Naša udruženja već godinama vode bitku za ostvarivanje osnovnih ljudskih prava svojih članova (ratnih invalida, veterana i sl.)
U takvoj atmosferi njihovog razumljivog razočarenja i društvene nezainteresovanosti kad su u pitanju njihovi problemi, nije ni čudo da ti ljudi nemaju nikakvu snagu da organizovano pokrenu neki protest sličan ovima u Hrvatskoj.
Za razliku od nas, Hrvati su imali odličan tretman svojih veterana.
Većina ih je svojevremeno ostvarila takve benefite o kojima možemo samo da sanjamo.
Potvrđivao je to na forumu svojevremeno i onaj Iwo Jima.

Budu li ta trojica osuđeni za udruženi zločinački poduhvat to će značiti da je hrvatska država nastala na zločinu nad Srbima
što nije baš ugodno saznanje pa je za očekivati da se nekako pokuša anulirati taj arijevski osećaj.

Буди сигурна да ће латински суд бити веома милостив према усташким злочинцима - верујем да је ходајуће зло из Ватикана СИГУРНО ВЕЋ ИСТРЕСЛО КЕСУ ЗЛАТА И ДРАГОЦЕНОСТИ СУДИЈАМА (отетог несрећним Србима још за време 2.светског рата)... нисте ваљда помислили да би НДХ-бискупи смели да организују "ЈАВНЕ МОЛИТВЕ" без одобрења Ватикана??? :rtfm::rtfm::rtfm:

Zagrebacki odvjetnik Zeljko Olujic (indikativno prezime :lol:) svega 20-tak sati prije izricanja presude prognozira da ce hrvatskim generalima biti izrecene drasticne kazne:

"Na zalost, ja sam pesimist. Daj Boze da budem demantiran ali sve mi mirise na nesto sto ce biti za unutarnje prilike u Hrvatskoj doslovno katastrofalno, ali i za regiju u cjelini ... Nakon sto nas je u srijedu posjetom pocastio britanski ministar pravosudja, nakon sto smo morali cuti izjavu da nam je Britanija prijateljica i nakon sto se zeli onemuguciti iskaze nezadovoljstva u Hrvatskoj, a jos se Hrvatskoj prijeti i nekakvim beogradskim demonstracijama, ono sto ja mogu reci u ovom trenutku je da je jasno da ce hrvatske generale Gotovinu, Cermaka i Markaca osuditi, i to jako strogo. Meritum postupka u Haagu je ono sto se sustinski desavalo u Hrvatskoj 90-tih godina i sigurno je da, ukoliko generali budu osudjeni za zlocinacki pothvat, da ce to za Hrvatsku znaciti katastrofu. Istina, na optuzenickoj klupi su Gotovina, Cermak i Markac, presuda se izrice ovoj trojici hrvatskih generala, ali ni Gotovina ni Markac ni Cermak nisu pali sa Marsa, oni su hrvatske vojskovodje koji su vodili vojsku po necijem nalogu, a to je po nalogu hrvatske politike. Ako sud prihvati "zlocinacki pothvat", to znaci da je cijela politika vodjena u Hrvatskoj od samog zacetka "zlocinacka". Ako je tako, onda mi ne bi imali pravo niti na drzavu ... Ni od suca Alfonsa Oriea, na zalost, ne moramo ocekivati nikakvo dobro. Svojevremeno je branio Duska Tadica iz R. Srpske i bio pod utjecajem srpskih obavjestajnih sluzbi. Onda mozete zamisliti kako pristupa u predmetu kada sudi hrvatskim vojskovodjama. Inace je sudac koji voli osluskivati politiku i poznat je po tome da kada donosi presude uvijek sudi na gornjoj a ne na donjoj mogucoj granici."

Ni od suca Alfonsa Oriea, na zalost, ne moramo ocekivati nikakvo dobro. Svojevremeno je branio Duska Tadica iz R. Srpske i bio pod utjecajem srpskih obavjestajnih sluzbi.

Strašno:lol:

A kad mi tvrdimo da je haški sud sastavljen od plejade propalih pravnika, bivših parničara saobraćajnih prekršaja i sl. onda smo paranoici koji negiraju njegovu merodavnost.

У девет сати на Тргу бана Јелачића почело окупљање хрватских учесника рата, а службени програм почео је у 10 сати.
Очекује се да ће се окупити више хиљада, а на Тргу ће пратити доношење пресуде хрватским генералима.
Јаке полицијске снаге окупирале су Горњи град и Трг бана Јелачића.
Америчка амбасада упозорила своје држављане да данас и сутра избегавају центар Загреба.

e svašta:roll:

Naša udruženja već godinama vode bitku za ostvarivanje osnovnih ljudskih prava svojih članova (ratnih invalida, veterana i sl.)
U takvoj atmosferi njihovog razumljivog razočarenja i društvene nezainteresovanosti kad su u pitanju njihovi problemi, nije ni čudo da ti ljudi nemaju nikakvu snagu da organizovano pokrenu neki protest sličan ovima u Hrvatskoj.
Za razliku od nas, Hrvati su imali odličan tretman svojih veterana.
Većina ih je svojevremeno ostvarila takve benefite o kojima možemo samo da sanjamo.
Potvrđivao je to na forumu svojevremeno i onaj Iwo Jima.

па Хрвати мало мало кукају како су им прави ветерани обесправљени, како су се тајкуни обогатили док су они гинули, како се сви издају за ветеране, а пушке видели нису итд.

па Хрвати мало мало кукају како су им прави ветерани обесправљени, како су се тајкуни обогатили док су они гинули, како се сви издају за ветеране, а пушке видели нису итд.

To možda sad.
Ali pre nekoliko godina....ihaaa..

Tu je poenta !
Osuđujuća presuda implicira koješta državi Hrvatskoj.
A,to bi bilo krajnje neprijatno po nju.
Zato je panika - preko plota.....!

Poslednja izmena:

Back