Hrvati šalju vojnike u Ukrajinu! "Neko je prosledio tajni podatak NATO"

"Mi" smo smo oni koji smo mlađa generacija, pa ne pamtimo partizane i četnike.

Jesi li i ti mlađa generacija ili imaš sto godina kao đed Mistik?
nema " MI " ,govori u svoje ime, nije bitno koiko godina imam, bitno je da ti kao moderator ne smes da vredjas korisnike na osnovu toga ko koliko godina ima

od UJka sema

https://www.merriam-webster.com/dictionary/agism

То није добро за њих, један кроат драговољац је пре пола године био заробљен у Маријупољу кмечао је кад је пао у руке Руса. Нисам ћаће ми и матере ми хтија да пуцам на Русе ја то случајно пуца. :lol:
cak je govorio da je i pokatoliceni srbin zapravo a uhvacen je u suknji kao i njegovi preci kad su bezali za blajburg nista cudno kad mu je prezime prebeg :cepanje:

Koliko se sjećam Hrvat bio glavni u Jugoslaviji i svi mu se klanjali i pjevali mu.
koliko se secam vi hrvati ste dobrano nadjubrili blajburg da do danasnjih dana svake godine palite svice i kmecite nad njihovom sudbinom isto to rade i ovi vasi klovnovi iz skupstine a sto se tice juge ne znam zasto onda i dan danas kmecite da je to bila srboslavija i da vas se ugnjetavalo da se srbe sve pitalo i ona juga radi a beograd se gradi ako je hrvat bio glavni :cepanje:

koliko se secam vi hrvati ste dobrano nadjubrili blajburg da do danasnjih dana svake godine palite svice i kmecite nad njihovom sudbinom isto to rade i ovi vasi klovnovi iz skupstine a sto se tice juge ne znam zasto onda i dan danas kmecite da je to bila srboslavija i da vas se ugnjetavalo da se srbe sve pitalo i ona juga radi a beograd se gradi ako je hrvat bio glavni :cepanje:
Krivo se sjećaš, nije ti deda koji je zaglavio kod Zidanog Mosta stigao reći istinu.
Na Bleiburgu nije bilo strijeljanja, to je bilo tek kada se prešlo u Jugoslaviju, najviše oko Maribora i Kočevja.

Krivo se sjećaš, nije ti deda koji je zaglavio kod Zidanog Mosta stigao reći istinu.
Na Bleiburgu nije bilo strijeljanja, to je bilo tek kada se prešlo u Jugoslaviju, najviše oko Maribora i Kočevja.
istorijske knjige govore drugacije a dida ti nije mogao reci sta se desilo posto je nadjubrio zemlju na blajburgu u suknji bezeci pred srbima i zato mu i palis svicu svake godine kmecavac jedan a ono sto je ostalo od tih pobegulja i kukavica su posle toga kriznim putem dovedeni nazad za jugu mnogih od njih u suknjama :cepanje:

Meni savršeno odgovara ovo stanje gde ja radim posao koji volim, a Ameri mi za to daju platu.

Tako da si u pravu.

Твој Ђед партизан је издао Јапана у Ваљеву. И сви у Ваљеву знају да то није истина и да Јапан није ухваћен у тавану. Али ти и отписани као Митровић и Вучић...

Твој Ђед партизан је издао Јапана у Ваљеву. И сви у Ваљеву знају да то није истина и да Јапан није ухваћен у тавану. Али ти и отписани као Митровић и Вучић...
Moj đed je imao 5 godina kad je počeo rat, tako da je u najboljem slučaju mogao da igra klikere.

Rekoh ti već da nisu svi ovde tvoji vršnjaci.

Твој Ђед ти оставио наслеђе револуције, а мени проблеме државе и друштва.
Moj đed me je naučio da popravim razne stvari, da pošteno naplatim svoj rad, a taj tvoj predak koji je tebi ostavio te partizansko/četničke/kaubojsko/indijanske ožiljke - sram ga bilo.

Jer nemaju svi iste prioritete u životu. Nemaju svi ni iste strahove. Meni je iskreno žao svih ljudi polupanih nekom praistorijom koji od duhova više ne vide ispred sebe.

Back