darda
Elita
- Poruka
- 15.968
jedino sto cete oslobadjati ce biti blajburg u suknjama kad opet budete bezali pred srbima kao i 45Samo zamisli da očelićeni istočnim frontom opet dođu oslobađati Beograd i čitav pašaluk kao u 2.s.r.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedino sto cete oslobadjati ce biti blajburg u suknjama kad opet budete bezali pred srbima kao i 45Samo zamisli da očelićeni istočnim frontom opet dođu oslobađati Beograd i čitav pašaluk kao u 2.s.r.
"Mi" smo smo oni koji smo mlađa generacija, pa ne pamtimo partizane i četnike.koji ste to vi ?
nema " MI " ,govori u svoje ime, nije bitno koiko godina imam, bitno je da ti kao moderator ne smes da vredjas korisnike na osnovu toga ko koliko godina ima"Mi" smo smo oni koji smo mlađa generacija, pa ne pamtimo partizane i četnike.
Jesi li i ti mlađa generacija ili imaš sto godina kao đed Mistik?
Pa ako neko meni kaže da sam "partizan", znači da je on prvi počeo sa "agism"-om. Jer sigurno znaš i sam da su partizani odavno izumrla vrsta.nema " MI " ,govori u svoje ime, nije bitno koiko godina imam, bitno je da ti kao moderator ne smes da vredjas korisnike na osnovu toga ko koliko godina ima
od UJka sema
https://www.merriam-webster.com/dictionary/agism
Kaj ti deda nije stigel dalje od Zidanog Mosta gde su strijelali četnike?jedino sto cete oslobadjati ce biti blajburg u suknjama kad opet budete bezali pred srbima kao i 45
A ja mislio vodka i Ruskinje.ОчелиЋиће их руско олово и пламен
Ne budi smiješan, isto bi mogli tražiti i Rusi od Srbije ili ćete postati legitimna za Sarmate.hocemo malo sutra
mi nismo u NATO
NATO konjusari ce ginuti
oces i ove godine zapaliti didi svicu na blajburgu gde je u suknji nadjubrio zemlju ili austrijanci jos uvek to zabranjuju?Kaj ti deda nije stigel dalje od Zidanog Mosta gde su strijelali četnike?
Naravno da ću mu zapaliti svijeću, evo uskoro je Dan mrtvih i Svi Svetih, i ne moram za to potegnuti do Bleiburga.oces i ove godine zapaliti didi svicu na blajburgu gde je u suknji nadjubrio zemlju ili austrijanci jos uvek to zabranjuju?
seti se samo kako ste svaki put prosli u tim vecim sukobima da te podsetim suknjica i bezanija za austriju odnosno za blajburg na kraju svakog svetskog rataNe budi smiješan, isto bi mogli tražiti i Rusi od Srbije ili ćete postati legitimna za Sarmate.
Probaj se sjetiti koji veći sukob u Europi je zaobišao Srbiju.
cak je govorio da je i pokatoliceni srbin zapravo a uhvacen je u suknji kao i njegovi preci kad su bezali za blajburg nista cudno kad mu je prezime prebegТо није добро за њих, један кроат драговољац је пре пола године био заробљен у Маријупољу кмечао је кад је пао у руке Руса. Нисам ћаће ми и матере ми хтија да пуцам на Русе ја то случајно пуца.
Koliko se sjećam Hrvat bio glavni u Jugoslaviji i svi mu se klanjali i pjevali mu.seti se samo kako ste svaki put prosli u tim vecim sukobima da te podsetim suknjica i bezanija za austriju odnosno za blajburg na kraju svakog svetskog rata
koliko se secam vi hrvati ste dobrano nadjubrili blajburg da do danasnjih dana svake godine palite svice i kmecite nad njihovom sudbinom isto to rade i ovi vasi klovnovi iz skupstine a sto se tice juge ne znam zasto onda i dan danas kmecite da je to bila srboslavija i da vas se ugnjetavalo da se srbe sve pitalo i ona juga radi a beograd se gradi ako je hrvat bio glavniKoliko se sjećam Hrvat bio glavni u Jugoslaviji i svi mu se klanjali i pjevali mu.
Krivo se sjećaš, nije ti deda koji je zaglavio kod Zidanog Mosta stigao reći istinu.koliko se secam vi hrvati ste dobrano nadjubrili blajburg da do danasnjih dana svake godine palite svice i kmecite nad njihovom sudbinom isto to rade i ovi vasi klovnovi iz skupstine a sto se tice juge ne znam zasto onda i dan danas kmecite da je to bila srboslavija i da vas se ugnjetavalo da se srbe sve pitalo i ona juga radi a beograd se gradi ako je hrvat bio glavni
istorijske knjige govore drugacije a dida ti nije mogao reci sta se desilo posto je nadjubrio zemlju na blajburgu u suknji bezeci pred srbima i zato mu i palis svicu svake godine kmecavac jedan a ono sto je ostalo od tih pobegulja i kukavica su posle toga kriznim putem dovedeni nazad za jugu mnogih od njih u suknjamaKrivo se sjećaš, nije ti deda koji je zaglavio kod Zidanog Mosta stigao reći istinu.
Na Bleiburgu nije bilo strijeljanja, to je bilo tek kada se prešlo u Jugoslaviju, najviše oko Maribora i Kočevja.
Partizani su izumrli i pre nego što se moj ćaća rodio. Ti si mator pa misliš da smo i mi njima ovce čuvali kao ti. Mi smo mlađa generacija.
A dolare samo dobijam od Ujka Sema, nemam spravu da ih štampam.
Meni savršeno odgovara ovo stanje gde ja radim posao koji volim, a Ameri mi za to daju platu.Теби одговара овакво стање
"Mi" smo smo oni koji smo mlađa generacija, pa ne pamtimo partizane i četnike.
Jesi li i ti mlađa generacija ili imaš sto godina kao đed Mistik?
Meni savršeno odgovara ovo stanje gde ja radim posao koji volim, a Ameri mi za to daju platu.
Tako da si u pravu.
Znači zato ti se non stop priviđaju Nemci i partizani?Опет лажеш...
Сви знају да имам 94...
Moj đed je imao 5 godina kad je počeo rat, tako da je u najboljem slučaju mogao da igra klikere.Твој Ђед партизан је издао Јапана у Ваљеву. И сви у Ваљеву знају да то није истина и да Јапан није ухваћен у тавану. Али ти и отписани као Митровић и Вучић...
Znači zato ti se non stop priviđaju Nemci i partizani?
Dobro, sve je to OK, samo ne preteruj.
Moj đed me je naučio da popravim razne stvari, da pošteno naplatim svoj rad, a taj tvoj predak koji je tebi ostavio te partizansko/četničke/kaubojsko/indijanske ožiljke - sram ga bilo.Твој Ђед ти оставио наслеђе револуције, а мени проблеме државе и друштва.