Hrvati šalju vojnike u Ukrajinu! "Neko je prosledio tajni podatak NATO"

Sjajna vest..nek posalju sve sto imaju od 15-75 god...i muske i zenske casne ustase..jel imaju personal u cro da 1/10 lijesova obave pokop..9/10 ce hraniti svojim tijelina ukrainski cernozem...
Samo zamisli da očelićeni istočnim frontom opet dođu oslobađati Beograd i čitav pašaluk kao u 2.s.r.

Да се пита и да има мало душе за овај народ који није његов, као што није ни твој, морао би у герилу.

А ти би пропао
Ovaj narod ne postoji kao entitet, pa ne može biti ni Perin ni Ðokin.

A meni izvoz ide bolje nego ikad, uprkos inflaciji.

Ne brani se. Bar ne trenutno. Da se Nato brani od Rusije, odavno ne bi bilo Rusije. Nego se drže po strani, odnosno daju Ukrajini neku logističku podršku. Sad je problem što nemamo detalje kakva bi to podrška bila u slučaju Hrvata i za šta se oni zapravo bune, ali čisto sumnjam da je u pitanju nekakvo slanje vojske u klasičnom smislu. Verovatno samo osobolje za obuku ili nešto slično. Svakako nije dobro širiti neproverene populističke inisinuacije.
1729710938246.png

Tako si napisao danas,pročitaj svoju poruku.

Џаба сте ви партизани правили републику, јер увек у једначини добијеш једнину.

Иди штампај доларе и не тролуј
Partizani su izumrli i pre nego što se moj ćaća rodio. Ti si mator pa misliš da smo i mi njima ovce čuvali kao ti. Mi smo mlađa generacija.

A dolare samo dobijam od Ujka Sema, nemam spravu da ih štampam.

Što se hrvati koprcaju da kao neće da šalju vojnike?

Ako iko treba da brani EUropu trebaju oni, više su nego dužni to EUropi
Dali su im državu, jezik, istoriju, sve sam lažnjak (ipak se tu EUropa izblamirala) omogućili da parazitiraju na Srbiji, BiH i CG više nego što su parazitirali u Jugoslaviji

Nema ništa džabe pa ni kod EUbabe.

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 1630780
Tako si napisao danas,pročitaj svoju poruku.

Pa ne znam šta ti nije jasno, moraš da čitaš kontekst i u odnosu na njega dobijaš odgovor. Ako ti je pitanje da li je Nato napadnut, nije napadnut direktno i ne brani se direktno. Ali je stao na stranu slabije države i pomaže joj da se izbori protiv jačeg agresora. Tako da u neku ruku Nato brani poziciju kolektivnog zapada. Ne znam kako bih mogao detaljnije da ti objasnim, ako imaš neka konkretna pitanja, slobodno reci ;)

Za svaki rat su potrebni vojnici. Ovde se Nato brani, ne napada nikoga niti nekome otima teritoriju. Rusi su angažovali severnokorejance i šalju ih na front, dakle igraju prljavo, tako u tom slučaju i Nato može da dopunjuje svoje redove. Tamo idu dobrovoljci, niko se ne šalje tamo prisilno. Prosto ide onaj ko to želi. Ima dosta ljudi koji se lože na ratovanje pa će otići i pored zvanične zabrane. Tako da ne vidim u tome ništa loše. Nego je Milanović klasičan populista, diže frku iz razloga populizma, zna da je ovo balkan, da nacionalisti seku vene čim se takve stvari spomenu. A istina je da se o tom paketu pomoći zapravo ništa ne zna.
Šta je tu konkretno prljavo? Jesi li svestan koliko različitih nacija ratuje u Ukrajini na strani Ukrajine?

Back