Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 42.603
Pohvalio se Vučić da je izvezeno municije u Ukrajinu za 800 milijuna dolaraНе извози, нетко те слагао.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pohvalio se Vučić da je izvezeno municije u Ukrajinu za 800 milijuna dolaraНе извози, нетко те слагао.
Добро, ако се тако тешиш што ћеш морати на Источни Фронт, нека ти буде.Pohvalio se Vučić da je izvezeno municije u Ukrajinu za 800 milijuna dolara
Samo zamisli da očelićeni istočnim frontom opet dođu oslobađati Beograd i čitav pašaluk kao u 2.s.r.Sjajna vest..nek posalju sve sto imaju od 15-75 god...i muske i zenske casne ustase..jel imaju personal u cro da 1/10 lijesova obave pokop..9/10 ce hraniti svojim tijelina ukrainski cernozem...
Vučić se pita oko monetarne politike Srbije isto koliko se pitamo i nas dvojica.Шта ти имаш против Вучића неомонетаристе???
Никада ти нећеш моћи више профитирати на увозу као данас
Vučić se pita oko monetarne politike Srbije isto koliko se pitamo i nas dvojica.
A ja samo izvozim.
Ovaj narod ne postoji kao entitet, pa ne može biti ni Perin ni Ðokin.Да се пита и да има мало душе за овај народ који није његов, као што није ни твој, морао би у герилу.
А ти би пропао
Ne brani se. Bar ne trenutno. Da se Nato brani od Rusije, odavno ne bi bilo Rusije. Nego se drže po strani, odnosno daju Ukrajini neku logističku podršku. Sad je problem što nemamo detalje kakva bi to podrška bila u slučaju Hrvata i za šta se oni zapravo bune, ali čisto sumnjam da je u pitanju nekakvo slanje vojske u klasičnom smislu. Verovatno samo osobolje za obuku ili nešto slično. Svakako nije dobro širiti neproverene populističke inisinuacije.
Protiv,naravno.Ako do toga dođe, htio ne htio, i srbijanski vojnici će u Rusiju protiv Rusa.
Neće biti tada sjedenja na više stolica, ili si s nama ili protiv nas.
Ovaj narod ne postoji kao entitet, pa ne može biti ni Perin ni Ðokin.
A meni izvoz ide bolje nego ikad, uprkos inflaciji.
Ajvar = paprika + ulje + so - vodaМа како да не, само још нешто
народ = једнина+мањина+мноштво
Ajvar = paprika + ulje + so - voda
Zeleni dolar++
Partizani su izumrli i pre nego što se moj ćaća rodio. Ti si mator pa misliš da smo i mi njima ovce čuvali kao ti. Mi smo mlađa generacija.Џаба сте ви партизани правили републику, јер увек у једначини добијеш једнину.
Иди штампај доларе и не тролуј
a sta cemo sa onima koji salju oruzje Ukrajincima i za to im se predsednik Ukrajine javno zahvaljuje?
Ako do toga dođe, htio ne htio, i srbijanski vojnici će u Rusiju protiv Rusa.
Neće biti tada sjedenja na više stolica, ili si s nama ili protiv nas.
Samo zamisli da očelićeni istočnim frontom opet dođu oslobađati Beograd i čitav pašaluk kao u 2.s.r.
Pogledajte prilog 1630780
Tako si napisao danas,pročitaj svoju poruku.
Šta je tu konkretno prljavo? Jesi li svestan koliko različitih nacija ratuje u Ukrajini na strani Ukrajine?Za svaki rat su potrebni vojnici. Ovde se Nato brani, ne napada nikoga niti nekome otima teritoriju. Rusi su angažovali severnokorejance i šalju ih na front, dakle igraju prljavo, tako u tom slučaju i Nato može da dopunjuje svoje redove. Tamo idu dobrovoljci, niko se ne šalje tamo prisilno. Prosto ide onaj ko to želi. Ima dosta ljudi koji se lože na ratovanje pa će otići i pored zvanične zabrane. Tako da ne vidim u tome ništa loše. Nego je Milanović klasičan populista, diže frku iz razloga populizma, zna da je ovo balkan, da nacionalisti seku vene čim se takve stvari spomenu. A istina je da se o tom paketu pomoći zapravo ništa ne zna.
Morate sviprestati da se primate na Vučić-Vulin izmišljenog narativa.Predsednik jedne države može biti vrhovni komadant samo u slučaju da mu se država nalazi u ratnom stanjuNaravno da se pita Milanović, kao Vrhovnokomandujući.
Starost Srbije kao nezavisne države vam je nabilo najveći kompleks ikada. Bili smo nezavisni mnogo pre nego što smo vas oslobodili i kolonizovaliA koliko je Srbija stara? Postoji tek od 2006. godine.
Šta je tu konkretno prljavo? Jesi li svestan koliko različitih nacija ratuje u Ukrajini na strani Ukrajine?
koji ste to vi ?Partizani su izumrli i pre nego što se moj ćaća rodio. Ti si mator pa misliš da smo i mi njima ovce čuvali kao ti. Mi smo mlađa generacija.
A dolare samo dobijam od Ujka Sema, nemam spravu da ih štampam.