Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 92.309
Твој пра-Ђед је неки Филиповић, а мој је био земљопоседник
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne ide nitko u Ukrajinu, a nato je tamo već 20 godina.Nije mi ''jasno'' što idu tamo ako je nato neutralan .
''otkud '' sad tamo natos.
Nije mi ''jasno'' što idu tamo ako je nato neutralan .
''otkud '' sad tamo natos.
Vidiš, ti se hvališ tvojim prađedom i to je sasvim legitimno. Ko će se nama hvaliti, i čime tačno?Твој пра-Ђед је неки Филиповић, а мој је био земљопоседник
Занимљиво је читати афирмативне ствари о усташама из пера православног суперверника.Сагледај то као правду над безбожним СССРом...
Усташе са Немцима су биле пред Стаљинградом, да би се пресвлачењем током повлачења 44те преобукли у партизане, са којима су по совјетски клали и подјармили Србе 45те...
Данас пак, понове пресвлаче кошуљицу, да би прогризли мајку која их је окотила и гајила овде, давала им оружје и одликовања против нас 90тих, и сл
Само у главама вас потенцијалних терориста.Terorista ili borac za slobodu, to ti je jedno te isto, zavisi iz kog ugla gledaš.
Nato je stao na stranu koja je bila pro-zapadna, sigurno neće da stane na stranu rusofilske države. Ne znam kako neko pri zdravom razumu to očekuje. Prosto platili smo danak lošem izboru saveznika.
Није ми познато да су Срби икада били у прилици да бирају савезнике.
Биће ипак да си ти преспавао та дешавања.Naravno da jesu. Samo to nije biranje kao u pekari, nego se gleda koji kurs neka država zauzima.
Ako je bilo jasno da je u Evropi posle WW2 došlo do istiskivanja autokratija i komunizma iz Evrope, a Milošević to prespavao i nastavio da gura po svome, onda je jasno da smo napravili izbor. Drugim rečima, obukli smo pogrešan dres i na*ebali. Pa sad svi kukaju i prenemažu, zapad zao, hoće da nas satru... pa jbg, sledeći put izaberi pravi dres