ХРВАТИ ПРЕТУКЛИ ДЕТЕ КОЈЕ ЈЕ НОСИЛО ЗВЕЗДИН ДРЕС

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a vi idite na more u ustaske tvorevine Hrvatsku i Crnu Goru

ja nemam nameru da ostavljam pare neprijateljima Srbije i srpskog naroda.

Pa isto bi se desilo Hrvatima od takvih kao što si ti i ostalih bambusa.
Patološko ponašanje tipskog karaktera kao posledica kompleksa pripadnosti i spoznaje da si kao nacija go curac
smo ne želiš da priznaš pa se akumuliran gnev ispoljava tamo odakle ti ne preti opasnost.

Naime, reč je o domorocima kojima haraju najprimitivniji nagoni da brdo na kom su ispali iz p. najvažnije na svetu
Generalno - nebitna populacija za new world order, nezrelo, tupavo, beskorisno

Hrvatsku hegemoniju podržavaju njihovi političari i budalama objašnjavaju kako su im Srbi problem
dok im prazne džepove a budala ponosna i dala sebi novu misiju u glavi.

Realno kakav je mentalni sklop osobe koja ima potrebu da urinira po detetu?
Da li seljačina ima po Beogradu? Dogegao se... A tek po Zagrebu...
New World Order za takve ima rešenje - sterilizacija bilo preko vode bilo vazdušnim putem

Poslednja izmena:
Уосталом каки је то провокативан наслов о детету?
Чим је носијо дрес Звезде подразумевано је да је хулиган и клерофашиста, брез обзира на године,
тако да се може рећи да су дјечки из антифашистићке и пријатељске сасвим оправдано реагирали уз пуну сукладност са вриједностима којим се тежи, не?

Naime, reč je o domorocima kojima haraju najprimitivniji nagoni da brdo na kom su ispali iz p. najvažnije na svetu

Hrvatsku hegemoniju podržavaju njihovi političari i budalama objašnjavaju kako su im Srbi problem

New World Order za takve ima rešenje - sterilizacija bilo preko vode bilo vazdušnim putem

Ne seri bre ljakse. Kada su nasi pretukli dete od 9 godina? Ajde reci mi jedan put u istoriji samo? Ja ne voim huligane na bilo kojoj sttrani, ali cak i ovi kod nas i u Evropi imaju neke mere i trun casti kao sto je recimo ne tuci decu od 9 godina!

Patološko ponašanje tipskog karaktera kao posledica kompleksa pripadnosti i spoznaje da si kao nacija go curac
smo ne želiš da priznaš pa se akumuliran gnev ispoljava tamo odakle ti ne preti opasnost.

Da li seljačina ima po Beogradu? Dogegao se... A tek po Zagrebu...

Ајроне, опет потврђујеш своју ретардацију?
Ај` наведи један пример у којем су Срби претукли неког малог хрватског псића, само што је несрећник хрват и што носи дрес Динама....

И, да... КУШ РЕТАРДЕ!

Nikako putovati u Bec. Ustvari, ne putovati nigde, sedeti kod kuce.

A sad ozbiljno, nacija huligana je sve brojnija.

Ma ne bre. Treba putovati. Al naravno, treba i odogoriti adekvatno na napade. Oko za Oko, Zubza zub.. to ti je pravilom koje cuva red i mir, pravi slogu i produbljuje medjusobno razumevanje.
Da je toga bilo na vreme, ne bi bilo nikakvih napada,... ma ne bi bilo ni Jasenovca...
E sad, druga je stvar, sto ja ne mogu da zamislm da bilo k na svetu napadne dete.

Hrvatski huligani napali Srbina i dete u Beču
http://www.mondo.rs/s248684/Info/ex-YU/Hrvatski_huligani_napali_Srbina_i_dete_u_Becu.htmlHuligani u nedelju u Beču pretukli Miodraga Jovanovića i njegovog devetogodišnjeg sina samo zato što je dete nosilo Zvezdin dres. U Mostaru juče rat policije i navijača Hrvatske.
v248684p0.jpg
Hrvatski navijači na utakmici (Ilustracija)
Desetak hrvatskih huligana obučenih u dresove sa šahovnicama pretukli su Srbina Miodraga Jovanovića i njegovog devetogodišnjeg sina V. J. na ulicama Beča samo zato što je mališan nosio dres Crvene zvezde.Pijani navijači izudarali su dečaka i premlatili njegovog oca uz pretnje da će ih obojicu zaklati ukoliko slučaj prijave policiji."U nedelju uveče doživeo sam šok jer su mi hrvatski navijači mučili sina nasred ulice. U blizini hotela "Franc" napali su nas pijani hrvatski navijači jer je moj sin, koji ima samo devet godina, nosio dres Crvene zvezde. Jedan od njih je vikao: "Vidi ga, mali ‘cigan’" i počeo da skida dres detetu, koje je zaplakalo", priča za "Kurir" pretučeni Jovanović, koji živi u Beču.U isto vreme dok su maltretirali dečaka, ostali hrvatski huligani tukli su oca."Prvo sam dobio udarac otpozadi, a kad sam pao, jedan od njih me je šutnuo u glavu. Sve vreme sam čuo sina kako plače... Skinuli su ga, a onda sam video kako ga udara jedan dečak koji je imao 12, 13 godina. Dozivao sam policiju, a oni su mi vikali: "Četniče, zaklaćemo te". Tada su bacili Zvezdin dres i njih šestorica su mokrili po njemu. Bili su tu i jedna devojka i taj dečak koji je tukao mog sina.Nesrećni Srbin nije svestan koliko je trajalo maltretiranje."Meni je to sve izgledalo kao večnost. Kad su završili torturu, nisu nam dozvolili da odemo, već su nastavili da nas vređaju. Dok sam ležao, prišla mi je ta devojka i rekla mi da će mi oteti sina, dok mi je najglasniji od njih rekao da će mi zaklati dete ako odem u policiju. Sin je počeo da se guši od plača, i tek tad su otrčali ka hotelu", ispričao je Jovanović za "Kurir".Hrvatski navijači sinoć su napravili haos u Mostaru, javljaju agencije.Pošto je Hrvatska izgubila od Španije na Evropskom prvenstvu u fudbalu, u Mostaru je prošle noći grupa huligana sa takozvane zapadne ,"hrvatske" strane grada, krenula prema istočnoj strani, i kamenjem napala policiju. Mostaru je praktično, mada nezvanično, podeljen na zapadni i istočni deo - u jednom živi većinsko hrvatsko, a u drugom bošnjačko stanovništvo. Posle poraza Hrvatske, grupa huligana počela je da izaziva nedaleko od nekadašnje ratne linije razdvajanja, Mostarskog bulevara, gde je policiju zasula kamenicama. Policija je uspela da zaustavi huligane koji su krenuli prema istočnoj strani grada. Kako javljaju lokalni mediji, stanje bilo haotično: mladići su policijacje gađali i bocama, čupali i bacali saobraćajne znake, palili kontejnere sa smećem. Kad je došlo policijsko pojačanje, upotrebljen je suzavac, a specijalci su potisnuli huligane tamo odakle su došli. Nema zvaničnih informacija o povređenima, ni o materijalnoj šteti. Policija je sinoć privela sedam huligana, a mediji javljaju da je u sukobu lakše povređeno nekoliko policajaca. :per::per::per:Хрвати протерали Србе из Хрватске,па их сад траже по беломе свету, да се иживљавају на њима.HRVATI LINČOVALI OCA I SINAHrvati: Zaklaćemo ti dete, Srbine!Huligani u nedelju u Beču pretukli Miodraga Jovanovića i njegovog devetogodišnjeg sina samo zato što je dete nosilo Zvezdin dresJunačine udarile na srpsku nejačTeror u centru Beča.Desetak hrvatskih huligana obučenih u kockaste dresove pretukli su Srbina Mi­o­dra­ga Jovanovića i njegovog devetogodišnjeg sina V. J. na ulicama Beča samo zato što je mališan nosio dres Crvene zvezde!Pijani navijači demonstrirali su svoju „hrabrost“ i „junaštvo“ udaranjem dečaka i premlaćivanjem njegovog oca uz pretnje da će ih obojicu zaklati ukoliko slučaj prijave policiji.- U nedelju uveče doživeo sam šok jer su mi hrvatski navijači mučili sina nasred ulice. U blizini hotela „Franc“ napali su nas pijani hrvatski navijači jer je moj sin, koji ima samo devet godina, nosio dres Crvene zvezde. Jedan od njih je vikao: „Vidi ga, mali ‘cigan’“ i počeo da skida dres detetu, koje je zaplakalo - priča za Kurir pretučeni Jovanović, koji živi u Beču.U isto vreme dok su maltretirali dečaka, ostali hrvatski huligani tukli su oca.- Prvo sam dobio udarac otpozadi, a kad sam pao, jedan od njih me je šutnuo u glavu. Sve vreme sam čuo sina kako plače... Skinuli su ga, a onda sam video kako ga udara jedan dečak koji je imao 12, 13 godina. Dozivao sam policiju, a oni su mi vikali: „Četniče, zaklaćemo te“. Tada su bacili Zvezdin dres i njih šestorica su mokrili po njemu. Bili su tu i jedna devojka i taj dečak koji je tukao mog sina.Nesrećni Srbin nije svestan koliko je trajalo maltretiranje.- Meni je to sve izgledalo kao večnost. Kad su završili torturu, nisu nam dozvolili da odemo, već su nastavili da nas vređaju. Dok sam ležao, prišla mi je ta devojka i rekla mi da će mi oteti sina, dok mi je najglasniji od njih rekao da će mi zaklati dete ako odem u policiju. Sin je počeo da se guši od plača, i tek tad su otrčali ka hotelu - ispričao je Jovanović..Napadi na SrbeAPRIL 2006.Dragog Kosanovića iz Donjeg Lapca u Liki pretukla hrvatska policija jer je nosio dres Crvene zvezde.JUL 2010.Otac i dva maloletna sina napadnuti na plaži u Podgradini.JANUAR 2012.Hrvatski huligani su početkom godine, dok je trajalo EP u rukometu, pretukli Srbe u Splitu i Vukovaru. Na Svetog Savu pretučeno je nekoliko ljudi u Vukovaru.Živote im spasli Srbin i trojica turistaDok su otac i sin krvavi ležali na ulici, a napadači se već udaljili s mesta zločina, prišao im je jedan visoki momak koji je govorio srpski jezik.- Pitao me je: „Ćale, šta se desilo?“ Za njim su došla još trojica koja su pričala engleski. Uplašio sam se u prvi mah, ali sam mu rekao šta se desilo. U momentu su otrčali na parking hotela, čula se dreka i lupanje stakla. Otišao sam kući, pa u policiju, gde sam video te naše momke kako drže dres mog sina. Kad je taj visoki hteo da mi da Zvezdin dres, policajac ga je odgurnuo. Dao sam izjavu, ali i dalje strahujem za svoju porodicu - istakao je napadnuti Srbin Jovanović.

Nisu li u sred Beograda neki navijaci napali sina Aleksandra Vucica zato sto je nosio neciji dres?

Inace, sad nije vise bezbedno ici ni u Bec, je li?

Najbolje bi bilo da vise ne izlazite ni iz kuce, a i u kuci da pogasite sve elektricne aparate da vas ne udari struja, ili da nedajBoze ne izazovete pozar.

Kakvi ste vi paranoici, ovo je tuzno gledati, ali zaista tuzno.
A i taj Srbin, klasican majmun...u vreme ovog fudbalskog pomracenja svesti gde besni rat navijaca jednih protiv drugih, a svi zajedno protiv policije, oblaci detetu Zvezdin dres i ocekuje od huligana razumevanje za njegovu ljubav prema Zvezdi. Maloumni su svi zajedno.

Taj fudbal bi trebalo zabraniti zakonom na svetskom nivou, zato sto je postao leglo kriminala i okuplja sve ono najgore sto postoji u ljudskoj vrsti, tzv. olos.

Nisu li u sred Beograda neki navijaci napali sina Aleksandra Vucica zato sto je nosio neciji dres?

Najbolje bi bilo da vise ne izlazite ni iz kuce, a i u kuci da pogasite sve elektricne aparate da vas ne udari struja, ili da nedajBoze ne izazovete pozar.

A i taj Srbin, klasican majmun...
u vreme ovog fudbalskog pomracenja svesti gde besni rat navijaca jednih protiv drugih, a svi zajedno protiv policije, oblaci detetu Zvezdin dres i ocekuje od huligana razumevanje za njegovu ljubav prema Zvezdi. Maloumni su svi zajedno.

Taj fudbal bi trebalo zabraniti zakonom na svetskom nivou, zato sto je postao leglo kriminala i okuplja sve ono najgore sto postoji u ljudskoj vrsti, tzv. olos
.

Кад смо већ код класичних мајмуна, шта има Рег?

Nasi ne tuku decu vec sebi ravne

Hrvat bi takodje hteo da udara, ali je kukavica i ne ume, a i sladje mu je dete jer time ne nanosi samo njemu fizicku bol, vec i uzasnu psihicku traumu njegovim roditeljima

Tada Hrvati imaju svoju potpunu satisfakciju

Zato su tu roditelji da ga zastite, a ne da ga izlazu pogledima maloumnih huligana kojima je i crvena kravata dokaz da je neko Zvezdas.

Ako je Migel ista pravilno isprognozirao , to je ono da ce italijani doci glave hrvatima ...:think:
veruj mi ja sam sinoc gledao spaniju i zemaniju..i , bio sam napet navijajuci za spance samo da odebu rvate...kako mi je bilo drago ,a tek kad je kamera prikazivala rvatske navijace ,sebane, ispijene, unistene....milina

Ja nisam mogao da verujem usima svojim, ali bilo je ocigledno da je spiker popizdio ... ugodjaj na tom prvenstvu bio bi savrsen da nije Hrvata

Od danas je opet sve normalno

vidi svi mi znamo da su rvati u ocima cele evrope i sveta (oni koji ih znaju)...narod za izdrkavanje i napusavanje...samo njima nije jasno ili ne zele da vide istinu. taj namcki spiker ,je ocigledan primer...sta ? jer treba da dobije otkaz ili opomenu zbog te izjave !? NE ! zasto ? .......zato sto podvuceno sve govori za sebe

A i taj Srbin, klasican majmun...u vreme ovog fudbalskog pomracenja svesti gde besni rat navijaca jednih protiv drugih, a svi zajedno protiv policije, oblaci detetu Zvezdin dres i ocekuje od huligana razumevanje za njegovu ljubav prema Zvezdi. Maloumni su svi zajedno.

Taj fudbal bi trebalo zabraniti zakonom na svetskom nivou, zato sto je postao leglo kriminala i okuplja sve ono najgore sto postoji u ljudskoj vrsti, tzv. olos.

Moguce je da su neki hrvati napali sina Aleksandra Vucica ima ih jos u Beogradu dosta.:think:

Ајроне, опет потврђујеш своју ретардацију?
Ај` наведи један пример у којем су Срби претукли неког малог хрватског псића, само што је несрећник хрват и што носи дрес Динама....

И, да... КУШ РЕТАРДЕ!

Retardiranost poreklom je za tebe jedini vrh a za mene samo stavka.
Ne patim od vrednosti koje se ne mažu na leba.

Možda se neko ispišao na dete, možda je neko mislio da Hrvati nemaju retarde poput tebe pa se zajebo gadno
a deteu napravio traume. Na ktraju krajeva nije bilo ubistvo a la Boris Taton gde su "mi Srbi" dkazali Francuskoj nešto. Nije bio frontmen grupe Haustor pa da dobije batine od onih koji ni jebački stih ne umeju da sklepaju a da se rima ne zavšrava u "turim ti u dupe".
Samo oni znaju šta rade.

Medjutim, treba da vidimo koliko naša politika u Srbiji ujebava porodicu a naročito decu i kakve im poruke dajemo?
Obzirom da naša deca nemaju normalan život izgleda da smo se mi i posrali na svoju budućnost

Браво,
прави клерофашита и хулиган у Гвантамо шњим, обући детету дрес у слободарској и демокрацијској еуропи, где владају људска права и слободе,
ма ужас један, одузети му дјете и дати га часним сестрицама оне ће већ знати како са њим, не?

Браво,
прави клерофашита и хулиган у Гвантамо шњим, обући детету дрес у слободарској и демокрацијској еуропи, где владају људска права и слободе,
ма ужас један, одузети му дјете и дати га часним сестрицама оне ће већ знати како са њим, не?

Ne, nego bi valjalo biti odgovoran roditelj i u vreme fudbalskog prvenstva, kad svakog dana citamo sta rade maloumni navijaci, objasniti detetu da je njegova bezbednost najvaznija, a posle toga dolazi na red ljubav prema roditeljima, klubu itd.

Браво,

Gvantanamo je "veliki uspeh" Fidela Kastra koji je sa pola ostrva pružao otpor Americi a pola ostrva ignorisao

Ne, nego bi valjalo biti odgovoran roditelj i u vreme fudbalskog prvenstva, kad svakog dana citamo sta rade maloumni navijaci, objasniti detetu da je njegova bezbednost najvaznija, a posle toga dolazi na red ljubav prema roditeljima, klubu itd.

Не сећам се да си тако причала за подитеље Татона?

Retardiranost poreklom je za tebe jedini vrh a za mene samo stavka.
Ne patim od vrednosti koje se ne mažu na leba.

Možda se neko ispišao na dete, možda je neko mislio da Hrvati nemaju retarde poput tebe pa se zajebo gadno
a deteu napravio traume. Na ktraju krajeva nije bilo ubistvo a la Boris Taton gde su "mi Srbi" dkazali Francuskoj nešto. Nije bio frontmen grupe Haustor pa da dobije batine od onih koji ni jebački stih ne umeju da sklepaju a da se rima ne zavšrava u "turim ti u dupe".
Samo oni znaju šta rade.

Medjutim, treba da vidimo koliko naša politika u Srbiji ujebava porodicu a naročito decu i kakve im poruke dajemo?
Obzirom da naša deca nemaju normalan život izgleda da smo se mi i posrali na svoju budućnost

Шта ти није јасно у

КУШ РЕТАРДЕ
?

И описмени се човече...

Regice - jesi se isceifila ...

Steta sto vise nije mod - pa je napusava ko stigne ...

kako da otac zastiti dete od horde rvatskih huligana,koji napadaju u vecini....aj sad ,zasto nije neko izasao na crtu sam protiv oca !? kad vec toliko kidisu na srbe...

Lepo, trebalo je da mu kaze da nije bezbedno provocirati maloumnike (citaj: navijace), zato sto ljudi poput njih imaju suzenu svest, veoma nizak koeficijent inteligencije, nesposobni su za normalno rasudjivanje i funkcionisanje, nebitno im je koga biju, zato sto su prosto maloumni. Veoma jednostavno.

Prva i osnovna uloga roditelja jeste da zastiti dete, a posle dolazi sve ostalo. Niko od nas nije kriv sto se fudbalu i maloumni navijacima pridaje tolika paznja i sto im je toliko toga dozvoljeno. Ne vredi se boriti protiv vetrenjaca, samo razmisljati kako da se zastitis.

Не сећам се да си тако причала за подитеље Татона?

To je zato što je veća verovatnoća da će Srbin biti napadnut od Hrvata ili Albanca
dok su Francuzi mislili da je onaj spomenik iz prog svetskog rata neko merilo vrednosti
kod generacija koji izigravaju besplatne narikače za sve do sada preminule a o živima ih baš briga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back