Hrvati palili zastavu EU u Poznanju

gost 23146

Buduća legenda
Poruka
46.396
Grupa navijača Hrvatske zapalila je u Poznanju, uoči meča sa Italijom, zastavu Evropske unije, a pojedinci su nosili postere haškog osudjenika Ante Gotovine.
15397770604fda08b901dce814233707_w640.jpg

Kako je javila agencija AP, nekoliko hiljada navijača Hrvatske "okupiralo" je glavni gradski trg u Poznanju, gde su pevali i pili pivo od jutarnjih sati.Jedna grupa hrvatskih navijača povremeno je vredjala pristalice reprezentacije Italije, a na nekim transparentima su bili vidljivi i simboli NDH.Incidenata i fizičkih sukoba do sada nije bilo, jer su po celom Poznanju rasporedjene policijske snage sa opremom za razbijanje demonstracija.

Utakmica drugog kola C grupe na EP, Italija - Hrvatska igra se od 18 sati u Poznanju.

http://www.b92.net/sport/euro2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=06&dd=14&nav_id=618562

Hmm...'oće li EU sad da ''pripali'' Hrvatima koju kaznicu i lekiće da se smire?;)

 
Teško da ćemo pući od Holanđana!!!
Nego jeste li odigrali prijateljsku fudbalsku utakmicu sa Kosovom dok smo mi u Poljskoj???:think:

o reprezentativnog utisaka o Krvatima:
Augzburg-Bavarska:

U protestantskoj katedrali u AUGZBURGU u Bavarskoj postavljen kamen koji mnogo govori o sjajnoj i “junačkoj” prošlosti krvatskog vojnika, a na kome piše:

"Spasi me, Bože, kuge, gladi i Hrvata"

To je posledica strašnih zločina koje su hrvatski franjevci kao 'božija policija" katoličke crkve počinili nad seljacima, koje je vodjen reformatorskim idejama Martina Lutera, podbunio Tomas Mincer, početkom 16 veka.
Luter je izdao Mincera i pomirio se sa Vatikanom.
Potom su franjevci pobili te seljake i Mincer koristeći pravo na poslednju reč pred pogubljenje natovario je teško breme, istorijsko prokletstvo na dušu Hrvata.

:hahaha:
 
Ja stvarno ne kapiram poentu ovih tema. Cemu vise ta opsesija pojedinim stranim drzavama? Kad neki psihopata iz Skoplja otvori temu o tome da oni grade neki Sci Fi spomenik Aleksandru Velikom, odmah se ispise 40 strana, pre nego sto modovi stignu da pogledaju temu. A kad ja otvorim temu o izgradnju spomenika Robokapu u Detroitu, dobijem 3 odgovora. A realno, istog su znacaja.

Pusti vise Hrvate Misoni.
 

Back
Top