veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.078
Bas si neki ljut momak
Pa da, imam nekoliko stotina tisuća razloga za ljutnju iz Jasenovca
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas si neki ljut momak
Ma pazi, kako neko da se odvoji od roditelja kad je prosecna plata u Srbiji 400 (i kusur) evra? Recimo da placas garsonjeru 100-150 evra, i na to jos 100 evra za racune, ostaje <200 evra za zivot.
Kako je jedan skroman rucak u Srbiji 400 din. Treba jos 100 evra da jedes jednom dnevno. Znaci ostaje jos 100 evra da se svrckas i da jedes jednom dnevno. A gle tu su jos raznorazni troskovi
tipa nesto jos osim tog jednog obroka dnevno tipa treba i da se obuces, da odes negde sa drustvom i tako...
Pa da, imam nekoliko stotina tisuća razloga za ljutnju iz Jasenovca
Ti imaš razloga?
Ljut si što si odrastao u vojnim stanovima i imao sobicak 2x2, ustvari još i danas se zadovoljavaš s time kod svojih roditelja sa skoro 40 godina.
Naravno da imam, jer sam Srbin, pa tako imam i taj nezgodan običaj da se naljutim kada mi neko pobije milion i kusur ljudi bez ikakvog razloga. Uzgred, do koliko ti je mama danas dozvolila da se igraš na internetu?
Hrvati na vrhu neslavne liste u EU
Zagreb -- Prema podacima Evrostata Hrvatska i Malta su dve zemlje EU u kojima mladi najduže žive sa roditeljima.
Dok je na Malti prosečno doba kada se mladi stambeno osamostaljuju 32,2 godine, u Hrvatskoj je 31,9 godina, prema poslednjim dostupnim podacima Evurostata, prenosi portal Index.hr.
Poređenja radi, u Švedskoj koja najbolje stoji po ovom pitanju, prosečno doba je 21 godina, u Danskoj 21,1 godina, u Luksemburgu 21,4 godine, a u Finskoj 21,9 godina.
Na drugom kraju ove rang-liste, nakon Malte i Hrvatske slede Slovačka (30,8 godina), Italija (30,1 godina), Grčka (29,4 godine) i Španija (29,3 godine).
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=04&dd=13&nav_category=1262&nav_id=1529911
According to the latest survey, Serbia holds Europe's third place where adults between 18 and 34 years of age are living with their parents
Na nasu srecu sa ovih prostora, ovo ce se popraviti odlaskom mladih van drzave