Хрвати бесни: Тадић нам се извињавао, а Вучић неће никад

Тадић је пљувао по Српским жртвама док Вучић барем то не ради.
Boldovano je cela poenta izmišljenog teksta iz tabloida koji je na platnom spisku države i tvog otvaranja ove teme. Bude li vas bar malo sramota nekada?
 
https://www.alo.rs/vesti/politika/7...-se-izvinjavao-a-vucic-nece-nikada-video/vest

Тадић је пљувао по Српским жртвама док Вучић барем то не ради. Хрвати хоће да се Срби извину што су Хрвати почели рат, починили геноцид над Србима и етнички очистили Хрватску од Срба. Хрвати се само задовољавају аутошовинистима из Србије који болесно мрзе сопствени народ. И после се ДОС чуди што Српски народ неће да гласа за њих. Шта на ово опозиција има да каже?
🥪
 
Tadić se Hrvatima izvinio juna 2007. a onda je 2008. pobedio Tomu na izborima.

Boris Tadić se u emisiji Hrvatske televizije izvinio građanima Hrvatske kojima su nesreću načinili pripadnici srpskog naroda.

24.06.2007.


https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2007&mm=06&dd=24&nav_category=11&nav_id=252551

Izgleda da se narod nije mnogo potresao oko toga kao ni oko tapšanja Klintona po ledjima Vučića.

Што ће рећ, ако затреба за победу на неким изборима, извињаваће се Вучић Херватима, неће га моћ из гузице ишћерат...
 
Црногорац Тадич Борисов је био већи великосрпски националиста од Чипуљчанина. Где је нестала фуснота ("пахуља" која се односи на РБ1244) са речи Косово* у међународним споразумима које је Чипуљчани потписао / прихватио? Чипуљчанинов режим фусноту и УНМИК више и не спомиње.
За разлику од Тадича Борисова, Чипуљчанин је укинуо све институције на северу Косова и прихватио косовска документа и косовске регистарске ознаке за возила, па тако Косовски Албанци данас нормално са косовским пасошем и са косовским таблицама на аутомобилима улазе и излазе из Србије. Тиме је Чипуљчанин имплицитно, али де јуре признао Косово као независну државу.
Заправо, Чипуљчанин није никакав националиста, већ је, за разлику од Тадича Борисова који се дружио са Добрицом Ћосићем, провео више година на пракси код Вјекослава Шешеља, хрватског агента под командом Јосипа Манолича, и стога је само добро утренирани радикалски преварант и лажов који је развалио и растурио Србију.
395765_bataljon-azov_ls.jpg


Kako ide ta akcija, osvajanja vlasti i uspostavljanje NACISTIČKE DIKTATURE ?


Dokle se stiglo ?
 

Back
Top