ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.198
Da prizna ili ne opet bi je bombardovali.
Jeste li bombardovani i poslije 99?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da prizna ili ne opet bi je bombardovali.
Jeste li bombardovani i poslije 99?
Јели ЦГ ушла у ЕУ, а признала Косово?
Није Црна Гора признала Косово само због уласка у ЕУ. Црна Гора је ушла и у НАТО. Агресија на Украјину је показала да је чланство у НАТО итекако важно за европске земље, па је тако чак и Финска која се клела у неутралност ушла у тај најелитнији клуб на планети.Mi smo sljedeci u EU
Mi smo sljedeci u EU
И Србија је де јуре признала Косово јер признаје косовска документа, косовски пасош и личну карту, као и регистарске ознаке на колима. Па тако Косовски Албанци нормално са својим пасошима улазе и излазе из Србије, док председник републике и премијерка потписују званичне споразуме на којима пише "Република Косово", али се народу испира мозак како то нема везе.
super..veliko dostignuće hahah..Mi smo sljedeci u EU
Отом потом. До сада вам је признање Косове за улазак у ЕУ вредело исто као и Србији непризнање.
Drugacije je to, mi smo mala kršna zemlja a vi ste velika poljoprivredom bogata zemlja. Da nije Kosova vi biste bili na nivo madjarske. Sad smo mi CG vas pretekli
Drugacije je to, mi smo mala kršna zemlja a vi ste velika poljoprivredom bogata zemlja. Da nije Kosova vi biste bili na nivo madjarske. Sad smo mi CG vas pretekli
Нисмо отворили поглавља.Значи, што се тога тиче, можемо у ЕУ?
Нисмо отворили поглавља.
Зато си ти овде 24/7, јер зе заболеHrvati besni
Realno, zabole ih za srbijanske propagandne uratke
u gej slobodamaDrugacije je to, mi smo mala kršna zemlja a vi ste velika poljoprivredom bogata zemlja. Da nije Kosova vi biste bili na nivo madjarske. Sad smo mi CG vas pretekli
У чему? У пољопривреди?
za nekih 40 eura al će psiho do kraja godine da nagruva platu na 800 do 820 tako da ga uskoro duvate što se toga tiče..U ekonomiji, cg ima vecu prosjecnu platu od vas
za nekih 40 eura al će psiho do kraja godine da nagruva platu tako da ga uskoro duvate što se toga tiče..
i nije ti ekonomija plata brt
znam..zato ima više Crnogoraca u BG nego u CG.. zato što ste u CG bogati pa dođete da radite u siromašni Beograd..ideš na ignor..smaraš šupljom pričomMi smo masu bogatiji, Crnogorac kad dodje u biograd dosa je ka lord
У праву је. Данас Црна Гора боље стоји од Србије. Минималац у Црној Гори је 450 евра. Значи за 100 евра им је већи минималац него код нас где је минималац 350 евра. А чисто поређења ради, у Хрватској као чланици ЕУ, минималац је за више од сто евра већи него у Црној Гори и износи 560 евра.znam..zato ima više Crnogoraca u BG nego u CG.. zato što ste u CG bogati pa dođete da radite u siromašni Beograd..ideš na ignor..smaraš šupljom pričom
Jel moglo drugačije?Црногорац Тадич Борисов је био већи великосрпски националиста од Чипуљчанина. Где је нестала фуснота ("пахуља" која се односи на РБ1244) са речи Косово* у међународним споразумима које је Чипуљчани потписао / прихватио? Чипуљчанинов режим фусноту и УНМИК више и не спомиње.
За разлику од Тадича Борисова, Чипуљчанин је укинуо све институције на северу Косова и прихватио косовска документа и косовске регистарске ознаке за возила, па тако Косовски Албанци данас нормално са косовским пасошем и са косовским таблицама на аутомобилима улазе и излазе из Србије. Тиме је Чипуљчанин имплицитно, али де јуре признао Косово као независну државу.
Заправо, Чипуљчанин није никакав националиста, већ је, за разлику од Тадича Борисова који се дружио са Добрицом Ћосићем, провео више година на пракси код Вјекослава Шешеља, хрватског агента под командом Јосипа Манолича, и стога је само добро утренирани радикалски преварант и лажов који је развалио и растурио Србију.