Хрвати бесни: Тадић нам се извињавао, а Вучић неће никад

БелиВук

Domaćin
Banovan
Poruka
4.126
Hrvati sve više žale za Borisom Tadićem i vremenom kada je Srbija bila na kolenima

Ko su miljenici Hrvata a ko im je glavna meta, najbolje se vidi u ovom kratkom prilogu sa RTL-a:

"Prikaz Srba kao usključivih žrtava dao je i film Oluja, emitovan na RTS-u a nakon ceremonije u Prijedoru. O kakvom se filmu radi, komentar je dao Janko Baljak - beogradski režiser."

Janko Baljak - opozicioni aktivista iz PSG-a: "Film je miks jeftine propagande, neukusa i amaterizma..."'
https://www.alo.rs/vesti/politika/7...-se-izvinjavao-a-vucic-nece-nikada-video/vest

Тадић је пљувао по Српским жртвама док Вучић барем то не ради. Хрвати хоће да се Срби извину што су Хрвати почели рат, починили геноцид над Србима и етнички очистили Хрватску од Срба. Хрвати се само задовољавају аутошовинистима из Србије који болесно мрзе сопствени народ. И после се ДОС чуди што Српски народ неће да гласа за њих. Шта на ово опозиција има да каже?

Црногорац Тадич Борисов је био већи великосрпски националиста од Чипуљчанина. Где је нестала фуснота ("пахуља" која се односи на РБ1244) са речи Косово* у међународним споразумима које је Чипуљчани потписао / прихватио? Чипуљчанинов режим фусноту и УНМИК више и не спомиње.
За разлику од Тадича Борисова, Чипуљчанин је укинуо све институције на северу Косова и прихватио косовска документа и косовске регистарске ознаке за возила, па тако Косовски Албанци данас нормално са косовским пасошем и са косовским таблицама на аутомобилима улазе и излазе из Србије. Тиме је Чипуљчанин имплицитно, али де јуре признао Косово као независну државу.
Заправо, Чипуљчанин није никакав националиста, већ је, за разлику од Тадича Борисова који се дружио са Добрицом Ћосићем, провео више година на пракси код Вјекослава Шешеља, хрватског агента под командом Јосипа Манолича, и стога је само добро утренирани радикалски преварант и лажов који је развалио и растурио Србију.

Црногорац Тадич Борисов је био већи великосрпски националиста од Чипуљчанина. Где је нестала фуснота ("пахуља" која се односи на РБ1244) са речи Косово* у међународним споразумима које је Чипуљчани потписао / прихватио?
За разлику од Тадича Борисова, Чипуљчанин је укинуо све институције на северу Косова и прихватио косовска документа и косовоске регистарске ознаке за возила, па тако Косовски Албанци данас нормално са косовским пасошем и са косовским таблицама на аутомобилима улазе и излазе из Србије. Тиме је Чипуљчанин имплицитно, али де јуре признао Косово као независну државу. Заправо, Чипуљчанин није никакав националиста, већ је, за разлику од Тадича Борисова који се дружио са Добрицом Ћосићем, провео више година на пракси код Вјекослава Шешеља, хрватског агента под командом Јосипа Манолича, и стога је само добро утренирани радикалски преварант и лажов.
Ти и твој антисрпски Ал Џазира, довољно погледати твоје умноболно антисрпске теме и све је јасно ко си.

https://www.alo.rs/vesti/politika/7...-se-izvinjavao-a-vucic-nece-nikada-video/vest

Тадић је пљувао по Српским жртвама док Вучић барем то не ради. Хрвати хоће да се Срби извину што су Хрвати почели рат, починили геноцид над Србима и етнички очистили Хрватску од Срба. Хрвати се само задовољавају аутошовинистима из Србије који болесно мрзе сопствени народ. И после се ДОС чуди што Српски народ неће да гласа за њих. Шта на ово опозиција има да каже?
S druge strane, tvoj predsjednik Vučić nikada nije rekao "pogriješio sam kada sam pričao da je Glina Velika Srbija", pa je savršeno jasno što i kako misle Hrvati o Srbiji danas.

S druge strane, tvoj predsjednik Vučić nikada nije rekao "pogriješio sam kada sam pričao da je Glina Velika Srbija", pa je savršeno jasno što i kako misle Hrvati o Srbiji danas.
Тај Чипуљчанинов говор у Глини је заправо био део кампање Вјекослава Шешеља да Хрватски Срби не прихвате за њих спасоносни, а за вас катастрофалан план Z4. Према томе, Чипуљчанин је тада, заједно са својим командантом, четничким војводом Вјекославом Шешељем, одрадио велики посао у корист Републике Хрватске. Република Хрватска би за то требала да награди Чипуљчанина, на пример да му да пензију у износу какав има сваки бранитељ.

Ти и твој антисрпски Ал Џазира, довољно погледати твоје умноболно антисрпске теме и све је јасно ко си.
378794618_3166121333520641_5138921025619409415_n.jpg

То што Хрватска само има један циљ, да етнички очисти Хрватску од срба то ти је небитно, хрватско планирање масакра ЈНА пре избијања рата, све ти је то небитно, само ти је битно шта је рекао Вучић 1995 у Глини. Јадни сте и смешни.

Тај Чипуљчанинов говор у Глини је заправо био део кампање Вјекослава Шешеља да Хрватски Срби не прихвате за њих спасоносни, а за вас катастрофалан план Z4. Према томе, Чипуљчанин је тада, заједно са својим командантом, четничким војводом Вјекославом Шешељем, одрадио велики посао у корист Републике Хрватске. Република Хрватска би за то требала да награди Чипуљчанина, на пример да му да пензију у износу какав има сваки бранитељ.
Непостојећи план з4. Једини план која Хрватска има за србе је етничко да се очисти Хрватска од срба.

Naišli Hrvati na tvrdo, na najhrabrijeg čoveka, novog Obilića, takoreći.

То што Хрватска само има један циљ, да етнички очисти Хрватску од срба то ти је небитно, хрватско планирање масакра ЈНА пре избијања рата, све ти је то небитно, само ти је битно шта је рекао Вучић 1995 у Глини. Јадни сте и смешни.
Bitno mi je da svaki građanin RH dozivljava svoju državu kao svoju državu.
Ako ti se ne sviđa, slobodno je napusti, i to ti pričam ja kao Srbin, državljan RH.

Тадић је погани изродски смрад. Његош је био србин.

I Tadic i Njegos su dicni Crnogorci.

"Krsna i siromasna Crna Gora ne haje ni za Nemanje, ni Murate, ni za Bonaparte. Svi oni bise i preminuse, a Crna Gora ostade dovijeka i strašnoga suda!"
- Njegos

Ne očekuju.
Boli ih uvo, kad nas ovaj namešta na zicer za sprdnju.
Ovo je ******ljenje vučićevog svinjskog medija da on ispadne gromada
Tek sada sam procitao celu vest,puste nekog bezveznjaka da udara po Vucicu pa onda imaju zicer da ga velicaju.
Mada pogodio je za film....
‚‚"Film je miks jeftine propagande, neukusa i amaterizma..."‚‚

Divlja balkanaka plemena.

Tadić DS: izvinjavam se
Mesić: ne čujem?

Greska sto Tadic nije prizna' Kosovo kad je ima' sansu, danas Srbija bi bila u EU mozda

Нешто ми се јавља да нашег Прецедника мало јаче дрма комплекс од Херватах, него њих од њега.

У ствари, чини ми се да њих од њега уопште не дрма.

Јбга, био је млад те 95-те, јео је говна, навукли га мангупи.

Back