Хрват кренуо са 5 бомби да убије пахора

A kad to uradi onda je srpski zlikovac kome treba yebati kevu itd itd...je li tako?

Ne znam ..........niko od domoljuba to jos nije uradio.......a godine prolaze .......vec deseta istice da je kosovo okupirano.........:think:

kada se pojavi domoljub sa moodima , koji ce da sa bombama proseta do "kosovskih institucija" .....videcemo da li ce ga narod slaviti kao heroja...ja mislim da hoce, ali mislim da ce jos deset puta po deset godina proci.......a da ce se kosovo braniti samo na krsti:hahaha:

Ne znam ..........niko od domoljuba to jos nije uradio.......a godine prolaze .......vec deseta istice da je kosovo okupirano.........:think:

kada se pojavi domoljub sa moodima , koji ce da sa bombama proseta do "kosovskih institucija" .....videcemo da li ce ga narod slaviti kao heroja...ja mislim da hoce, ali mislim da ce jos deset puta po deset godina proci.......a da ce se kosovo braniti samo na krsti:hahaha:

а јеси ти родољуб?

dakle, svaki put od danas, kada napisete "hocemo na kosovo" ili " kosovo je srbija" ili neku slicnu pateticnu domoljubnu parolu..........koja ima za poruku kako cete jednog lepog dana , u dalekoj buducnosti , shatro yebati kevu tamo nekim siptarima i NATI......

....setite se svetlog primera kolege iz hrvatske.......i skupite mooda.........domovina se ne brani heklanjem i forumasenjem..........domoljubi je brane bombama.......:super:

i sta time postizemo,polako ,doci ce ponovo dani kad ce svako od nas moci da se pokaze,hrvati su cekali 45 godina da se obracunaju sa Jugoslavijom i ponovo uspostave NDH,doci ci ce i nasih 5 minuta samo polako

[kolega iz hrvatske je svetao primer

znachi,kad neki ustashoidni maloumnik hoce zbog fashistichke orjentacije drushtva u kome zivi da se obrachuna sa legalno i legitimno izabranim shefom susedne drzave to je za tebe svetao primer
ako to nije pozivanje na terorizam onda ne znam shta jeste...
i josh na tu nebuloznu tvrdnju velichana agresivne velikohrvatske masovne psihoze kalemish kosovo koje je srpsko 1000 godina lol
jel da se ugledamo ina marsejski atentan 34.?

Zagreb -- Slovenačka policija uhapsila je na graničnom prelazu Dobova hrvatskog veterana koji je imao kod sebe pet bombi i pretio da će ubiti premijera Boruta Pahora.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=07&dd=11&nav_category=167&nav_id=370784

------------------------------------------------------------

dakle, gospodo domoljubi.......kolega iz hrvatske je svetao primer kako se mnogo ne mrse mooda preko neta, nego se domoljub opase bombama i krene da resi probleme sa komsijama koji ga muce..........:ok:

dakle, svaki put od danas, kada napisete "hocemo na kosovo" ili " kosovo je srbija" ili neku slicnu pateticnu domoljubnu parolu..........koja ima za poruku kako cete jednog lepog dana , u dalekoj buducnosti , shatro yebati kevu tamo nekim siptarima i NATI......

....setite se svetlog primera kolege iz hrvatske.......i skupite mooda.........domovina se ne brani heklanjem i forumasenjem..........domoljubi je brane bombama.......:super:

sta ti mislis kolega...da li je normalno pozivati ljude da se prihvate bombi...a da tema ostane nezakljucana? da li mislis da je ovo pitoma tema koja ne poziva na nasilje na pr a?
evo da cujem...sta ces reci

http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=140522
Нисам изненађен а ви?

Али замислите да је био србин. Па то би сад брујали данима медији на тако вољеном еуропеЈцима западу. Тадић би се одмах извинуо, б92 и остале антисрпске медије, нво и такозване демократске партије би одмах кукумавчили и јели г-вна о србима.

Jel ovo onaj Kroacija? :hahaha:

sta ti mislis kolega...da li je normalno pozivati ljude da se prihvate bombi...a da tema ostane nezakljucana? da li mislis da je ovo pitoma tema koja ne poziva na nasilje na pr a?

zavisi.........ako pozivas nekoga da se prihvati bombi u odbrani svoje otadzbine, to nikako ne moze biti nenormalno.........napokon, i ustav kaze da je duznost i pravo svakog gradjanina srbije da brani svaku stopu srbije...........

sad, ako ti mislis da kosovo nije srbija , i da je druga drzava.......onda si u pravu.....pozivanje da se bombama krene na Pristinu je poziv na teroristicki akt.......

ali, ako smatras da je kosovo okupirani deo srbije......poziv na bombe moze biti samo patriotski cin...........

sada se ti izjasni kakvo je tvoje misljenje.........a o njemu samo ovisi , da li ovu temu smatras patrijotskom ili teororistickom.........:think:

a jel normalno da se u Beogradu i drugim djelovima Srbije zivi normalno kao da se nista ne desava a pola zemlje je pod okupacijom

zavisi.........ako pozivas nekoga da se prihvati bombi u odbrani svoje otadzbine, to nikako ne moze biti nenormalno.........napokon, i ustav kaze da je duznost i pravo svakog gradjanina srbije da brani svaku stopu srbije...........

sad, ako ti mislis da kosovo nije srbija , i da je druga drzava.......onda si u pravu.....pozivanje da se bombama krene na Pristinu je poziv na teroristicki akt.......

ali, ako smatras da je kosovo okupirani deo srbije......poziv na bombe moze biti samo patriotski cin...........

sada se ti izjasni kakvo je tvoje misljenje.........a o njemu samo ovisi , da li ovu temu smatras patrijotskom ili teororistickom.........:think:

па види нико не жели да формира паравојне формације,наравно да ако држава Србија позове на одбрну своје територије онда ће се сваки нормалан грађанин државе Србије одазвати томе
А онај који неће ће бити стрељан као дезертер
и ммораће да пре него што га стрељају да викне ЖИВЕЛА СРБИЈА

е сада је питање да ли си ти легитиман и легални представник државе Србије или позиваш на стварање паравојних формација?

Back