jomini®
Elita
- Poruka
- 16.801
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je normalno....pa sto nije Sheks svojevremeno branio Seselja..jos u doba Juge.. Kod advokata nema ni nacije ni ideologije...osim naravno love.Po ko zna koji put, želje, motivi, postupci i razmišljanja Hrvata i srpskih nacionalista (tzv. patriota) se poklapaju. Hrvatski advokat, u maniru najvećeg srpskog patriote, dao bi svoje znanje i moć u službu ratka Mladića.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/215930/Anto-Nobilo-Branio-bih-Mladica
Da li i šta znače ova poklapanja u stavovima Hrvata i srpskih nacionalista? Kak nam naši nacionalisti i tzv. patriote stalno objašnjavaju, Hrvati su ustaše, antisrbi, koljači, genocidan narod, a onda u već desetinama primera vidimo da su im ciljevi i stavovi identični.
Sram vas bilo.![]()
Po ko zna koji put, želje, motivi, postupci i razmišljanja Hrvata i srpskih nacionalista (tzv. patriota) se poklapaju. Hrvatski advokat, u maniru najvećeg srpskog patriote, dao bi svoje znanje i moć u službu ratka Mladića.
Da li i šta znače ova poklapanja u stavovima Hrvata i srpskih nacionalista? Kak nam naši nacionalisti i tzv. patriote stalno objašnjavaju, Hrvati su ustaše, antisrbi, koljači, genocidan narod, a onda u već desetinama primera vidimo da su im ciljevi i stavovi identični.
Sram vas bilo.![]()

A Roki i Tihi šene ispred sudnice i ljube skute Anti!
Ima li kraja padu i sunovratu srpskih nacionalista?srbin čedo prodanović je bio odvjetnik ante gotovineTo je normalno....pa sto nije Sheks svojevremeno branio Seselja..jos u doba Juge.. Kod advokata nema ni nacije ni ideologije...osim naravno love.
Po ko zna koji put, želje, motivi, postupci i razmišljanja Hrvata i srpskih nacionalista (tzv. patriota) se poklapaju. Hrvatski advokat, u maniru najvećeg srpskog patriote, dao bi svoje znanje i moć u službu ratka Mladića.
Sram vas bilo.![]()
Au, pa ti Srbi i Hrvati braća?srbin čedo prodanović je bio odvjetnik ante gotovine

Da li bi Šešelj ili Tihi profesionalno branili Gotovinu, obarajući teorije tužilaštva?ovde je reč o profesionalnom odnosu prema klijentu,bez ikakvih emocija.Čist profesionalizam i advokatska veština.
Da ih pitamo: junaciiii, gde steeee???Ja sam sve pogrešno razumeo onda. Mislim ono što pišu nacionalisti Srbije.
Pazi, Anto i Ratko!!! Nas dva brata, oba ratujemo!A Roki i Tihi šene ispred sudnice i ljube skute Anti!
Ima li kraja padu i sunovratu srpskih nacionalista?

Sram vas bilo.![]()
Pa dobro, ali naši nacionalisti, kako sam ja razumeo, ne bi ni lek uzeli od Hrvata. A sad Hrvat ruku pod ruku sa srpskim ptićem Ratkom Mladićem?Sve si krivo povezala!
Nobilo je profesionalac koji ima zadatak branit sve kojima je njegova stručna pomoć potrebna.
Za tvoju informaciju Ante Nobilo je bio je tužitelj u suđenju Andriji Artukoviću..
Hrvatima iz Bosne Karadzić je mnogo pomogao....logično je da gotive i Mladića![]()
Ponos brate sestro, ponos!!!Šta je ovde čudno??? Advokati rade svoj posao i sigurno im postavljač teme neće limitirati angžovanje. Osim toga Ratko je spasao svojim angažovanje mnoštvo Hrvata od muslimanske kame 1993.

Pa dobro, ali naši nacionalisti, kako sam ja razumeo, ne bi ni lek uzeli od Hrvata. A sad Hrvat ruku pod ruku sa srpskim ptićem Ratkom Mladićem?
Tako to ide. Vidiš jednu reč, a onda iz toga razviješ priču po želji i potrebama.Priča se razvila iz ničega!!
Evo npr da se sad ovde uključi Aleksandar Vučić u temu, u dve rečenice bi se došlo do slobode štampe, da dođe Šešelj stigli bismo do CIA, pape i Vatikana itd. 

Tako to ide. Vidiš jednu reč, a onda iz toga razviješ priču po želji i potrebama.
Ali i dalje ne verujem da se već toliko puta ponosni nacionalisti nađu na istim talasnim dužinama sa Hrvatima tj. kako oni samo kažu - ustašama. Kao da su isti?![]()
Ратко брате Србине(Ponos brate sestro, ponos!!!
Ili toga nema u Ratka Srbina.![]()
) није емотиван. Он је одрадио свој посао часно и поштено и Хрвати то цене, он цени што Хрвати то цене и Хрвати га цене зато што знају да их он цени јер га они цене. Чист рачун дуга љубав.