HRT pozvao na ubistvo predsednika Srbije: "Srušite Vučićev avion iznad Beograda i rešite problem srpskog sveta" (video)

Ti tvrdis da niko iz Srbije nije bio u Hr niti u BiH? Boli me ..rac za 2 svjetski rat.
Ja tvrdim da su u SFRJ bili građani iz svih repubilka u oJNA i d asu se borili protiv terorističkih zločinaca iz SR Hrvatske.
Ne sam oII Svetski rat, hrvati su činili strašne zločine po Srbiji i u I Svetsko mratu, kao sluge Austrije.
Zato istorija kaže da su hrvati zločinci, jer su uvek to radili u svakom mogućem sukobu u kome su učestvovali. Zločini prema civilima. klanje, streljanje, etničko čišćenje...

Ja tvrdim da su u SFRJ bili građani iz svih repubilka u oJNA i d asu se borili protiv terorističkih zločinaca iz SR Hrvatske.
Ne sam oII Svetski rat, hrvati su činili strašne zločine po Srbiji i u I Svetsko mratu, kao sluge Austrije.
Zato istorija kaže da su hrvati zločinci, jer su uvek to radili u svakom mogućem sukobu u kome su učestvovali. Zločini prema civilima. klanje, streljanje, etničko čišćenje...
Znaci ja i mi koji smo se htjeli odcijepit od juge smo teroristicki zlocinci :rotf: Kako nazivas Srbe koji su dolazili konkretno u Plaški i placali lokalnom Srpskom stanovnistvu da se pobuni tj. izazove sukob? Mirotvorci?

Vec sam napomenuo da me boli rac za 2 sv. rat.

Back