hemmet
Primećen član
- Poruka
- 975
Zato Vi toliko volite Turke???Mislim da nasa braca Rimokatolicke vere ne bi trebalo da grade
svoj identitet na mrznji prema narodu od koga su potekli.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato Vi toliko volite Turke???Mislim da nasa braca Rimokatolicke vere ne bi trebalo da grade
Jučer sam čitao zanimljivu knjigu o srednjovjekovnim Hrvatima u Raškoj i drugdje u današnjoj Srbiji i o velikom nizu sela i naselja u Srbiji s imenima Hrvatsko, Hrvatsko selo, Hrvati... Mnogi od njih su do danas asimilirani u pravoslavce i Srbe. Da provjeriš svoje porijeklo? Možda pronađeš da si zapravo Hrvat.Mislim da nasa braca Rimokatolicke vere ne bi trebalo da grade
Što treba napraviti sa Srbijom koja nije htjela spriječiti genocid u Srebrenici i odgovorna je za niz ratnih zločina u Hrvatskoj, BiH i na Kosovu? Po tvojim kriterijima, od Srbije bi trebalo ostaviti samo ogromni krater.Ko je rekla i šta je rekla? Kakve to veze ima sa mojim postom i temom?
A onu prvu hrvatsku državu svakako treba zapaliti. Mada ni ova druga nije mnogo bolja, isto su učinili masovne zločine.
Pa istini za volju, Srbija i jeste ogroman kraterŠto treba napraviti sa Srbijom koja nije htjela spriječiti genocid u Srebrenici i odgovorna je za niz ratnih zločina u Hrvatskoj, BiH i na Kosovu? Po tvojim kriterijima, od Srbije bi trebalo ostaviti samo ogromni krater.
Kakve ti vaši teroristički ratovi imaju sa Srbijom, osim što se granatirali Šid i pobili civile?Što treba napraviti sa Srbijom koja nije htjela spriječiti genocid u Srebrenici i odgovorna je za niz ratnih zločina u Hrvatskoj, BiH i na Kosovu? Po tvojim kriterijima, od Srbije bi trebalo ostaviti samo ogromni krater.
Kakve ti vaši teroristički ratovi imaju sa Srbijom, osim što se granatirali Šid i pobili civile?
Glavni zločinac u Srebrenici je hrvat iz vojske RS, njemu se obrati. Ja znam samo da su civili, žene, deca i starci izvučeni iz ratnog obruča, a da su najteži ranjenici poslani na VMA na lečenje.
Ratne zlčočine u SR Krvatakoj su činili terorsti iz HDZ i ostalih NDH2 opcija.
Ne postoji "Kosovo", ali se zna da su terorsti iz OVK činilki ratne zločine u Srbiji, u njenom delu Kosovo i Metohija.
Po mojim kriterijumoma se samo terorističke organizacije i fašističke države uništavaju.
Teroristička hrvatska banda koja je ubijala nehrvate po Vukovaru je poražena, to je jedan od retkih uspeha raspale JNA.Ne postoji u prošlim ratovima nijedan zločin s hrvatske strane koji je usporediv s pokoljima u Vukovaru (Velepromet, Ovčara) ili sa Srebrenicom.
Ja sam juce citao da je zemlja ravna ploca, da su nasa braca rimokatolicke vere postali od gustera. Da provjeriš svoje porijeklo? Možda pronađeš da si zapravo gmizavac.Jučer sam čitao zanimljivu knjigu o srednjovjekovnim Hrvatima u Raškoj i drugdje u današnjoj Srbiji i o velikom nizu sela i naselja u Srbiji s imenima Hrvatsko, Hrvatsko selo, Hrvati... Mnogi od njih su do danas asimilirani u pravoslavce i Srbe. Da provjeriš svoje porijeklo? Možda pronađeš da si zapravo Hrvat.
I tamo gde su komunisti i radikali branili Srbe, Srba tamo više nema...Teroristička hrvatska banda koja je ubijala nehrvate po Vukovaru je poražena, to je jedan od retkih uspeha raspale JNA.
?????????????????????????????Zato Vi toliko volite Turke???
Vatican faeces of Slavic raceNitko ovdje ne mrzi Ukrajince, Slovake, Čehe, Nijemce, a pola Hrvatske se doselilo iz tih zemalja.
samo da nije potomak jova vucica iz Čipuljića, pa neka je hrvat, nista mu nece falitiMožda pronađeš da si zapravo Hrvat.
Ne zbog njih, već zbog organizovanog terorizma.I tamo gde su komunisti i radikali branili Srbe, Srba tamo više nema...
Jučer sam čitao zanimljivu knjigu o srednjovjekovnim Hrvatima u Raškoj i drugdje u današnjoj Srbiji i o velikom nizu sela i naselja u Srbiji s imenima Hrvatsko, Hrvatsko selo, Hrvati... Mnogi od njih su do danas asimilirani u pravoslavce i Srbe. Da provjeriš svoje porijeklo? Možda pronađeš da si zapravo Hrvat.
I, ko te brani od organizovanog terorizma? Mi sami ili komunisti i radikali koji su tada vladali državom?Ne zbog njih, već zbog organizovanog terorizma.
Pročitaj haške presude pa ćeš vidjeti. Srbija je dvaput pravomoćno osuđena za UZP u BiH i Hrvatskoj. Ratne zločine u BiH i Hrvatskoj su počinili Srbi, kako domaći, tako i oni uvezeni iz Srbije, a sve po zapovjedima iz Beograda, koji je slao ljudstvo, naoružanje, logistiku, novčanu pomoć i sve ostalo u napadnute zemlje. Po tvom kriteriju, Srbija bi trebala biti pet puta uništena do temelja.Kakve ti vaši teroristički ratovi imaju sa Srbijom, osim što se granatirali Šid i pobili civile?
Glavni zločinac u Srebrenici je hrvat iz vojske RS, njemu se obrati. Ja znam samo da su civili, žene, deca i starci izvučeni iz ratnog obruča, a da su najteži ranjenici poslani na VMA na lečenje.
Ratne zlčočine u SR Krvatakoj su činili terorsti iz HDZ i ostalih NDH2 opcija.
Ne postoji "Kosovo", ali se zna da su terorsti iz OVK činilki ratne zločine u Srbiji, u njenom delu Kosovo i Metohija.
Po mojim kriterijumoma se samo terorističke organizacije i fašističke države uništavaju.
Za razliku od tebe koji čitaš svakakve pisdarije, ja sam u svojoj knjizi imao popis svih referenci, izvora i arhivske građe na kojima se temelje argumentirane činjenice. Rekoh, provjeri da nisi slučajno Hrvat! Postoji realna šansa za to.Ja sam juce citao da je zemlja ravna ploca, da su nasa braca rimokatolicke vere postali od gustera. Da provjeriš svoje porijeklo? Možda pronađeš da si zapravo gmizavac.
Da nisu zločinci krenuli u terorizam, ne bi bilo potrebe za odbranom. Komunisti jesu rapad, ali su opet oslobodili Vukovar od terorista i tako raspali.I, ko te brani od organizovanog terorizma? Mi sami ili komunisti i radikali koji su tada vladali državom?
Zabole me za haške presude. Isti koji su naoružavali teroriste, treba nekome da sude? Zato vam se sad dešava razbijanje NATO piona u Ukrajini.Pročitaj haške presude pa ćeš vidjeti. Srbija je dvaput pravomoćno osuđena za UZP u BiH i Hrvatskoj. Ratne zločine u BiH i Hrvatskoj su počinili Srbi, kako domaći, tako i oni uvezeni iz Srbije, a sve po zapovjedima iz Beograda, koji je slao ljudstvo, naoružanje, logistiku, novčanu pomoć i sve ostalo u napadnute zemlje. Po tvom kriteriju, Srbija bi trebala biti pet puta uništena do temelja.
Vatican faeces of Slavic race
Teroristička hrvatska banda koja je ubijala nehrvate po Vukovaru je poražena, to je jedan od retkih uspeha raspale JNA.
Nalupetao si se za medalju.Zabole me za haške presude. Isti koji su naoružavali teroriste, treba nekome da sude? Zato vam se sad dešava razbijanje NATO piona u Ukrajini.
Srbija nije učinila nikakve zločine niti je napala susedne države, kao što su to uradili hrvati i kasnije NATO.
Današnja hrvatska je direktni naslednik fašističke i zločinačke hrvatske iz II rata. Čak su isti ljudi učestvovali u novim zločinima i etničkom čišćenju. I danas ta ista hrvatska naoružava nacisitčke grupe u Ukrajini.
Istina nije lupetanje. Hrvati su u svakom periode svoje kratke istorije bili zločinci. To se zove istorija.Nalupetao si se za medalju.
Ti tvrdis da niko iz Srbije nije bio u Hr niti u BiH? Boli me ..rac za 2 svjetski rat.Istina nije lupetanje. Hrvati su u svakom periode svoje kratke istorije bili zločinci. To se zove istorija.