HRT pozvao na ubistvo predsednika Srbije: "Srušite Vučićev avion iznad Beograda i rešite problem srpskog sveta" (video)

Mislim da nasa braca Rimokatolicke vere ne bi trebalo da grade
svoj identitet na mrznji prema narodu od koga su potekli.
:D
Jučer sam čitao zanimljivu knjigu o srednjovjekovnim Hrvatima u Raškoj i drugdje u današnjoj Srbiji i o velikom nizu sela i naselja u Srbiji s imenima Hrvatsko, Hrvatsko selo, Hrvati... Mnogi od njih su do danas asimilirani u pravoslavce i Srbe. Da provjeriš svoje porijeklo? Možda pronađeš da si zapravo Hrvat. :kafa:

Ko je rekla i šta je rekla? Kakve to veze ima sa mojim postom i temom?
A onu prvu hrvatsku državu svakako treba zapaliti. Mada ni ova druga nije mnogo bolja, isto su učinili masovne zločine.
Što treba napraviti sa Srbijom koja nije htjela spriječiti genocid u Srebrenici i odgovorna je za niz ratnih zločina u Hrvatskoj, BiH i na Kosovu? Po tvojim kriterijima, od Srbije bi trebalo ostaviti samo ogromni krater. :kafa:

Što treba napraviti sa Srbijom koja nije htjela spriječiti genocid u Srebrenici i odgovorna je za niz ratnih zločina u Hrvatskoj, BiH i na Kosovu? Po tvojim kriterijima, od Srbije bi trebalo ostaviti samo ogromni krater. :kafa:
Kakve ti vaši teroristički ratovi imaju sa Srbijom, osim što se granatirali Šid i pobili civile?
Glavni zločinac u Srebrenici je hrvat iz vojske RS, njemu se obrati. Ja znam samo da su civili, žene, deca i starci izvučeni iz ratnog obruča, a da su najteži ranjenici poslani na VMA na lečenje.
Ratne zlčočine u SR Krvatakoj su činili terorsti iz HDZ i ostalih NDH2 opcija.
Ne postoji "Kosovo", ali se zna da su terorsti iz OVK činilki ratne zločine u Srbiji, u njenom delu Kosovo i Metohija.
Po mojim kriterijumoma se samo terorističke organizacije i fašističke države uništavaju.

Kakve ti vaši teroristički ratovi imaju sa Srbijom, osim što se granatirali Šid i pobili civile?
Glavni zločinac u Srebrenici je hrvat iz vojske RS, njemu se obrati. Ja znam samo da su civili, žene, deca i starci izvučeni iz ratnog obruča, a da su najteži ranjenici poslani na VMA na lečenje.
Ne postoji "Kosovo", ali se zna da su terorsti iz OVK činilki ratne zločine u Srbiji, u njenom delu Kosovo i Metohija.
Po mojim kriterijumoma se samo terorističke organizacije i fašističke države uništavaju.

Ne postoji u prošlim ratovima nijedan zločin s hrvatske strane koji je usporediv s pokoljima u Vukovaru (Velepromet, Ovčara) ili sa Srebrenicom.

Ne postoji u prošlim ratovima nijedan zločin s hrvatske strane koji je usporediv s pokoljima u Vukovaru (Velepromet, Ovčara) ili sa Srebrenicom.
Teroristička hrvatska banda koja je ubijala nehrvate po Vukovaru je poražena, to je jedan od retkih uspeha raspale JNA.

Jučer sam čitao zanimljivu knjigu o srednjovjekovnim Hrvatima u Raškoj i drugdje u današnjoj Srbiji i o velikom nizu sela i naselja u Srbiji s imenima Hrvatsko, Hrvatsko selo, Hrvati... Mnogi od njih su do danas asimilirani u pravoslavce i Srbe. Da provjeriš svoje porijeklo? Možda pronađeš da si zapravo Hrvat. :kafa:
Ja sam juce citao da je zemlja ravna ploca, da su nasa braca rimokatolicke vere postali od gustera. Da provjeriš svoje porijeklo? Možda pronađeš da si zapravo gmizavac.

Možda pronađeš da si zapravo Hrvat. :kafa:
samo da nije potomak jova vucica iz Čipuljića, pa neka je hrvat, nista mu nece faliti
tako ste nas i sa onim vasim zagorcem prehebali kao sada sa ovim vucicem cipuljickim
1730683278577.png

Sa Kosovom je Vučić završio: On je potomak Vražje divizije Jova Vučića iz Čipuljića

Sep 14, 2024 — Sa Kosovom je Vučić završio: On je potomak Vražje divizije Jova Vučića iz Čipuljića ... 18:08 14.09.2024. 14. Aleksandar Vučić ne sme da prizna

Poslednja izmena:

Pročitaj haške presude pa ćeš vidjeti. Srbija je dvaput pravomoćno osuđena za UZP u BiH i Hrvatskoj. Ratne zločine u BiH i Hrvatskoj su počinili Srbi, kako domaći, tako i oni uvezeni iz Srbije, a sve po zapovjedima iz Beograda, koji je slao ljudstvo, naoružanje, logistiku, novčanu pomoć i sve ostalo u napadnute zemlje. Po tvom kriteriju, Srbija bi trebala biti pet puta uništena do temelja. ;)

Ja sam juce citao da je zemlja ravna ploca, da su nasa braca rimokatolicke vere postali od gustera. Da provjeriš svoje porijeklo? Možda pronađeš da si zapravo gmizavac.
Za razliku od tebe koji čitaš svakakve pisdarije, ja sam u svojoj knjizi imao popis svih referenci, izvora i arhivske građe na kojima se temelje argumentirane činjenice. Rekoh, provjeri da nisi slučajno Hrvat! Postoji realna šansa za to. ;)

Pročitaj haške presude pa ćeš vidjeti. Srbija je dvaput pravomoćno osuđena za UZP u BiH i Hrvatskoj. Ratne zločine u BiH i Hrvatskoj su počinili Srbi, kako domaći, tako i oni uvezeni iz Srbije, a sve po zapovjedima iz Beograda, koji je slao ljudstvo, naoružanje, logistiku, novčanu pomoć i sve ostalo u napadnute zemlje. Po tvom kriteriju, Srbija bi trebala biti pet puta uništena do temelja. ;)
Zabole me za haške presude. Isti koji su naoružavali teroriste, treba nekome da sude? Zato vam se sad dešava razbijanje NATO piona u Ukrajini.
Srbija nije učinila nikakve zločine niti je napala susedne države, kao što su to uradili hrvati i kasnije NATO.
Današnja hrvatska je direktni naslednik fašističke i zločinačke hrvatske iz II rata. Čak su isti ljudi učestvovali u novim zločinima i etničkom čišćenju. I danas ta ista hrvatska naoružava nacisitčke grupe u Ukrajini.

Vatican faeces of Slavic race

Vatikan je najbolji prijatelj Srbije, Talijani u Vatikanu mrze Hrvate, trenutni papa obožava Vučića, a Hrvatska može bez katoličke crkve jer katolička vjera ima nikakvu ili malu ulogu u hrvatskoj kulturi, nije ovo Otomansko carstvo da postoje mileti.

Screenshot-2024-10-28-172340.webp

Teroristička hrvatska banda koja je ubijala nehrvate po Vukovaru je poražena, to je jedan od retkih uspeha raspale JNA.

ICJ:

The Court concluded that killings of members of a group were committed and that the actus reus of genocide was established in Vukovar and its surrounding area (the Court reviewed Croatia’s evidence on the shelling of Vukovar; the killing of 1100 to 1700 Vukovar citizens of which 70% were civilians; events at Ovčara; events at Velepromet, and based on the examined evidence and judgments of the International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia (ICTY), the Court found that the JNA and Serb forces committed the killings of Croats in Vukovar and surrounding areas during the siege of the city, as well as at Ovčara and Velepromet); Bogdanovci (the Court, taking into account the presented evidence and the statement of a witness who appeared before the Court, ruled that in Bogdanovci Croats were killed by the JNA and other Serb forces during the months of October and November 1991); Lovas (the Court examined Croatia’s evidence of the killings in Lovas where no resistance was offered and evidence of the “minefield massacre”. Since the crimes in Lovas were confirmed before the ICTY and Serbia did not dispute that killings took place, the Court found that the JNA and other Serb forces committed the killings in Lovas in late 1991); Dalj (in addition to the evidence presented by Croatia, the Court considered the facts in the Stanišić and Simatović case before the ICTY and concluded that members of the protected group in Dalj were killed in the period of September through November 1991 by Serb forces);

Zabole me za haške presude. Isti koji su naoružavali teroriste, treba nekome da sude? Zato vam se sad dešava razbijanje NATO piona u Ukrajini.
Srbija nije učinila nikakve zločine niti je napala susedne države, kao što su to uradili hrvati i kasnije NATO.
Današnja hrvatska je direktni naslednik fašističke i zločinačke hrvatske iz II rata. Čak su isti ljudi učestvovali u novim zločinima i etničkom čišćenju. I danas ta ista hrvatska naoružava nacisitčke grupe u Ukrajini.
Nalupetao si se za medalju.

Back