zlajka
Zainteresovan član
- Poruka
- 348
HRISTOS SE RODI :-D
SRECAN BOZIC SVIM VERNICIMA
SRECAN BOZIC SVIM VERNICIMA

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zlajka:HRISTOS SE RODI
Necu ja njega ali hoce on mene. :razz: Oprosti mu boze ne zna sta radiAntunTun:shto se ti uzbudjujesh....netjesh ga ti lebom raniti...
AlilujahanibaI77:daj yebote sta sad ti ke njas pusti ih da cestitaju izmedju sebe niko te ne dira!!!
videla sam al njegova reakcija je preteranaLePiaf:Aliluja
postoji vec jedna tema
aliluja
za chestitanje bozica
Aliluja.
http://forum.krstarica.com/threads/83304
zlajka:HRISTOS SE RODI :-D
SRECAN BOZIC SVIM VERNICIMA![]()
Бл:Нека се Богомладенац усели у срца наша, нека светлост разума и Богопознања обасја све људе.
Nisam nameravao, ali moram da reagujem...AntunTun:e varena ovchja glavo....
codemaker:Nisam nameravao, ali moram da reagujem...
Ja sam potpuni ateista, dakle ovi praznici za mene nemaju nikakvog znacenja (poneki puta zazalim zbog toga, ali takvo je vreme bilo - otac vojno lice itd,, nisam smeo ni kraj crkve da prodjem...)
Ali, ovo kako ti reagujes na ljude koji su vernici je jednostavno nedopustivo i najblaze receno veoma lose.... Pa oni i tebi zele dobre zelje....
Ako nisi vernik, kao ni ja, pusti ljude neka cestitaju, neka slave i neka zele jedni drugima dobro. Odakle ti samo moralne hrabrosti da se tako grubi podsmevas? Stvarno sam veoma iznenadjen tvojim upadicama!
Postujem njihovo versko opredeljenje i na pamet mi ne bi palo da im se tako obracam.
Mogao bi i ti da se manes ovoga sto pises pa barem cutis.
Drugari koji ste vernici, zelim vam sve najbolje u zivotu, sretan vam praznik i izvinite ako kao ateista, ne umem da se obratim ni cestitam na pravi nacin, (ne zelim da izigrvam nekog novokomponovanog vernika), ali su bar zelje svima vama iskrene!