Hristos se rodi :) a sada da pređemo na stvar

kruskica...ca

Iskusan
Banovan
Poruka
5.489
dakle, ako ste vernice, a jeste, znam vas pomodarke, Srećan vam Božić.

posle patki i jagnjića, keteringa i sitnih kolača, volela bi da mi site, pune, a prazne (nadam se niste) objasnite -

kako da navatam

paprike za kasni ajvar i
piliće koji slobodno jurcaju po dvorištu ??

sve u istom smislu.

imam ja svoj metod, nego, rekoh, de da čujem eksprtkinje z:shock::sanke:

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.163
imam poverenja, ali smanjuje mi doživljaj.
kada drugi čerupaju.

uživam da sama preturam po perju. to ti je sličan doživljaj, mada bitno RAZLIČIT, od onog kada mama orangutanka prebira krzno svog mezimčeta tražeći parazite :)

a055.gif
c060.gif

tehduduk

Buduća legenda
Poruka
29.570
dakle, ako ste vernice, a jeste, znam vas pomodarke, Srećan vam Božić.

posle patki i jagnjića, keteringa i sitnih kolača, volela bi da mi site, pune, a prazne (nadam se niste) objasnite -

kako da navatam

paprike za kasni ajvar i
piliće koji slobodno jurcaju po dvorištu ??

sve u istom smislu.

imam ja svoj metod, nego, rekoh, de da čujem eksprtkinje z:shock::sanke:

sretan Bozic kruskice :zimag:

vernik nisam, ateista sam, Bozic se uvek slavio u nasem domu, na inicijativu majke ( koja je ateista takodje), u svrsi negovanja tople tradicije

ajvar nisam pravila, kokoske nisam ganjala ( ali sam rada ti pomoci, ako zatreba ;))- to prepustam drugima da ti odgovore
:zjelka2:

kruskica...ca

Iskusan
Banovan
Poruka
5.489
sretan Bozic kruskice :zimag:

vernik nisam, ateista sam, Bozic se uvek slavio u nasem domu, na inicijativu majke ( koja je ateista takodje), u svrsi negovanja tople tradicije

ajvar nisam pravila, kokoske nisam ganjala ( ali sam rada ti pomoci, ako zatreba ;))- to prepustam drugima da ti odgovore
:zjelka2:

sjajno, po svim osnovama. poen čim odreše kesicu :cmok2:

kruskica...ca

Iskusan
Banovan
Poruka
5.489
Paprike one susene pa ih reanimirati i upotrijebiti, mada kazu od g...pite nema... :lol:
A pilice ne ganjati, niposto, vec pustiti da dobiju jos koji gram, gre`ota, a prasici se jos `lade...
...a u tom eto i pristizu ovogodisnje papirike, pa valja na vrijeme misliti o zalihama, napraviti plan proizvodnje/potrosnje ajvara, nije to mala stvar.... :lol:

ovo za planiranje ajvara ću da usvojim. uvažavam konstruktivne savete :)

što se pilića tiče, što mršavije to bolje. nije grehota. nisam ja humanista već se držim saveta nutricioniste.