Fiamma
Iskusan
- Poruka
- 6.964
Пре неко вече на форуму сам читала тему о одећи какву носе муслиманке, па сам се сетила да сам у више наврата у православној цркви виђала жене и девојке које би марамом покриле косу... Отуд ми дође инспирација за ову тему...
Осим тога, исто сам виђала и у латиноамеричким сапуницама (код католика)...
Нешто овако...
... а на овом форуму сам нашла следећи цитат (за који не знам да ли је тачан
)
Оно што ме занима је шта ви знате о овоме, шта је званичан став у хришћанству по овом питању?
Замолила бих вас да ми не спемујете тему изјавама да ли вам се тако нешто свиђа или не, јер ме то не занима...
Исто тако, немојте да коментаришете муслиманке, јер о томе већ постоји тема на Политици.
Осим тога, исто сам виђала и у латиноамеричким сапуницама (код католика)...

Нешто овако...

... а на овом форуму сам нашла следећи цитат (за који не знам да ли је тачан

“Pokrivanje glave je simbol pokornosti žena mužu i crkvi; to je znak vlasti muškaraca nad ženama, to je princip uzvišenosti i časti”. (Patrijarh Pavle, Da nam budu jasnija neka pitanja naše vere, Beograd 1998.)
Оно што ме занима је шта ви знате о овоме, шта је званичан став у хришћанству по овом питању?
Замолила бих вас да ми не спемујете тему изјавама да ли вам се тако нешто свиђа или не, јер ме то не занима...
Исто тако, немојте да коментаришете муслиманке, јер о томе већ постоји тема на Политици.