- Poruka
- 89.439
То по теби, муслимани не мисле тако. А право да ти кажем ни ја. Зар коса није украс жене?
zavisi..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То по теби, муслимани не мисле тако. А право да ти кажем ни ја. Зар коса није украс жене?
Tu se kosa jedva vidi.Слажем се, али ја сам мислио на лепу женску косу.
Pogledajte prilog 1507400

Tek sad mi nije jasno na šta si ti mislio. Ovde se sve sem kose vidi..Слажем се, али ја сам мислио на лепу женску косу.

Како се се не види, гле кака је лепа и бујна и како се таласа.Tu se kosa jedva vidi.![]()
Ako tebe na onoj slici kosa uzbuđuje šta li ke tek sa ostalim?Како се се не види, гле кака је лепа и бујна и како се таласа.
Нису муслимани џабе то смислили, женска коса је јак сексуални стимуланс и афродизијак, зато су женама рекли да носе мараме да не би изазивале мушкарце по улици.
Ме ви зезате да јој не видите косу?Tek sad mi nije jasno na šta si ti mislio. Ovde se sve sem kose vidi..![]()
Ја волим да видим лепу, бујну женску косу. Не видим ту ништа ненормално.Ako tebe na onoj slici kosa uzbuđuje šta li ke tek sa ostalim?

Da ali vide se sise.Tu se kosa jedva vidi.![]()
Види се и коса,али ви сви зинули у сисе.Da ali vide se sise.

Коса је јак афродизијак и симбол женствености. Шишање косе је знак понижавања тих жена.ima u kosi nešto ne bi nacisti i partizani šišali zarobljenice
Па и муслиманке се скидају кад су у кући, аса мужевима су исто вероватно голе, не сексају се ваљда обучени.Inače muslimanska odredba o pokrivanju se striktno odnosi na slobodne žene što znači da su robinje često gole bile i hodale golih sisa.

Mislim javno.Па и муслиманке се скидају кад су у кући, аса мужевима су исто вероватно голе, не сексају се ваљда обучени.![]()
Е то већ не знам...Mislim javno.
Da, imaju i fotografije i videi. Neki su muslimanski učenjaci to osuđivali.Е то већ не знам...
Видим детаљно си испитивао то, Маки.Da, imaju i fotografije i videi. Neki su muslimanski učenjaci to osuđivali.
И шта је поента овде?Allah o Jevrejima (Kur'an 4:155) i Sveti Stefan o Jevrejima (Dela 7:51-53).
Svaka sličnost je slučajna. Valjda.
Pogledajte prilog 1511464
Ako treba da ti se crta onda ništa.И шта је поента овде?
Maki, ne očekujem od njega da kaže suprotno tj da kaže da će svi muslimani postati pravoslavni. To bi bilo previše čak i za njega.