eklipsa
Aktivan član
- Poruka
- 1.638
pozivam sve Hriscane da kazu sta smatraju da ih cini Hriscanima

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
pozivam sve Hriscane da kazu sta smatraju da ih cini Hriscanima![]()
Hriscanin sam jer verujem da je Isus Hristos umro za moje grehe na krstu golgotskom kako bih bio otkupljen i opravdan i dobio vecni zivot.
Hriscanin sam jer verujem u Hrista koji je ziveo, umro i vaskrsao treceg dana - po Pismu.
Trećeg dana???
A gdje je treća noć??
![]()
Pa imam ja clanak i o tome, ali ce moderator da briseDakle potrazi po netu ili potrazi kod Origena koji je takodje o tome pisao
![]()
Trećeg dana???
A gdje je treća noć??
![]()
Progutao ju je mrak.
Nisam hriscanka, ali cu rado da ucetvujem na temi.![]()
Pa naravno , prosto nemas pametnija posla.
Jace je od tebe.![]()
Eto drago mi je da ti je lepo , i da se ovako provodis.Naravno da je tako, ybg nekome je zivot majka, a nekome maceha. Neko ima obaveze, a neko moze da se provodi ceo zivot, ako mu se hoce![]()
Eto drago mi je da ti je lepo , i da se ovako provodis.![]()
, a i nije lepo da zezas nekoga po njegovoj muci.
Nije spram....Ja sam najiskrenije napisao sta mislim da me čini hrišćaninom, a ti pobrisa ko da je prošao cunami! Gde će ti duša?!Bez spama!
Pa dobro , zezanje drugih nam je svima u krvi niko nije imun od toga.![]()
Ali znam koliko je hriscanima tesko pa se nemoj ljutiti ako ih pogadja , a i nije lepo da zezas nekoga po njegovoj muci.
najlakse je biti Hriscanin, to nam je Hrist objasnio,a ostali se bore sarmi protiv sebe i svoje prirode.nauka se slaze da je ljubav zdravo stanje psihe![]()