hraniti ljubav....

neizreciva

Buduća legenda
Poruka
34.075
:) od nedavno mi je jasno sta to znaci....sitni znaci paznje, svakodnevno bar po malo neznosti, trud da se odrzi poverenje i postovanje.....jedini nacin da se ljubav ne izgubi....sta bi jos tu dodali....sta je jos neophodno da se ljubav ne izgubi????......

:) od nedavno mi je jasno sta to znaci....sitni znaci paznje, svakodnevno bar po malo neznosti, trud da se odrzi poverenje i postovanje.....jedini nacin da se ljubav ne izgubi....sta bi jos tu dodali....sta je jos neophodno da se ljubav ne izgubi????......

Uh nema tu pravila..narocito kod zena jer ne znas nikad sta im se mota po glavi..uvek ce naci nesto novo..ono dodje im da oce se udaju..imaju decu..procenjuju dal si vredan..ambiciozan..neke nebuloze koje nemaju veze sa njima..to pricam jer sam bio sa najskromnijom devojkom koja postoji i cenila je sitnice..a kad je pocela zaradjivati dosta nije znala di tera..ocas posla se to promeni..tako da uvek treba sve na kantar i 3x meri jednom seci..sto bi rekli grubo hrani psa da te ujede

sve navedeno plus tolerancija, postovanje tudjeg integriteta, davanje slobode.
meni je to mnogo vazno.
istovremeno, ono sto svi cesto zaboravljamo a to je aktivno slusanje druge strane, u smislu, ako mu SMETA to ti to, onda to ne ponavljati.

Za pocetak potrebna je ljubav..a ne zaljubljenost, navika, ili neke zablude o istoj..mnogi brkaju pojmove pa kad jednog dana nestane "ljubav" nije im jasno sta se desilo..

mnogo, mnogooo važno je znati kad stati na loptu...ne dozvoliti bijesu da odnese pobjedu...prije burne reakcije, udahuti zrak...birati riječi

šaliti se

ostaviti sve poslove i popiti kaficu...sami

Back