црна брада
Elita
- Poruka
- 21.098
Pljačkaju, kradu i otimaju.Имају лепе пределе, кравице, сатове и сир. А нису гадљиви ни на јеврејске зубе у сефу.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pljačkaju, kradu i otimaju.Имају лепе пределе, кравице, сатове и сир. А нису гадљиви ни на јеврејске зубе у сефу.
Švajcarska je država projekat, napravljen da služi za pranje i čuvanje novca mušterijama u Francuskoj, Nemačkoj i Italijii.Da nije tako, Hitler bi je pocepao kao masnu krpu.Besmisleno je poređenje Švajcarske sa bilo kojom državom na svetu u svakom smislu i pogledu.
Pišeš gluposti.Niko ne ide u vojsku da bi se borio za domovinu,establišment i slične stvari.Ovo je država u kojoj svakih 20-30 godina izbija rat i treba znati koristiti oružje.Žene nisu nikad nikog sačuvale.Možda neko jednog dana u skorijoj budućnosti odluči da istrebi Srbe i zatvori granice.Ja ne želim da me bilo ko štiti ako budem mogao da mrdam.nadmudrivanje? ok...i napisah'' i sve pare ovog sveta kod njih '' tako da meni ne moraš da objašnjavaš...nekad se učilo čitanje sa razumevanjem...dakle neutralan ne znači nenaoružan, Japan, Malta, Meksiko, čuvena Švedska i još drugih da ne nabrajam....ko je koga stvorio i zašto je nebitno u ovom kontekstu, neutralnost takođe nije tema, ovde se priča o vojsci i treba li je ponovo formirati ili ne...ono što smo nekada bili više nećemo nikada ponovo postati...kako će ići u vojsku i boriti se za svoju zemlju neko ko svoju zemlju ne voli, ne oseća je domovinom, čeka da poraste i pobegne negde gde će živeti normalno i biti plaćen za svoj rad ? ukoliko mi neko kaže da gledam stvari kroz prizmu novca, u pravu je, jer zemlja u kojoj si se rodio treba da vodi računa o stanovništvu a ne da mu služi kao glasačka mašina i meso za topove kad je potrebno...definitivno ne vojsci i još jednom projektu vlasti za zamazivanje očiju i sklanjanje pravih problema pod tepih...
Puslice mogu samo da jedem i nista vise [emoji38]Како смо се избориле и себе усосиле, ми ћемо у војску а мушкарци да суше пуслице.
Jer bi to da uvede neko ko se trudio da ne ide kada je trebalo.Dobro sta je drama za 15 dana...
Jer bi to da uvede neko ko se trudio da ne ide kada je trebalo.
Muskarac od 30 godina koji ne ume da namesti krevet nije za nista.Ah....svasta nam oni uvode sto je glupo
Ovo je jos i najmanje..
Niko na ulice nije izaso kad je pre neku god smanjio plate, al sad ce da vilene za 15 dana namestanja kreveta....ajde bre....
Ako nema navrsenih 60 godina nije star, ali hajde da ne slutim coveku neku petljanciju s vojskom.Ne znam
Nadam se da je moj muž star za to a sina nemam
A on je bio i bio tako da ne vidim sto bi sada iso
Pa kad titrate sinovima preterano i onda se čudite kad postanu cavuljage koje ništa osim instagrama ne znaju.
i švajcarsku gardu koja čuva papu...napisala sam neutralna, ne bez vojske..
Ne moramo.Puslice mogu samo da jedem i nista vise [emoji38]
@Tema:
Moja generacija je prva koja nije isla na obavezno sluzenje vojnog roka.
Nemam pojma da li ce da me zovu i da li nesto mogu da me nauce za 15 dana sto moze zaista da zatreba u slucaju katastrofe.
Pitanje za ženski deo, da li mislite da i devojke/žene treba da prodju slicnu ili istu obuku?
Ako nema navrsenih 60 godina nije star, ali hajde da ne slutim coveku neku petljanciju s vojskom.
Do 65, zapravo... ( :
Znaci moj tata moze opet u vojsku
Moram ga nazvati da ga zezam
budalaština......... moje dete je naučnik, zvanićno verifikovan i to sfe,,, ( : tako da ono, otadžbini ne znam ko može više da doprinese, onaj ispod šlema koji mozga nema ili on.... ići će i u vojsku...ako on to bude želeo i samo tada.
- - - - - - - - - -
dada..... ma bre... pazi, ja sam reko...nema tu nekog otpora vulinovoj ideji....ljudi bi se zezali tamo, u tome je poenta dobrog dela vežbi...a i plaća se, ljudi....ne znam gde živite, al ne biti na kazanu kutjnom 2 nedelje i dobijati neku kintu za kampovanje u prirodi sa društvom, uopšte nije loša ideja...za dobar deo srbadije....
ovo je bas visak
msm sta god mislili o vojsci i sluzenju roka i budalastinama od zakona koje donose kvalifikovati ljude koji nose slem ovako ili onako kao ljude bez mozga i stavljati ih u neki nizi rang poprilicno je bzv
Koja crna vojska, kakve vežbe i ratovanje, ljudi sve su to obične gluposti!
Ja sam bio u vojsci 2006-e u tada naj elitnijoj kasarni u Srbiji kada je u pitanju redovno služenje vojnog roka. Čisto sticajem okolnosti, niti sam bio pametan, niti sposoban, niti lep... Žgoljavi, pogubljeni, seljačina, nego od nas 200 i nešto na regrutaciji ja bio bukvalno zadnji. I ona komisija što je određivala ko će šta da bude, već popunila normative za sve ostalo. Auto jedinicu dobili ovi što su birali, vezu oni školovani, oni sa vezom šta god su hteli... I dok sam ja došao na red, ostalo mi da biram hoću li vojnu policiju ili neki hardkor tandaramandara specijalci. Reko daj vojnu policiju, šta da radim.
I znate šta sam naučio? - Da savijem ćebe, ribam klonjare i pucam iz puščetare koja je bila godinu starija od mene i užasno vukla na gore ulevo pa sam kad hoću da pogodim metu morao da nišanim tamo negde u šumu.
Od ratnih taktika sam učio "Uraaaaa" i "Juriiiš" metode, šta je MRUD, šta je RUP-12, šta je RUT-1, i šta su ostala sredstva poslednji put u svetu korišćena 1914. Ponavljam, u elitnoj vojnoj jedinici i to 2006-e.
I onda neko priča o nekoj mobilizaciji, nekom ratovanju, nekom vraćanju Kosova, nekom srpskom inatu i herojstvu... ma nemoj srati, leba ti i soli nego gledaj šta ćeš sutra da jedeš i od čega ćeš da platiš račune i kako da spasiš sopstvenu guzicu.
Puslice mogu samo da jedem i nista vise [emoji38]
@Tema:
Moja generacija je prva koja nije isla na obavezno sluzenje vojnog roka.
Nemam pojma da li ce da me zovu i da li nesto mogu da me nauce za 15 dana sto moze zaista da zatreba u slucaju katastrofe.
Pitanje za ženski deo, da li mislite da i devojke/žene treba da prodju slicnu ili istu obuku?
Ako nema navrsenih 60 godina nije star, ali hajde da ne slutim coveku neku petljanciju s vojskom.