- Poruka
- 1.233
Ne znam koliko ste informisani ali nakon katastrofalnog zemljotresa u Crnoj Gori iz 1979 godine kada je maltene cela Crna Gora bila totalno razrusena nama gradjanima Srbije se ukazom tadasnje vlasti pocelo odbijati mislim 3 ili 5% od plate na ime bespovratnog doprinosa za izgradnju Crne Gore. Taj novac se nasim roditeljima odbijao punih 9 godina i ukupno je time prikupljen novac u iznosu od tadasnjih 2.5 milijarde dolara sto je za 20 godina ekvivalent danasnjih najmanje 4-5 milijardi evra.
Kako nam je na sve to uzvratila Crna Gora ? Pa uzvratili su nam tako sto pdorzavaju sve srpske neprijatelje u regionu i tako sto su priznali teroristicku kvazidrzavu na nasoj teritoriji!
To vam je najbolji dokaz da NEMA VECIH DJUBRADI SMRADOVA I SKOTOVA OD CRNOGORACA NACIJOM!
SIPTARI SU ZA NJIH LJUDI I GOSPODA
HRANI PSETO DA TE UJEDE! MI NJIH HLEBOM ONI NAS KAMENOM
Kako nam je na sve to uzvratila Crna Gora ? Pa uzvratili su nam tako sto pdorzavaju sve srpske neprijatelje u regionu i tako sto su priznali teroristicku kvazidrzavu na nasoj teritoriji!
To vam je najbolji dokaz da NEMA VECIH DJUBRADI SMRADOVA I SKOTOVA OD CRNOGORACA NACIJOM!
SIPTARI SU ZA NJIH LJUDI I GOSPODA
HRANI PSETO DA TE UJEDE! MI NJIH HLEBOM ONI NAS KAMENOM