Hrana poskupela 41% a NBS i Vucic kazu inflacija 6.6%? Zasto nas lazu?

Pri tom narod placa hiljadu i jedan porez i harac. Kupis stan , platis pdv opet te oporezuju porezom na nekretnine.

Kupis auto , platis pdv, carinu, opet te oporezuju haracom na upotrebu motornog vozila.

Gde god se okrenes deru pljackaju otimaju.

A narod cuti i trpi , i grca u bedi...
Dobro Tihi, sve je tako, al pa opet to sve s tobom licno nema nikakve veze jer ti nikome ne placas
ni porez niti bilo sta. Eskiviras placanja na svakom cosku, uoostalom sam si se hvalito da to
radis. Sta te briga sto neke budale placaju?

To je apsolutna budalastina. Jos ako rade oboje, zive kao lordovi.

A necu da pricam o decijim dodacima, gde zene mogu godinama da zive a ne rade nista, samo muz radi.

Isto tako u Austriji. Skolska mi zivi 2 sveta samo na osnovu dece i muza.
o cemu ti to, deciji dodatak je 200 evra,
pa nemaju nemci 10-oro dece da dobijaju 2000 evra

пост је здрав. за тело. а неупоредиво више за свест. пост је најбоља вежба слободног духа. нема карактера без поста.
To je za ove debele dijabeticare koji se za vreme posta i ugoje. Kotac nema veze sa tom pricom.

Kako je to moguce kad svi znamo da narod vecinu svojih prihoda trosi na hranu???

prosecan srbin je uvek vecinu svojih prihoda trosio
na svinjska pecenja 365 dana u godini,
da bi komsija video kako on moze bolje da krka,
to nema veze sa vucicem

Da li si svesna koliko je krembilska tvoja neumesna izjava na konto sirotinje u Srbiji koja gladuje

To je za ove debele dijabeticare koji se za vreme posta i ugoje. Kotac nema veze sa tom pricom.
па они не посте, они само промене мени. суштина поста је вежба умерености и уздржавања. временом се те особине пренесу и на карактер.

па они не посте, они само промене мени. суштина поста је вежба умерености и уздржавања. временом се те особине пренесу и на карактер.
Ma poste na vodu jer je tu dozvoljeno kilo oraha, kilo secera i kilo makarona.
I to je onda " na vodu". Tek sam nedavno shvatila da oni upravo tih dana jedu kao smukovi
a ja sam mislila da se tih dana pije samo voda.:D

Back