- Poruka
- 39.359
Bila sam kod moje drugarice i tako dok smo sedeli u kuhinji španski tv program reportaža iz almerije
I kazuje ona meni vidiš kako idu na plažu, nose frizideric sa sobom, stolić na rasklapanje i stolice! Kaže drugarica “pa i kod vas je sigurno tako” i kazujem “kod nas hoće poginuti svadjajuci se i ružno tituliraju osobe koje nose hranu na plažu” gleda u mene i nevjeruje ——> was? Ernsthaft !?
Otvoriše žene friziderice i imaš šta vidjeti
Kontam kako naši galame i ruže osobe koje isto to rade na plažama u CG
A kad odu u španiju pričaju “jao kako su španci opušteni i znaju uživati”
>>Kada Španci odu u "Plaju", kulinarska priprema se pedantno priprema. Pored suncobrana vešto uvijenih u pesak i svih vrsta sedišta, sa sobom se donose i hrana i piće za ceo dan, obično hladni iz Tuppervare kontejnera.<<
Evo slika šta španci pripremaju i nose na plažu
I kazuje ona meni vidiš kako idu na plažu, nose frizideric sa sobom, stolić na rasklapanje i stolice! Kaže drugarica “pa i kod vas je sigurno tako” i kazujem “kod nas hoće poginuti svadjajuci se i ružno tituliraju osobe koje nose hranu na plažu” gleda u mene i nevjeruje ——> was? Ernsthaft !?
Otvoriše žene friziderice i imaš šta vidjeti
Kontam kako naši galame i ruže osobe koje isto to rade na plažama u CG
A kad odu u španiju pričaju “jao kako su španci opušteni i znaju uživati”
>>Kada Španci odu u "Plaju", kulinarska priprema se pedantno priprema. Pored suncobrana vešto uvijenih u pesak i svih vrsta sedišta, sa sobom se donose i hrana i piće za ceo dan, obično hladni iz Tuppervare kontejnera.<<
Evo slika šta španci pripremaju i nose na plažu