sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Sta mislite da li ljudi koji uzivaju u hrani podjednako uzivaju i u seksu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lara#1:2 razlicite vrste hedonizma. Uzivam samo u jako ukusnoj hrani ili ako sam previse gladna (mrsava sam), a i jedan prosecan sex mi je uzivanje, dok prosecan obrok nije...
Opet DA NE pitalica? ko da smo na kvizusinnke:Sta mislite da li ljudi koji uzivaju u hrani podjednako uzivaju i u seksu?
blondi:Opet DA NE pitalica? ko da smo na kvizu
ajd stvarno postavi temu na kojoj mozes doziveti kvalitetnu raspravu?!
lara#1:Hedonizam - culno uzivanje i zadovoljstvo kao svrha, motiv, cilj zivljenja. Da li ti je sad malo jasnije?
blondi:pa o tome ti pricam - malo razmisli kako formulises temu a ne samo pitanje "Zasto zene...?" danas ne priznaju da imaju decka za 5 dana ces pitati zasto lazu da imaju decka a sve se isto zavrsi, bezveznim prepucavanjem i chatom zbog nepotrebne generalizacije...
PS: nema veze maskiranje i sakrivanje - ja eto ne verujem da je realno reci da sve zene ne priznaju da nemaju decka?! proradi malo na kvalitetu teme, nemas lose ideje za diskusiju ali ti propadaju teme zbog da ne pitalica - tesko se raspricati na takvoj temi...
super odluka! i hvala na tretmanusinnke:Ok napisacu temu na papiru pre nego otkucam i konsultovat cu se sa ukucanima. Jel moze?![]()
Bice kako ti kazes. Za posebnu osobu i poseban tretman.
blondi:super odluka! i hvala na tretmanu
inace ja volim oboje dobru hranu i dobar sex 8)
sinnke:Sta mislite da li ljudi koji uzivaju u hrani podjednako uzivaju i u seksu?
sinnke:Sta mislite da li ljudi koji uzivaju u hrani podjednako uzivaju i u seksu?
Tja.sinnke:Sta mislite da li ljudi koji uzivaju u hrani podjednako uzivaju i u seksu?
McMillan:U... pa ta bapska priča nema veze... Ja baš brzo jedem...
![]()