- Poruka
- 1.447
Мислим да није у томе била поента теме. Није поента у томе да ли си храбар или стидљив кад треба одвојити рибу која ти се свиђа, или стартовати секс-бомбу, већ какав си када си заљубљен, али оно, баш заљубљен до костију.
Tako je.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислим да није у томе била поента теме. Није поента у томе да ли си храбар или стидљив кад треба одвојити рибу која ти се свиђа, или стартовати секс-бомбу, већ какав си када си заљубљен, али оно, баш заљубљен до костију.
Na nekoj temi neko je napisao da zene kad se zaljube postaju hrabre, a muskarci stidljivi. Sta vi mislite o tome i kakva su vasa iskustva? U cemu se ogledala njena hrabrost tj. njegova stidljivost? Zene, da li ste postale najednom hrabre i kako se to manifestovalo, muskarci da li vam se desilo da budete stidljivi i u kom pogledu?![]()
...ma da ...Na nekoj temi neko je napisao da zene kad se zaljube postaju hrabre, a muskarci stidljivi. Sta vi mislite o tome i kakva su vasa iskustva? U cemu se ogledala njena hrabrost tj. njegova stidljivost? Zene, da li ste postale najednom hrabre i kako se to manifestovalo, muskarci da li vam se desilo da budete stidljivi i u kom pogledu?![]()
Мени заљубљеност не мења стање на тај начин.
Ако ти је до неког стало, онда се и бориш...
Као и сваки други рат, то је само облик комуникације...
Na nekoj temi neko je napisao da zene kad se zaljube postaju hrabre, a muskarci stidljivi. Sta vi mislite o tome i kakva su vasa iskustva? U cemu se ogledala njena hrabrost tj. njegova stidljivost? Zene, da li ste postale najednom hrabre i kako se to manifestovalo, muskarci da li vam se desilo da budete stidljivi i u kom pogledu?![]()
ja kada se zaljubim posatanem neopisivo stidljiva![]()
i ja sam kreten kad se zaljubim..a i ovako sam isto kreten![]()