Hrabrost vs. stidljivost

Мислим да није у томе била поента теме. Није поента у томе да ли си храбар или стидљив кад треба одвојити рибу која ти се свиђа, или стартовати секс-бомбу, већ какав си када си заљубљен, али оно, баш заљубљен до костију.

Tako je.
icon_smile.gif

Na nekoj temi neko je napisao da zene kad se zaljube postaju hrabre, a muskarci stidljivi. Sta vi mislite o tome i kakva su vasa iskustva? U cemu se ogledala njena hrabrost tj. njegova stidljivost? Zene, da li ste postale najednom hrabre i kako se to manifestovalo, muskarci da li vam se desilo da budete stidljivi i u kom pogledu?:P

ona je hrabro sela na moju tvrdu kitu,a ja sam je stidljivo uhvatio za sise

Pa moj odgovor se odnosi i na ciljeve koji mogu da podrazumevaju i vezu, tekucu, bivsu i buducu.
Cilj moze biti i srecan brak, srecan zivot, srecni ljudi...
Zrelina daje samopouzdanje... sto ce reci da nezreo muskarac, ma koliko bio u vezi, ne moze da ponudi koliko i makar delimicno zreo, stabilan, pouzdan muskarac...

Stidljiv ne mora da je zaljubljiv iako to zvuci paradoksalno u svetlu uobicajenog misljenja.

Мени заљубљеност не мења стање на тај начин.
Ако ти је до неког стало, онда се и бориш...
Као и сваки други рат, то је само облик комуникације...

Priznajem, nikada nisam smuvao devojku u koju sam bio zaljubljen, sto zbog moje nesposobnosti sto zbog spleta okolnosti. U svakom slucaju postajem prekomerno stidljiv i zavrse kao drugarice... Al dobro, ima jos vremena za to, uspecu jednom!

A u to da zene postaju hrabre, bas i ne verujem. Bar ih do sada nisam sretao....

Na nekoj temi neko je napisao da zene kad se zaljube postaju hrabre, a muskarci stidljivi. Sta vi mislite o tome i kakva su vasa iskustva? U cemu se ogledala njena hrabrost tj. njegova stidljivost? Zene, da li ste postale najednom hrabre i kako se to manifestovalo, muskarci da li vam se desilo da budete stidljivi i u kom pogledu?:P

Ja znam da se ponašam pomalo glupavo u prisustvu onoga u koga sam zaljubljena, i znam da djelujem kao totalno stidljivo i povučeno stvorenje...ali to traje dok ne steknem neku sigurnost da je "to nešto" obostrano...e, kad se vremenom malo naviknem na sve to - onda postajem hrabrija...

...хаха...ма нисмо се разумели...али ево једна мала занимљива теорија...
...мислим да храброст/стидљивост зависи од самопоуздања...
...сви смо некад били мали, незаштићени, рањиви...и вероватно је тај неки страх дубоко у нама несвесно...е сад што ми временом научимо неке ствари...тј научимо да пливамо и уживамо у неким стварима...то је друго...;)

...а и побркала си лонћиће мало...какве везе има стидљивост са тим да ли неко може да згази мрава или не? То твоје је више везано за то да ли је неко добар/лош...а не храбар/стидљив.

Back