Hrabrost li je šta li je

nedobra

zatucana balkanka
Poruka
49.356
jednom mi se jedna osoba tipa forumaš javila na pepe, direktno i bez uvijanja pošalje golotinju, ali posle sve nešto izbegava da priča o tome kako bi me ****, pa sad ne znam hrabrost li je to ili šta li je, jer ipak ne može svako na pepe da se javi, a kamoli sliku penisa da pošalje i ja to smatram izuzetno hrabrim činom, ali brine me ovo posle, tako mi sve to nekako mlako deluje, nekako u maniru osoba tipa neforumaši, a svi znamo ko su neforumaši ovde i koliko su oni nehrabri

ako svrati lule recite joj da iza zvezdica piše јеbо, ali da mogu i prostije da se izrazim ako joj to nije dovoljno gadno
i tab ako dođe recite mu da cenzuriše gorepomenutu reč u kombinaciji prva tri ćirilična slova, a četvrto latinično, mislim da je samo tu kombinaciju propustio da reši

vrlo dobra pretpostavka
ima li neko neki mudriji odgovor ili može odmah lok ili eventualno neko prebacivanje teme na svaštaru
ako su teme kao deca, zasto ih radjate? ovo je za mene analogno cedomorstvu, i cak postoji i kult ovde u usa... i sta se onda desava?
javljaju se ovi sa:
U pitanju je bezkontaktna hrabrost.
i mi ih ne eliminisemo samo iz razloga jer su protivteza navedenom kultu gde namerno prave decu samo da bi ih abortirali, kao mnogi od vas vlastite teme

svesni smo vrlo ozbiljnog problema, samo jos nismo razradili strategiju kako da ga resimo, ovo ovde nam je tek kao lakmus papir, jos uvek obzerviramo

ako svrati lule recite joj da iza zvezdica piše јеbо, ali da mogu i prostije da se izrazim ako joj to nije dovoljno gadno
i tab ako dođe recite mu da cenzuriše gorepomenutu reč u kombinaciji prva tri ćirilična slova, a četvrto latinično, mislim da je samo tu kombinaciju propustio da reši
Trenutno ne mogu da mi kažu

Pikax me ignoriše (iako ne ignoriše i ogovaranje mene, što je malo čudno da ne kažem nedosledno)
A Edmond ne sme dok ne pita neku od svojih zaštitnica

Back