Hrabri Vučić junački odbrusio Crnoj Gori: Ne plašim vas se!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Elita
Poruka
15.385
autorska

U Hamburgu verovatno iz dosade ničim izazvan proziva evropsku i svetsku super silu Crnu Goru rečima:

"Vidim da je Srbija glavna tema svih napada u Crnoj Gori, opet je Srbija kriva, i manje-više ja, ali to je uobičajeno. Neki koji misle da mogu da se iživljavaju nad Srbijom svakodnevno, dobiće odgovor kakav zaslužuju, na licu mesta, ne bih to činio odavde, iz Hamburga. To ću uraditi baš tamo gde to najmanje očekuju, gde su mislili da ih se plašim te da neću smeti da dođem, evo me dolazim i u lice ću im saopštiti sve što mislim", kazao je Vučić.

Poslednja izmena od moderatora:
Standardna agenda, održavanje tenzija sa svim komšijama. Čim krenu odnosi da se normalizuju, mora da se napravi neko neprijateljstvo. Da bi neko bio faktor stabilnosti u regionu, mora prvo da napravi nestabilnost ;)
Pa nije Vučić nikoga napao, samo odgovara na napade.
Znam ja da vama nije baš najjasnija razlika... :mazi:

Ко је и када напао Вучића на ову тему?

Наравно, у мору политичара у Црној Гори, могуће је наћи неке споредне ликове који су помињали Вучића,

али обрачун са Црном Гором због тога, посебно из иностранства је најгора врста простаклука, уништавање добросуседских односа, бахатост, некултура, провокација, пишање на слабије, јер је у јакој Немачкој где се осећа као патуљак и патрљак.

da li će Vučić posle Hamburga da razbuca Crnu Goru kao što je opoziciju u skupštini posle Nju Jorka kada je obećao da čim se vrati ide pravo u skupštinu da ih razbuca ko Panto Pitu
naravno da je slagao i da se nije ni pojavio u skupštini pre par dana
eno gledam skupštinu smeju mu se i pitaju ove iz SNS krda: gde vam je Panto ?

Poslednja izmena od moderatora:
Pa nije Vučić nikoga napao, samo odgovara na napade.
Znam ja da vama nije baš najjasnija razlika... :mazi:

Ma daj, samo ti veruješ u te besmislice. U Evropi niko nikoga ne napada nego navodno svi napadaju Srbiju. I onda moramo da se napušavamo i sa Crnom Gorom, Hrvatima, Bosancima, Albancima, Bugarima... hebeno nas svi napadaju i moramo da se branimo. Mislim, teške budalaštine. Pravi predsednik je onaj koji svoju zemlju vodi u mir i dobre odnose. Ako svi u Evropi lepo sarađuju a jedino Srbija ima neke "svi nas mrze" paranoje, valjda ti je jasno gde je problem ;)

Aha, sigurno.
Samo me interesuje kako to laganje samog sebe funkcioniše kod vas,
po kom to principu...
Znas sta mene zanima, koliko love ti daju da botujes ovde za tu zlotvorsku organizaciju? Zivo me zanima za koliko si prodao dusu djavolu... Da neko sebi dozvoli da se degradira na taj nivo da brani kriminalce i unistitelje svog naroda.

Наравно, у мору политичара у Црној Гори, могуће је наћи неке споредне ликове који су помињали Вучића,

али обрачун са Црном Гором због тога, посебно из иностранства је најгора врста простаклука, уништавање добросуседских односа, бахатост, некултура, провокација, пишање на слабије, јер је у јакој Немачкој где се осећа као патуљак и патрљак.
so-really.gif

Znas sta mene zanima, koliko love ti daju da botujes ovde za tu zlotvorsku organizaciju? Zivo me zanima za koliko si prodao dusu djavolu... Da neko sebi dozvoli da se degradira na taj nivo da brani kriminalce i unistitelje svog naroda.
sendvič i 500 kinti..
pa zna se cenovnik Vučićevih sendvičara
pred izbore hiljadarka a ovako za 500

autorska

Ludak u Hamburgu verovatno iz dosade ( pošto ga tamo očigledno niko ne jbe ni 2 % jer je glupi krac koji služi za sprdnju ) , ničim izazvan , proziva evropsku i svetsku super silu Crnu Goru rečima:

"Vidim da je Srbija glavna tema svih napada u Crnoj Gori, opet je Srbija kriva, i manje-više ja, ali to je uobičajeno. Neki koji misle da mogu da se iživljavaju nad Srbijom svakodnevno, dobiće odgovor kakav zaslužuju, na licu mesta, ne bih to činio odavde, iz Hamburga. To ću uraditi baš tamo gde to najmanje očekuju, gde su mislili da ih se plašim te da neću smeti da dođem, evo me dolazim i u lice ću im saopštiti sve što mislim", kazao je Vučić.
Наљутио се, заврнуће им славину за прање пара по БГ на води. Аха, важи.

Удри Господару,
не жали гамад мутирану.

Back