Hrabra "tema"

Koliko sam ja puta bio i bio u stanju da budem otrovan. Očigledno da odavno sve ovde ne pišem ja.

casper GIF
❤️

Koliko ste spremni da rizikujete u vezi?
Je'l l to po vama pitanje dokazanog ili ti pokazanog poverenja na delu ili se vodite srcem ( ili logikom možda, zdravog razuma).
Evo jednog primera,...kako bi vam bolje pojasnila temu.
Žena koju baš ne bije neki dobar glas, ni kao moralnu ženu, niti kao vrsnu kuvaricu umesila je neki bljutavi kolač.
Poslužila je goste i niko nara'fno nije hteo ni da okusi kolač, osim jednog čoveka koji je pojeo kolač.
Kad su ga kasnije pitali, zašto je pojeo kolač, rekao je kako bi iz njenih ruku popio i otrov.
Dakle'm,...da vidimo sada, vašu hrabrost na delu, to jest, na temi.😁
Aj sad prestani da se benaviš pa stvarno objasni na šta si mislila.

Tema je o tome da li uvek umete da postavite zdrave granice u vezi?
I ako ne..., kada i zašto mislite da treba ( ili vredi) odstupiti.
Šta su zdrave granice?
Ne znam i dalje jasno o čemu je tema
Ne kažem da je loša
nego... pokušavam da si pojasnim

Ne,...ti, Edmund i Urwald znam da ste "krali jabuke ".
Što me ne taguješ
Ili nemaš hrabrosti 🤣🤣🤣
Šalim se
Znam da imaš ;)

Aha,..evo.
Ako ti devojka ponudi otrovnu jabuku, da li bi je pojeo? 😅

Pa dobro otrovnu jabuku...🙄
Ja sam ti za hranu mnogo jednostavan i ne izvoljevam. Ja bih bio zadovoljan da ta neka žena, na prvom mestu, hoće a ume i može nešto da napravi i da napravi od srca. Pa kako god da je. Ako nisi zadovoljan, bato, eto ti pa ti napravi bolje.
Nema izmišljanja na hrani. Budi zahvalan što možeš da jedeš a posle i što imaš šta da jedeš. Hrana je gorivo. Jedeš šta ima i ideš dalje.

Koliko ste spremni da rizikujete u vezi?
Je'l l to po vama pitanje dokazanog ili ti pokazanog poverenja na delu ili se vodite srcem ( ili logikom možda, zdravog razuma).
Evo jednog primera,...kako bi vam bolje pojasnila temu.
Žena koju baš ne bije neki dobar glas, ni kao moralnu ženu, niti kao vrsnu kuvaricu umesila je neki bljutavi kolač.
Poslužila je goste i niko nara'fno nije hteo ni da okusi kolač, osim jednog čoveka koji je pojeo kolač.
Kad su ga kasnije pitali, zašto je pojeo kolač, rekao je kako bi iz njenih ruku popio i otrov.
Dakle'm,...da vidimo sada, vašu hrabrost na delu, to jest, na temi.😁
Morala bi reci sta je za tebe "moralna zena" .Moje iskustvo je da muski i zenski jezici (ogovaranje, i spletkarenje) prave moralne i nemoralne zene.Po meni zena ne mora biti moralna, i ne mora biti kuvarica, i ako je napravila bljutav kolac, ja cu biti dovoljno lojalan da pojedem taj kolac, i da ne dajem nikakvu kritiku

Ја бих појео њен колач са задовољством иако у вези не тражим куварицу да ме не би смарала како сам паразит већ у вези тражим љубавницу. Од оне коју волим појео бих јој и мецу.

Ја бих појео њен колач са задовољством иако у вези не тражим куварицу да ме не би смарала како сам паразит већ у вези тражим љубавницу. Од оне коју волим појео бих јој и мецу.
Eto vi'š kako si ti hrabar,...samo kad ne otvaraš teme.😁

Back