Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.519
Koliko sam ja puta bio i bio u stanju da budem otrovan. Očigledno da odavno sve ovde ne pišem ja.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko sam ja puta bio i bio u stanju da budem otrovan. Očigledno da odavno sve ovde ne pišem ja.
![]()
možda dako dobro sexaš ne bi ona ni kuhala splačine nego bi odmah prešli na
splačine su predigra
za one sramežljive domaćice
Jaojjj bre,...pa otrov je metafora.
K'o da nikad niste krali jabuke zbog nekog.
Ne,...ti, Edmund i Urwald znam da ste "krali jabuke ".
Ne,...ti, Edmund i Urwald znam da ste "krali jabuke ".
Aj sad prestani da se benaviš pa stvarno objasni na šta si mislila.Koliko ste spremni da rizikujete u vezi?
Je'l l to po vama pitanje dokazanog ili ti pokazanog poverenja na delu ili se vodite srcem ( ili logikom možda, zdravog razuma).
Evo jednog primera,...kako bi vam bolje pojasnila temu.
Žena koju baš ne bije neki dobar glas, ni kao moralnu ženu, niti kao vrsnu kuvaricu umesila je neki bljutavi kolač.
Poslužila je goste i niko nara'fno nije hteo ni da okusi kolač, osim jednog čoveka koji je pojeo kolač.
Kad su ga kasnije pitali, zašto je pojeo kolač, rekao je kako bi iz njenih ruku popio i otrov.
Dakle'm,...da vidimo sada, vašu hrabrost na delu, to jest, na temi.![]()
Kako si shvatio temu, izvoli pa odgovori.Aj sad prestani da se benaviš pa stvarno objasni na šta si mislila.
Kako si shvatio temu, izvoli pa odgovori.![]()
Stani da proverim,...sad više nzm ni šta sam pisala. Davno je bilo.Pa stvarno ne znam. Svaka rečenica priča za sebe. Pitanje u naslovu jedno, prvo pitanje drugo a onda pričica sa kolačem treće.
Aha,..evo.Pa stvarno ne znam. Svaka rečenica priča za sebe. Pitanje u naslovu jedno, prvo pitanje drugo a onda pričica sa kolačem treće.
Šta su zdrave granice?Tema je o tome da li uvek umete da postavite zdrave granice u vezi?
I ako ne..., kada i zašto mislite da treba ( ili vredi) odstupiti.
Što me ne taguješNe,...ti, Edmund i Urwald znam da ste "krali jabuke ".
Ako sam se zatelebesaoAha,..evo.
Ako ti devojka ponudi otrovnu jabuku, da li bi je pojeo?![]()
Aha,..evo.
Ako ti devojka ponudi otrovnu jabuku, da li bi je pojeo?![]()
Morala bi reci sta je za tebe "moralna zena" .Moje iskustvo je da muski i zenski jezici (ogovaranje, i spletkarenje) prave moralne i nemoralne zene.Po meni zena ne mora biti moralna, i ne mora biti kuvarica, i ako je napravila bljutav kolac, ja cu biti dovoljno lojalan da pojedem taj kolac, i da ne dajem nikakvu kritikuKoliko ste spremni da rizikujete u vezi?
Je'l l to po vama pitanje dokazanog ili ti pokazanog poverenja na delu ili se vodite srcem ( ili logikom možda, zdravog razuma).
Evo jednog primera,...kako bi vam bolje pojasnila temu.
Žena koju baš ne bije neki dobar glas, ni kao moralnu ženu, niti kao vrsnu kuvaricu umesila je neki bljutavi kolač.
Poslužila je goste i niko nara'fno nije hteo ni da okusi kolač, osim jednog čoveka koji je pojeo kolač.
Kad su ga kasnije pitali, zašto je pojeo kolač, rekao je kako bi iz njenih ruku popio i otrov.
Dakle'm,...da vidimo sada, vašu hrabrost na delu, to jest, na temi.![]()
Ја бих појео њен колач са задовољством иако у вези не тражим куварицу да ме не би смарала како сам паразит већ у вези тражим љубавницу. Од оне коју волим појео бих јој и мецу.
Misliš popio?Од оне коју волим појео бих јој и мецу.
Eto vi'š kako si ti hrabar,...samo kad ne otvaraš teme.Ја бих појео њен колач са задовољством иако у вези не тражим куварицу да ме не би смарала како сам паразит већ у вези тражим љубавницу. Од оне коју волим појео бих јој и мецу.
Nisam te ovo razumeo. Jel mislis na neku igru s hranom?možda dako dobro sexaš ne bi ona ni kuhala splačine nego bi odmah prešli na
splačine su predigra
za one sramežljive domaćice
ne mislim na preskakanje formalnosti tipa izvoli kafa, kolačiči...Nisam te ovo razumeo. Jel mislis na neku igru s hranom?
Још увек нисам упознат са тим какве је конзистенције.Misliš popio?
Tečne, osim ako ima ugrušakaЈош увек нисам упознат са тим какве је конзистенције.