bmaxa
Buduća legenda
- Poruka
- 41.991
Kad ga stalno drzis na adapteru...Nije bas tacno, meni je original baterija i ima kapacitet 89%
Kad ga stalno drzis na adapteru...Nije bas tacno, meni je original baterija i ima kapacitet 89%
Nije, svako praznjenje skracuje zivot. Imao sam laptop iz 2007. drzala mu baterija 1 sat, dok nisam poklonioja držim laptop stalno uključen u struju što je verovatno loša navika
Nemam potrebe da ga drzim samo na bateriju.Kad ga stalno drzis na adapteru...
Te baterije su sastavljene iz vise manjih baterija. I onda neke crknu, a neke jos rade, pa zato ne drzi toliko dugo.traju ali ne u punoj snazi. Imao sam neke ali ne drže duže od pola sata.
Ај не лупај, то ти је лажан капацитет.Meni svaka baterija traje 10-15 godina padne kapacitet 20-50%
Продају се лоше конфигурације за велике паре. Па ко нема времена за тражење, нека плати.Prosečan korisnik kupuje prosek, gejmer to ionako prati ko lud ne verujem da se konsultuje. Ugl kupovina kompa više nije kupovina automobila realno. Odabereš, klikneš gotovo.
Премало RAM-ajuce kupio detetu ovaj:
https://gigatron.rs/laptop-racunari/lenovo-ideapad-gaming-3-15ach6-82k201grrm-462485
Interesantno, da je u gigatronu 86000, a u monitoru isti 98000.
To je najjeftiniji sa grafickom sto sam nasao...
Dosta je za sada, prosirivo je do 16GB, najmanji problem... ne igra ona nista sto trazi 16 giga...Премало RAM-a
Премало је.Dosta je za sada, prosirivo je do 16GB, najmanji problem... ne igra ona nista sto trazi 16 giga...
Ja kolko vidim, sve se pokrecu koje ona igra... igrala je i na laptopu sa duplo manje rama, pa nista nije faliloПремало је.
Неке игре неће моћи да се покрену са 8 гига рам меморије, а 16 је минимум да би се игра покренула.
Не можете сами додавати рам меморију, тј. не можете без сервиса, то је једини проблем.Ja kolko vidim, sve se pokrecu koje ona igra... igrala je i na laptopu sa duplo manje rama, pa nista nije falilo
No ajde, rekoh da obnovimo, stari laptop iz 2015. je poceo da bude spor za neke stvari
No ovaj je bas dobar popust bio, 8GB rama koliko vidim, kosta 4000din, lako se doda, ako ustreba![]()
To nikako nije problemНе можете сами додавати рам меморију, тј. не можете без сервиса, то је једини проблем.
Aj ne preteruj, od 450 igara koje imam, samo nekoliko njih trazi vise od 8GB... a i te su deklarisane da rade na 8Сад ће требати 32 гигабајта за играње, а минимум ће бити 16. Зависи колико подржава лаптоп као максимум.
Па пошто сте тек сад купили компјутер да имате у виду да мали број игара који постоји сада а траже минимум 16 гигабајта, да ће бити све више таквих.To nikako nije problem
Aj ne preteruj, od 450 igara koje imam, samo nekoliko njih trazi vise od 8GB... a i te su deklarisane da rade na 8
Ne ljutim se nego mi smesnoПа пошто сте тек сад купили компјутер да имате у виду да мали број игара који постоји сада а траже минимум 16 гигабајта, да ће бити све више таквих.
Што се љутиш, само ти кажем да имате у виду.
Премало је.
Неке игре неће моћи да се покрену са 8 гига рам меморије, а 16 је минимум да би се игра покренула.
https://www.benchmark.rs/vesti/od_s...ram-a_ako_hocete_da_igrate_nove_pc_igre-93064Није минимун него је препоручено код многих игара и то баш ако игра хардкор игре...![]()
Returnal je pucačini iz trećeg lica u kojoj igrate kao svemirski istraživač zarobljen u beskrajnoj vremenskoj petlji. Ovo je igra koja je stigla kao jedan od prvih PS5 naslova, koja je pokazala veliki deo obećanja grafičke snage sistema, pa je stoga i viđena kao jedna od onih koje će dodatne prihode ostvariti i na PC platformi. Na Steam platformi za preporučenu konfiguraciju ima Core i7-8700 procesor, RTX 2070 GPU, 60 GB prostora (što je skromno, zapravo) i 32 gigabajta RAM-a u 2022.
minimalne specifikacije Returnal naslova izgledaju mnogo podnošljivije, ali je RAM i dalje na visokom nivou. Četvorojezgarni Intel CPU ili ekvivalentni AMD će biti dovoljan, kao i GTX 1060 grafička karta će biti dovoljni, uz 16 GB RAM-a.
Da li moze office da vozi na PS5?Maда боље да детету купи PS5 него PC на коме само једна компонета кошта колико цео PS5 a на PS5 исто ће моћи да играм и да се забави. Баца паре за бадава...![]()
Samo godinu dana kasnije, prelepa Forza Horizon 5 je imala preporučenu konfiguraciju sa 16 GB RAM-a,
Da li moze office da vozi na PS5?
Da da, a mikrofon i kamerica, pa da sa drustvom igra roblox i fortnite, jel to moze?Па за то купи другу машину са интегрушом. 1000 евра пукнеш само за графу а овде цео PS5 купиш и исто то играш.![]()
Naravno da ne zahteva, ako igras u 1920x1080 na medium detaljimaНиједна игра не захтева ни 16GB RAM-a. То је препоручена конфигурација. И најзахтевније игре заузимају 8GB минумум.
Da da, a mikrofon i kamerica, pa da sa drustvom igra roblox i fortnite, jel to moze?