Hotwife

Ova pojava se desava oduvek
Питање је колико често је било заступљено кроз историју, где и током којих периода. То "постоји одувек" није никакав противаргумент. А најбитније од свега јесте да ли је западни утицај повећао већ постојећи проценат ко њих, а пре свега код нас, или није. Да ли је тај проценат одувек био изнад нуле је тотално небитно.

Odakle ti ideja da je to "zapadno sranje", kad su uloge poput hotwife i cuckolda (bez "h") starije i od anticke Grcke? :D

To nije nikakav fenomen, jer je prilicno zastupljen svuda, pa i u Srbiji.
Kad smo kod Grka, da li znaš da su stari Grci otkrili sex i u njemu uživali 500 godina.
Onda je došao Aleksandar Makedonski i objasnio im da to isto mogu da rade i sa ženama :rotf:

Sta mislite o ovom fenomenu? :lol:

Skorije mečujem neku zensku na tinderu, odemo na dejt, u jednom momentu pricamo o najduzim vezama i ona kaze 6 godina, udata sam.

Ja u fazonu, sta rece? Ona kaze da njen muz voli da se ona vidja i yebe s drugim muskarcima. Ja rekoh, pa tvoj muz je "cuckhold", pa smo tu imali i debaticu u vezi tog termina.

Sve u svemu, svakakva zapadna sranja dospeše i kod nas.

Да није из јужних делова БГ, тамо иза Кошутњака? 😁

Nego, posto su zene tu kao i svuda cudno emotivne i ona sad u tom momentu pozeli da je ovaj drzi za ruku i poljubi dok je bull stavlja na muke. Ko na operaciji fazon. A muz se primio skroz seksualno i izbacio emocije iz glave (barem je mislio da je) i aj da je uzme za ruku, coki je, kaze da joj da je voli i onda ga ona topla pisatja preplavi oko srca i u stomaku, jel se tad prekida ili je fer pustiti bulla da svrsi?

Nego, posto su zene tu kao i svuda cudno emotivne i ona sad u tom momentu pozeli da je ovaj drzi za ruku i poljubi dok je bull stavlja na muke. Ko na operaciji fazon. A muz se primio skroz seksualno i izbacio emocije iz glave (barem je mislio da je) i aj da je uzme za ruku, coki je, kaze da joj da je voli i onda ga ona topla pisatja preplavi oko srca i u stomaku, jel se tad prekida ili je fer pustiti bulla da svrsi?
Ja ne znam sta bih tada da sam bull. ***** i gledam ih kako placu i grle se. Sta ako i ja krenem da placem. Ili jos gore da se smejem. Ili najgore da se rugam: bu bu nu nu, aj laav ju bebeee.
A mozda bi me to i dodatno napalilo.

:lol:

72ADF505-D681-415C-BC0F-8330B1EBC278.jpeg

Evo ti tema da privuces zenski auditorijum
"Ona divna zena, svetica, majka, kuvarica, domacica, jede chia semenke i salate a on svinja prevario je. Zasto? I sta raditi? "

Sta mislite o ovom fenomenu? :lol:

Skorije mečujem neku zensku na tinderu, odemo na dejt, u jednom momentu pricamo o najduzim vezama i ona kaze 6 godina, udata sam.

Ja u fazonu, sta rece? Ona kaze da njen muz voli da se ona vidja i yebe s drugim muskarcima. Ja rekoh, pa tvoj muz je "cuckhold", pa smo tu imali i debaticu u vezi tog termina.

Sve u svemu, svakakva zapadna sranja dospeše i kod nas.
imali ste debaticu ili ste se latili konkretna posla? :think:

Back