Iskapa
Domaćin
- Poruka
- 4.933
@RužnaKoLopov molim te napusti temu kako bi ostali samo mi pëderi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije trolovanje nego sušta istina, mnogi ljudi imajuranice u ustima od na primer pranja zuba a sida se prenosi putem krvi.Ne mogu dalje da odgovaram kojekakvim trolovima, uzivaj
Питање је колико често је било заступљено кроз историју, где и током којих периода. То "постоји одувек" није никакав противаргумент. А најбитније од свега јесте да ли је западни утицај повећао већ постојећи проценат ко њих, а пре свега код нас, или није. Да ли је тај проценат одувек био изнад нуле је тотално небитно.Ova pojava se desava oduvek
Volim da svi pricamo i muz da prica.Nemo covece, vidis da mozes da budes bull ako se pojavi neka hotvajfica
Samo napomeni da si bull koji voli da prica a ne samo yebe
Kad smo kod Grka, da li znaš da su stari Grci otkrili sex i u njemu uživali 500 godina.Odakle ti ideja da je to "zapadno sranje", kad su uloge poput hotwife i cuckolda (bez "h") starije i od anticke Grcke?
To nije nikakav fenomen, jer je prilicno zastupljen svuda, pa i u Srbiji.
Sta mislite o ovom fenomenu?
Skorije mečujem neku zensku na tinderu, odemo na dejt, u jednom momentu pricamo o najduzim vezama i ona kaze 6 godina, udata sam.
Ja u fazonu, sta rece? Ona kaze da njen muz voli da se ona vidja i yebe s drugim muskarcima. Ja rekoh, pa tvoj muz je "cuckhold", pa smo tu imali i debaticu u vezi tog termina.
Sve u svemu, svakakva zapadna sranja dospeše i kod nas.
I sex jel pao
Pitaj nekog lekara o opasnosti od polno prenosivih bolesti i samo će ti se kasti šta treba da radiš. Ko zna sa kime se sve ona viđa na taj način.
@RužnaKoLopov molim te napusti temu kako bi ostali samo mi pëderi
Ja ne znam sta bih tada da sam bull. ***** i gledam ih kako placu i grle se. Sta ako i ja krenem da placem. Ili jos gore da se smejem. Ili najgore da se rugam: bu bu nu nu, aj laav ju bebeee.Nego, posto su zene tu kao i svuda cudno emotivne i ona sad u tom momentu pozeli da je ovaj drzi za ruku i poljubi dok je bull stavlja na muke. Ko na operaciji fazon. A muz se primio skroz seksualno i izbacio emocije iz glave (barem je mislio da je) i aj da je uzme za ruku, coki je, kaze da joj da je voli i onda ga ona topla pisatja preplavi oko srca i u stomaku, jel se tad prekida ili je fer pustiti bulla da svrsi?
Nisu to nikakva zapadna sranja već jednostavno postoje ljudi koji takve odnose vole.Sve u svemu, svakakva zapadna sranja dospeše i kod nas.
Budi konkretnijaNajezila se...
Sme li 69 sa hotwife, sta kaže struka?
imali ste debaticu ili ste se latili konkretna posla?Sta mislite o ovom fenomenu?
Skorije mečujem neku zensku na tinderu, odemo na dejt, u jednom momentu pricamo o najduzim vezama i ona kaze 6 godina, udata sam.
Ja u fazonu, sta rece? Ona kaze da njen muz voli da se ona vidja i yebe s drugim muskarcima. Ja rekoh, pa tvoj muz je "cuckhold", pa smo tu imali i debaticu u vezi tog termina.
Sve u svemu, svakakva zapadna sranja dospeše i kod nas.