Hotel na dnu okeana na Maldivima

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
345.577
Na pet metara dubine ispod Maldiva i ostrva Rangali nalazi se jedno pravo arhitektonsko čudo – hotel na dnu okeana.
Najskuplja hotelska soba na svetu se nalazi ispod površine mora u Indijskom okeanu. Soba Muraka nudi, osim iskustva pet zvezdica, mogućnost uživanja u podvodnom svetu Maldiva. Tu, dok vam društvo prave ribe i podvodni svet, možete da uživate u potpuno originalnom odmoru, ali po ceni od devetnaest hiljada evra za noć.

Clipvila.jpg


U ovaj luksuzni kompleks stiže se hidroavionom ili čamcem. Ovaj podvodni apartman izgrađen je direktno na morskom dnu. Sve je inače uobičajeno, ispunjen je luksuznim sadržajima, uključujući masivni nameštaj, skupo opremljen mini bar, udoban bračni krevet i sofu, osim njegove lokacije.
Vila je napravljena kao dupleks. Na gornjem spratu, koji je na nivou mora su dnevni boravak, trpezarija, tri spavaće sobe i kuhinja. Na donjem je još jedna spavaća soba koja je pod vodom, sva u staklu, sa pogledom u vode okeana. Da biste došli tako duboko pod vodu, morate da uđete u lift ili se spustite niz spiralno stepenište.
Muraka-02-782x391.jpg

Ukoliko niste klaustrofobični i imate malo dublji džep, a uz to i volite morski svet, ovo je idealna prilika da ga bolje upoznate.
Interesantno je navesti da je Muraka gotovo uvek bukirana, odnosno morate rezervisati odmor u njoj unapred.
Izvor: TU magazin

Clip_2.jpg
 

Back
Top