I
iluzionista
Gost
Well... Da objasnim situaciju... Većina vas su nekad bili studenti, right... Biti student podrazumeva šta? Ajde kolega, mislite svojom glavom. Pa, da... Živeti sa matorcima... Tako da seksualni život studenata najčešće zavisi od seksualnih izleta sa strane... S obzirom da nam dolazi zima više nisu mogući "izleti" i "kampovanja" u prirodi... Tako da se normalno nameće pitanje: "a gde sad?" Hm... Koji je odgovor... Kod nje ili kod mene? Pa ok. Može i kod nje i kod mene, samo nema baš onoliko prilika koliko bismo želeli. U tu svrhu, naravno, padaju na pamet jeftiniji hotelčići i moteli u okolini ili u Beogradu... Da li možda znate neko mesto gde povremeno šmugnete kada nemate priliku za seks "at your own place"?
Ono što ja znam... Recimo, hotel Royal ima najniže cene od svih "registrovanih" hotela, ali je zato usluga veoma loša (kome to i treba za to) i sobe su katastrofa... Da li ima neko manje znano, fino i kulturno mesto za provođenje zanimljivh noćnih trenutaka?
Ono što ja znam... Recimo, hotel Royal ima najniže cene od svih "registrovanih" hotela, ali je zato usluga veoma loša (kome to i treba za to) i sobe su katastrofa... Da li ima neko manje znano, fino i kulturno mesto za provođenje zanimljivh noćnih trenutaka?