hostesa...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
143.197
...ili kako se već zovu one lepojke što po ceo dan sirote vise pored automobila...
...ma da...sajam automobila je povod...:)
...*******...nije najkreativnije, al kakijeh smo se gluposti ovde načitali, ovo je super...

elem...
...forumaljke...s obzirom da znamo da su polovina muškog dela posetilaca salona automobila zapravo došli da bulje u njih a ne u automobile, da li bi ste pristale da za određenu naknadu radite to...misim...stajale za pare po ceo dan da razni bulje u vas...?
...formaši...jel idete da gledate automobile ili hostese...?

iskrenost je poželjna, jer radim neko istraživanje...:lol:

i pošto jelda žene takođe u skoro podjednakom broju kao i muškarci posećuju sajam automobila...(jeeee...ravnopravnost acomplished...), nije mi jasno što nema muškaraca pored automobila u makar približnom broju kao i žena...? ...neam pojma kako bi njih nazvali...hostesani...
a015.gif

...

...ili kako se već zovu one lepojke što po ceo dan sirote vise pored automobila...
...*******...nije najkreativnije, al kakijeh smo se gluposti ovde načitali, ovo je super...

elem...
...forumaljke...s obzirom da znamo da su polovina muškog dela posetilaca salona automobila zapravo došli da bulje u njih a ne u automobile, da li bi ste pristale da za određenu naknadu radite to...misim...stajale za pare po ceo dan da razni bulje u vas...?

ne :)

a šta hvali da lepa studentica zaradi neku kintu na svoju lepotu...:/

...al ja pitam forumašice...

ne fali ništa, ali
iako u tome nema ništa suštinski nemoralno, potpisujem da će je svi, ali svi kasnije posmatrati kroz prizmu toga i negativno konotirati sve to
eto, samo zbog posledica
a i najčešće nisu neke lepotice, nego prosečne devojke lepo sređene

ne fali ništa, ali
iako u tome nema ništa suštinski nemoralno, potpisujem da će je svi, ali svi kasnije posmatrati kroz prizmu toga i negativno konotirati sve to
eto, samo zbog posledica
a i najčešće nisu neke lepotice, nego prosečne devojke lepo sređene

zašto tako misliš..da se to događa ovde u moji krajevi, sigurno bi je gledali ko droljicu...to stoji i tu si u pravu...
...al ono je bege jebešmumater...ne pate valjda od takijeh predrasuda i gore...:sad2:

elem...

Ja sam htela da budem prosle godine, ali sam odustala, mada se dobre pare uzimaju ali treba debela veza da se upadne. I ovako bulje u mene na ulici kvakodnevno tako da mi to ne smeta vise.

Juče je na beogradskom sajmu počeo 49. po redu sajam hostesa i promoterki. Pod sloganom „Poslastica za oči“ na sajmu će biti predstavljeno 348 hostesa iz svih krajeva Srbije. Takođe, na sajmu će hostese pratiti i atraktivni automobili i motocikli koji doprinose atmosferi i čine da hostese izgledaju još bolje.

Na Internet forumima širom Srbije već kruže prve fotografije sa ovogodišnjeg sajma, uz stručne diskusije na temu „koji model je najbolji za ovu godinu“?

Jedna od najvećih atrakcija ovogodišnjeg sajma je prošlogodišnji model Snežana Stojanović iz Prokuplja, koja ove sezone dolazi sa ugrađenim širim poprsjem veličine 5, kao i redizajniranim zadnjim delom koji je sada pogodniji za sportsku vožnju.

Da je ovo događaj godine potvrđuje i veliki broj voajera, seksualnih manijaka i paćenika širom zemlje koji su se za ovu priliku opremili još boljim kamerama sa boljim optičkim zumom i poboljšanim tehnikama snimanja odozdo.

Poznajem jednu...netipičnu hostesu. Nije baš oduševljena time što radi, ali čini mi se da je prevazišla stid ili šta već, i ponaša se i shvata sve kao svaki drugi posao....
BTw radi na BMW i Miniju već par godina...i samo to, ne ono cele godine promocije, od sajma do sajma, od tržnog centra do tržnog centra.....
A ja ne bih mogla...volela bih da mogu, ali... ne volim da u mene neko bleji, bulji i čini da se osećam kršasto...

zašto tako misliš..da se to događa ovde u moji krajevi, sigurno bi je gledali ko droljicu...to stoji i tu si u pravu...
...al ono je bege jebešmumater...ne pate valjda od takijeh predrasuda i gore...:sad2:

pa ne bi njoj to niko direktno rekao ili cak pricao o tome ili je popreko gledao
ali realno... zna se sta bi mislio :lol:
ocu da kazem, to sto spoljna manifestacija misljenja o njoj ne postoji, ne znaci da odredjeno misljenje o njoj ne postoji

Jedno od poslićarenja za neku mizernu lovu, koje strašno degradira žene, ali što je najgore, niko ih bičovanjem ne primorava na to, već one to same gologuzišu pred ubalavljenim, napaljenim auditorijumom, koji jedva da su skupili pare za kartu, tako da im se **** za automoto industiju, nemaju pare leba da jedu. I što je najgore, posle feministkinje i kojekakve karakondžule suju drvlje i kamenje na muškarce, zato sto oni navodno nipodaštavaju ženski rod, a ne vide da je nipodaštavanje od strane muškaraca, makar u današnje vreme kada je emancipacija kolko-tolko sprovedena kojekude, samo uzročno-posledična veza, zbog ovakih praznoglavih ribetina koje dižu svoje sise u nebesa. Trebalo bi zapravo feministkinje da preusmere svoj gnev, da se poseru na motke, pa da istreskaju ove sisate i guzate. Kada žene prestanu da imaju samo dekorativnu funkciju, onda će možda zaslužiti i više poštovanja.

Naravno, ne treba generalizovati... postoji i guzato-sisato-pametna sorta žena

Jedno od poslićarenja za neku mizernu lovu, koje strašno degradira žene, ali što je najgore, niko ih bičovanjem ne primorava na to, već one to same gologuzišu pred ubalavljenim, napaljenim auditorijumom, koji jedva da su skupili pare za kartu, tako da im se **** za automoto industiju, nemaju pare leba da jedu. I što je najgore, posle feministkinje i kojekakve karakondžule suju drvlje i kamenje na muškarce, zato sto oni navodno nipodaštavaju ženski rod, a ne vide da je nipodaštavanje od strane muškaraca, makar u današnje vreme kada je emancipacija kolko-tolko sprovedena kojekude, samo uzročno-posledična veza, zbog ovakih praznoglavih ribetina koje dižu svoje sise u nebesa. Trebalo bi zapravo feministkinje da preusmere svoj gnev, da se poseru na motke, pa da istreskaju ove sisate i guzate. Kada žene prestanu da imaju samo dekorativnu funkciju, onda će možda zaslužiti i više poštovanja.

Naravno, ne treba generalizovati... postoji i guzato-sisato-pametna sorta žena

To se slazem. Ostatak komentara mi se bas nesto i ne svidja, sta znam...nisam tog misljenja.

Back