horoskopski znak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
C

Chestergirl

Gost
Ja sam vodolija,pozdrav za HIPY,posto se nadam da ne vredja LP fanove-ne CHESTERA.I nemoj da vredjas Mikegirl,ona je moja drugarica i cool je.Kao i njeno drustvo,neven,keeper,Sasha...pun mesec...-cool su!

M

Mike girl

Gost
Chestergirl:
Ja sam vodolija,pozdrav za HIPY,posto se nadam da ne vredja LP fanove-ne CHESTERA.I nemoj da vredjas Mikegirl,ona je moja drugarica i cool je.Kao i njeno drustvo,neven,keeper,Sasha...pun mesec...-cool su!
Hello,dugo se nismo cule?Kad cemo mi vise u onaj bioskop.KUPILA SAM ORIGINAL CD,znas?Hvala sto me podrzavas(i moje drustvo),ali...KEEPER? :?: :!: :?: :?: :?:

C

Chestergirl

Gost
Mike girl:
Chestergirl:
Hello,dugo se nismo cule?Kad cemo mi vise u onaj bioskop.KUPILA SAM ORIGINAL CD,znas?Hvala sto me podrzavas(i moje drustvo),ali...KEEPER? :?: :!: :?: :?: :?:
MA ZEZAM SE<BRE<,u bioskop...Pisacu ti na e-mail

M

marijamaki

Gost
Daxi:
Volim astrologoju i verujem u citanje zvezda i u to da kakav je neko ima veze sa njegovim znakom pa me zanima sta vi o tome mislite.U horoskopu sam vaga i nimalo mi se ne dopada moj znak. :?:

Ja sam u horoskopu riba i veoma mi se to dopada.Vilim da citam horoskope ,narocito ljubavne.

J

JARCICA

Gost
JA SAM JARAC U HOROSKOPU 30.12.87
I SVI KAZU DA JE JARAC HLADAN,TVRDOGLAV,SPARA PARE I BLA BLA ALI JA UOSTE NISAM TAKVA ,,SPARA PARE" DA DA TO SAM SIGURNO JA.MOZDA SAM MALO TVRDOGLAVA

X

xxl

Gost
Mike girl:
neven:
Ja sam devica i neznam osobine svog znaka ako neko zna neka napise.
Ti pripadas sklopu vazdusnih znakova,blago ne vidljivog sazvezdja zbog cega si cesto tih i povucen,nekad vidljivo stidljiv.Muskarac-devica u principu spada u pomalo komplikovanu kombinaciju,da ne kazem problematicnu.Ima ces,ako vec nisi imo cudne kratkotrajne,ali ostre izlive besa.U koliko si plav,smedj,taj bes ce uglavnom povredjivati,nas ,mislim devojcice.Slazes se sa bilo kojim vatrenim ili vodenim znakom,ali najbolje sa srodnom dusom vazdusnog znaka.Sve device-decaci su veliki iskreni prijatelji sa raznolikom buducnosti.a da si veliki drugar,u to sam se uverila i ja sama.

Molimte napisi i meni.Ja sam ribe podznak skorpija,smedja kosa,zelene oci

F

Full moon

Gost
Caos svima! :) Htela bih da mi pomognes Mike girl.Ja sam u horoskopu ovan(znam da sam tvrdoglava),u podznaku sam rak.Imam simpatiju koja je devica.Da li se mi slazemo?Ima li sanse za nas?Unapred hvala! :P

M

Mike girl

Gost
Molimte napisi i meni.Ja sam ribe podznak skorpija,smedja kosa,zelene oci[/quote]OK,slusaj...Ti si osoba koja voli da se svadja ili ne mnogo ali se cesto nalazis u cool raspravljanju,to je riba.ponekad lazes,ali umereno i uverljivo.Naci ces se ili si vec u nekom svom svetu,ali pazi da te to nekosta potpunog odvajanja od drugih.ponekad si dvolicna osoba-uticajem skorpije.U principu vatrene i vodeni znak ne idu bas...voda uvek preovladava.A tek kada je vodeni znak,a podznak vatreni-to malo ne valja.Ipak voda-predstavnik RIBA,utice iu gusi raskalasnu vatru te male skorpije.Preziveces i ipak biti sve ok...nekad ces se naci u problemu kad ce iskociti skorpija,a ti samo baci vodu smiri ce se...Sto se tice kose...ima ces srece u ljubavi...oci ce te spasavati u situacijama u kojim treba,ali mogu i da izazovu probleme kad ne treba.I nikako nemoj da ti ljubav bude BIK,OVAN,LAV-begaj od zivotinja@! :lol:

M

Mike girl

Gost
Mike girl:
OK,slusaj...Ti si osoba koja voli da se svadja ili ne mnogo ali se cesto nalazis u cool raspravljanju,to je riba.ponekad lazes,ali umereno i uverljivo.Naci ces se ili si vec u nekom svom svetu,ali pazi da te to nekosta potpunog odvajanja od drugih.ponekad si dvolicna osoba-uticajem skorpije.U principu vatrene i vodeni znak ne idu bas...voda uvek preovladava.A tek kada je vodeni znak,a podznak vatreni-to malo ne valja.Ipak voda-predstavnik RIBA,utice iu gusi raskalasnu vatru te male skorpije.Preziveces i ipak biti sve ok...nekad ces se naci u problemu kad ce iskociti skorpija,a ti samo baci vodu smiri ce se...Sto se tice kose...ima ces srece u ljubavi...oci ce te spasavati u situacijama u kojim treba,ali mogu i da izazovu probleme kad ne treba.I nikako nemoj da ti ljubav bude BIK,OVAN,LAV-begaj od zivotinja@! :lol:[/quote]Ovo je bilo poruceno XXL

M

Mike girl

Gost
Full moon:
Caos svima! :) Htela bih da mi pomognes Mike girl.Ja sam u horoskopu ovan(znam da sam tvrdoglava),u podznaku sam rak.Imam simpatiju koja je devica.Da li se mi slazemo?Ima li sanse za nas?Unapred hvala! :P
Pazi ti si horoskop kao moja mama,vasa planeta je valjda Saturn-nisam sigurna.Da,tvrdoglavost,ali i borbenost,pravednost,snalazljivost,i pamet-su trakodje dobre odlike tvog znaka.Ti si zemljani znak-odnosni vatreni,a on se slaze sa svim Vazdusnim,a to je tvoj decko devica.BEZI OD VODENOG ZNAKA!Gadan je,napas ce te...Mada ti je tu i rak-da te uvek brani... :wink:

M

Mike girl

Gost
Anonymous:
Caos ja sam ovan u horoskopu.Htela bih Mike girl da mi kazes nesto sto se tice posla zapravo skole,zdravlja i ljubavi.Ako znas,naravno! :) Hvala! :P
Skola-guras se na razne nacine,ali uvek dospevas na vrh,i na razne nacine osta ces na njemu.Volis da se glupiras-ali ok ostace zataskano...ljubav-gledaj da budes sa nekim vatrenim znakom-volis sulude ljubavi-i uglavnom ces ih osvojiti...Zdravlje-zavisi od tebe/ :wink:

Gost
Mike girl:
Anonymous:
Caos ja sam ovan u horoskopu.Htela bih Mike girl da mi kazes nesto sto se tice posla zapravo skole,zdravlja i ljubavi.Ako znas,naravno! :) Hvala! :P
Skola-guras se na razne nacine,ali uvek dospevas na vrh,i na razne nacine osta ces na njemu.Volis da se glupiras-ali ok ostace zataskano...ljubav-gledaj da budes sa nekim vatrenim znakom-volis sulude ljubavi-i uglavnom ces ih osvojiti...Zdravlje-zavisi od tebe/ :wink:

Hvala ti puno Mike girl! :D Jako sam ti zahvalna!!! :wink: :D

X

xxl

Gost
Mike girl:
Mike girl:
OK,slusaj...Ti si osoba koja voli da se svadja ili ne mnogo ali se cesto nalazis u cool raspravljanju,to je riba.ponekad lazes,ali umereno i uverljivo.Naci ces se ili si vec u nekom svom svetu,ali pazi da te to nekosta potpunog odvajanja od drugih.ponekad si dvolicna osoba-uticajem skorpije.U principu vatrene i vodeni znak ne idu bas...voda uvek preovladava.A tek kada je vodeni znak,a podznak vatreni-to malo ne valja.Ipak voda-predstavnik RIBA,utice iu gusi raskalasnu vatru te male skorpije.Preziveces i ipak biti sve ok...nekad ces se naci u problemu kad ce iskociti skorpija,a ti samo baci vodu smiri ce se...Sto se tice kose...ima ces srece u ljubavi...oci ce te spasavati u situacijama u kojim treba,ali mogu i da izazovu probleme kad ne treba.I nikako nemoj da ti ljubav bude BIK,OVAN,LAV-begaj od zivotinja@! :lol:
Ovo je bilo poruceno XXL[/quote]

joj mike girl stvarno ti hvala sto si mi napisala.ali tek sada sam primetila da sam napisala posznak skorpija a jas sam podznak rak.molimte ako ti nije tesko da mi napises jos jednom.Izvini!!!

i kako se slazem sa deckom ribe crno smedja kosa,kestenaste oci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.