Horoskopski znaci na odmoru -kako se ponašaju?

Lagerta

Veoma poznat
Supermoderator
Poruka
13.777
Ovan

Ovan je zavisnik od adrenalina. Ne možete da sedite na plaži, da čitate ili sunčate se. Morate ići na parasejling, skočite s litice ili plivati s morskim psima da biste se zabavili. U suprotnom, osećate kao da je odmor propao..
Bik

Bik je planer. Imate plan puta s navedenim vremenima i aktivnostima. Ako neko prouzrokuje da se ne možete držati rasporeda, iznerviraćete se. Želite biti sigurni da imate dovoljno vremena za sve šta želite da uradite.

Blizanci

Blizanci su neodlučni. Dopuštate svima drugima da određuju planove jer ne možete da shvatite gde želite da jedete ili šta želite da radite. Previše se puta predomišljate jer postoji previše opcija.
Rak

Rak je čuvar grupe. Vi ste onaj koji proverava jesu li svi otišli u kupatilo i naneli kremu za sunčanje. Nosite zavoje i lekove u torbi, zajedno sa svim ostalim što vam drugi daju. Vi se brinete da se svi dobro zabavljaju.
Lav

Lav je fotograf. Zastajete svakih nekoliko koraka kako biste slikali znamenitosti, cveće i sebe. Nikada ne odlazite s odmora bez punog fotoaparata.
 
Devica

Devica je radoholičar. Iako ste na odmoru, stalno proveravate svoju i-mejl i primate telefonske pozive. Ne možete izostati s posla, čak ni kada bi trebalo da se zabavljate.
Vaga

Vaga je ljubitelj mode. Vaš kofer je pretrpan slatkim odevnim kombinacijama jer želite dobiti neverovatne slike svog odmora za masovno bacanje fotografija na društvene mreže.
Škorpija

Škorpion je društveni leptir. Započinjete razgovore s potpunim strancima i razgovarate s konobarima puno duže nego što je potrebno. Stičete prijatelje širom sveta. Možda nećete ostati u kontaktu s njima nakon što se vratite kući, ali ih dodajete na društvene mreže.
Strelac

Strelac se samo žali. Čak i kada ste na najlepšim mestima na svetu, nađete razlog za kuknjavu. Možda je prevruće ili prehladno. Možda su redovi predugi. Možda vam telefon crkava. Ali uvek nešto nije u redu.
Jarac

Jarac je istraživač. Želite znati sve o mestima koja posećujete. Zastaćete da biste pročitali natpise, uzeli pamflete i guglali zabavne činjenice o tome kuda god idete. Uvek želite da naučite nešto novo.
Vodolija

Vodolija je komotna. Nije vas briga hoćete li izgledati kao turista. Nosite svoje najudobnije cipele, torbice i šešire. Više vam je stalo da budete spremni nego da izgledate slatko.
Riba

Riba je zaljubljena ptica. A ako ste slobodni, flertujete s barmenima, konobarima i potpunim strancima. Odvažniji ste kad ste na novom mestu jer znate da tamo više nikoga nećete videti
 

Back
Top